Bildirim
ps3 yardim
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: LaVolpe
Arkadaslar ben bi yerden soyle bi ps3 duydum akiyimmi fiyati iyimi yani?
160gb ps3 slim
2 adet dual shock uzaktan orjinal joystik
1 adet philps hdmi kablo
Toplam740 tl
Birazdaha arastir derim daha ucuza bulursun mediamarkt electro world gibi yerlere bak oralarda cok daha ucuza gelen kampanyalar var_____________________________ -
Ben 320 gb ps3'ü yanında 2 oyun hediyeli uncharted3 + motorstorm 799 Tl'ye almıştım.Aldığım yer teknosa.Bence biraz daha araştırın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Aptallık ve dahilik arasındaki en önemli fark , dahiliğin bir sınırı olmasıdır.-Einstein -
bencede araştır derim.ayrıca ben film,oyun,demo indirmeyi severim dersen.320gblık modelle ilgilen bence. _____________________________ -
yok 160 GB yeterde ...
2 kol+ HDMI kablo+160 GB PS3 Slim'i daha ucuza bulursanız link atın lütfen !11!!1!11!_____________________________ -
Fiyat fazla gibi...
_____________________________ Feqiye Teyran -
fiyat fazla , pahalıymış gibi yorumlar yerine daha iyi ve ucuz ürünün linkini atsanız daha çok yardımcı olursunuz
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: kingman29
Ben 320 gb ps3'ü yanında 2 oyun hediyeli uncharted3 + motorstorm 799 Tl'ye almıştım.Aldığım yer teknosa.Bence biraz daha araştırın.
Teknosya baktim yok suan suan oyle bisey ama cok iyiymis
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Up up up _____________________________ -
quote:
quote:
Orjinal kol 129 TL(Büyük Mağazalarda) HDMI Kabloda 35 TL desen, 600 TL ye geliyor senin makina. Bence çokta pahalı sayılmaz zira şuanda pek bir kampanya yok ortalarda.
Ben al derim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReaVeR -- 12 Ocak 2012; 20:54:55 >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Onurhar
quote:
quote:
Orjinal kol 129 TL(Büyük Mağazalarda) HDMI Kabloda 35 TL desen, 600 TL ye geliyor senin makina. Bence çokta pahalı sayılmaz zira şuanda pek bir kampanya yok ortalarda.
Ben al derim.
Alicam krdsm zaten orj oyun oynicm gb cokta onmli deul
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Onurhar
quote:
quote:
Ben al derim.
Alicam krdsm zaten orj oyun oynicm gb cokta onmli deul
Bende Orj. oynuyorum 320 GB var bende ama ömür geçse dolduramam o yüzden 160ta misler gibi yeter.
Şimdiden hayırlı olsun._____________________________
-
Tmm saol ;) _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler