Şimdi Ara

Dark Android box incelemesi (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.381
Cevap
25
Favori
180.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Android box'ı tüplü tv ye bağlamak için bir komponent kabloya ihtiyacınız var kablonun bir ucu skart diğer ucunda beş adet soket var ( ses için: açık kırmızı, beyaz -- görüntü için : mavi, yeşil, koyu kırmızı) bu kabloyu bağladıktan sonra görüntü ayarlarını değiştirmeniz gerekiyor.
    Android box cihanızdan ayarlar>ekran ayarları>çözünürlük ayarları>576i cvbs ye getirmenz gerekiyor.

Dark Android box incelemesi

• tuplu tv için acaba olurmu diyenler için çok güzel bi haber..onlar adına tşlker..:)
  • Miracles calisman yonlendircii olmus tesekkur ederim kendi adima....
  • quote:

Orijinalden alıntı: miraclees

Android box'ı tüplü tv ye bağlamak için bir komponent kabloya ihtiyacınız var kablonun bir ucu skart diğer ucunda beş adet soket var ( ses için: açık kırmızı, beyaz -- görüntü için : mavi, yeşil, koyu kırmızı) bu kabloyu bağladıktan sonra görüntü ayarlarını değiştirmeniz gerekiyor.
    Android box cihanızdan ayarlar>ekran ayarları>çözünürlük ayarları>576i cvbs ye getirmenz gerekiyor.

Başarılı. Almak isteyen ama sırf bu yüzden vazgeçenlere iyi bir örnek teşkil eder. Teşekkürler. Ayrıca fiyatı, nereden aldığınız (varsa web linki) gibi bilgileri de paylaşırsanız iyi olur.

• quote:

Android box'ı tüplü tv ye bağlamak için bir komponent kabloya ihtiyacınız var kablonun bir ucu skart diğer ucunda beş adet soket var ( ses için: açık kırmızı, beyaz -- görüntü için : mavi, yeşil, koyu kırmızı) bu kabloyu bağladıktan sonra görüntü ayarlarını değiştirmeniz gerekiyor.

Bu çevirdiğin düz,elektronik olmayan kablo mu?

Uyguladığın YPbPr den Scart'a çevirici kablo.Demekki YPbPr ben dijital sanıyordum demek ki analogmuş,yoksa sadece kabloyla çeviremezsin.Bu iyi haber
    Ben sırf bu yüzden gidip Çin'den Svideo girişlisini satın aldım.Benim cihaz daha üstün ama bileydim Dark'ın cihazını alırdım.En azından 2 yıl garantisi olurdu.

• quote:

dostum kabloyu nerden alabiliriz. bende arıyorum bulamadım bi türlü

• Ahanda 338TL'ya düşmüş.Süper fiyat bende
  • istanbul güneşlide basit bir elektronikçiden aldım fiyatı ise 10 tl
  • quote:

istanbul güneşlide basit bir elektronikçiden aldım fiyatı ise 10 tl

Perpa'nın belli başlı elektronikçilerine sordum,hiçbir yerde yok.
    Güneşlide hangi elektronikçiden aldın? Metro markete yakın mı?
  • arkadaşlar merhaba bu dark box ile tv de metin2 gibi oyunları oynamak mümkünmüdür.Hiç deneyen varmı acaba?Teşekkürler...
  • Facebook oyunlarını yükleyip acıyor ama Metin2 oyununu hic denemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: albay01

arkadaşlar merhaba bu dark box ile tv de metin2 gibi oyunları oynamak mümkünmüdür.Hiç deneyen varmı acaba?Teşekkürler...

Metin2 bir windows oyunu. Maalesef android değil o yüzden çalışmaz. Ama Android versiyonunu yayınladılarsa çalışacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soran2

quote:

istanbul güneşlide basit bir elektronikçiden aldım fiyatı ise 10 tl

Perpa'nın belli başlı elektronikçilerine sordum,hiçbir yerde yok.
    Güneşlide hangi elektronikçiden aldın? Metro markete yakın mı?

Kirazlı caddesi üzerinde uydu alıcı ve malzemeleri satan bir yer
  • Arkadaşlar kabloyu aldığım yer iş yerime yakın yarın gider sorarım elinde kablo varsa buraya yazarım. lazım olan arkadaşlarada telefon numarasını veririm irtibata geçersiniz
  • Bu kablolar için Karaköy gidin Tünele gidereken köşe bir işhanı her türlü kablo var.
  • nette bird videoları var deneme amaclı deneyen varmı, 1080p x264 bluray mkv yüksek mbps film performansı nasıl bunları yazın birazda yaw..
  • quote:

Orijinalden alıntı: FreeRun

nette bird videoları var deneme amaclı deneyen varmı, 1080p x264 bluray mkv yüksek mbps film performansı nasıl bunları yazın birazda yaw..

Markette "Es file Explorer" dosya yöneticisi programı var.Bunu yüklediğinde içeriğinde "Es media player" oynatıcıda beraberinde yükleniyor.
    HD Dizi izle sitesindeki MX Player'ın donuk donuk oynattığı HD videoları akıcı oynatıyor.Ben çok memnunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soran2

quote:

Orijinalden alıntı: FreeRun

nette bird videoları var deneme amaclı deneyen varmı, 1080p x264 bluray mkv yüksek mbps film performansı nasıl bunları yazın birazda yaw..

Markette "Es file Explorer" dosya yöneticisi programı var.Bunu yüklediğinde içeriğinde "Es media player" oynatıcıda beraberinde yükleniyor.
    HD Dizi izle sitesindeki MX Player'ın donuk donuk oynattığı HD videoları akıcı oynatıyor.Ben çok memnunum.

ne hd dizisi kardeşim 15-20gb mkv filmleri deneyin bir ..
  • bene o buyuklukte film yok o yuzden deneyemedım.4-5 gb civarı fılmleri ve altı filmleri sorunsuz oynatıyor..
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.