Şimdi Ara

Keloğlan Kara Prens'e Karşı: Berbat bir Film.. Yanından bile geçmeyin..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugün arkadaşlarla sinemada bu filmi izledik. biraz geç geldi bizim burda sinema daha yeni açıldığı için.

eğer bu filmi izlemeyi düşünen varsa vcd dvd sinema hiç farketmez parayı geçin zamanınıza yazık. son derece berbat espriler kötü oyunculuk ve alakasız bir senaryo bir araya gelince böyle bir film ortaya çıkmış işte.

bu tip filmleri çekenlere

düzgün filmler çeksinler artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tembel hayvan -- 6 Şubat 2006 0:38:16 >

• Türk film tarihinin en kötü filmlerinden biri. İlk perdeyi izledikten sonra ikinci perdede sinemayı terk edecektim, arkadaşlar zorla tuttular.
  • Yaw bu kadar kötülenen şey ne ki acaba diye gideceğim geliyor valla pek sinemaya da gitmem aslında.
  • quote:

Orjinalden alıntı: un.real

Yaw bu kadar kötülenen şey ne ki acaba diye gideceğim geliyor valla pek sinemaya da gitmem aslında.

Bu ters psikoloji midir nedir bende de oldu gidecem ülen bu filme !
  • arkadaşlar burakın insanlar izleyip kendileri karar versinler ii veya kötü olduğuna...
    fikrini söylemene saygı duyuyorum ama insanları izlemeyin yanından bile geçmeyin diye yönlendirmen yanlış diye düşünüyorum...
    emeğe saygı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emsalsiz34 -- 6 Şubat 2006 3:21:41 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: emsalsiz34

arkadaşlar burakın insanlar izleyip kendileri karar versinler ii veya kötü olduğuna...
    fikrini söylemene saygı duyuyorum ama insanları izlemeyin yanından bile geçmeyin diye yönlendirmen yanlış diye düşünüyorum...
    emeğe saygı...
    Emege saygida bu babam ve oglum degilki hatta bi sitede (adini hatirlayamadim) babam ve oglum 8.8 puan alirken bu film 1.6 ile sondan 2. idi
  • quote:

Orjinalden alıntı: girmiyor

quote:

arkadaşlar burakın insanlar izleyip kendileri karar versinler ii veya kötü olduğuna...
    emeğe saygı...
    Emege saygida bu babam ve oglum degilki hatta bi sitede (adini hatirlayamadim) babam ve oglum 8.8 puan alirken bu film 1.6 ile sondan 2. idi

ya ben ikisinide izlemedim ama bu kadar acımasız da olmayın yaa
    kaç puan alırsa alsın onunda bi izleyici kitlesi vardır mutlaka...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: girmiyor

quote:

emeğe saygı...

ya ben ikisinide izlemedim ama bu kadar acımasız da olmayın yaa
    kaç puan alırsa alsın onunda bi izleyici kitlesi vardır mutlaka...
    Babam ve ogluma kesin git o zaman yada vcdsini al çünki o filme gitmeyin diyorsak bu filminde orjinalini alin derim

• Özcan denizin petek dinçözün olduğu filmden başka ne beklenirki.
  • izleyeceksem bile şu normalde mankenken şarkıcı olan kız varya petek dinçöz sırf o oynadıgı için izlemem be.

sanata saygısızlık onun oynaması
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.