Şimdi Ara

Survivor Ünlüler Gönüllüler 2012(Şampiyon Nihat) ( Anket Yenilendi) (341. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.091
Cevap
8
Favori
203.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 339340341342343
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor Ünlüler Gönüllüler 2012(Şampiyon Nihat) ( Anket Yenilendi)

(En Son Oy Tarihi: 14.6.2017)
Giriş

Orijinalden alıntı: duygusal-adam

hak eden 2 kişi kaldı finale kim kazansa hak ediyor hasan ada yaşamında daha iyiydi tabikide hasan sanki 1 tık önde gibi ama Nihat'ta çok iyiydi.

Biz şuan kararsısız açıkcası Türk halkı kararsızken kararı halka bırakmak cidden saçmalı 3 oyun oynanabilirdi sms tam bir fiyasko.

Benim düşüncem asıl oyun olsa adil olmaz çünkü Nihat ın iyi oldugu alan farklı Hasan ın iyi oldugu alan farklı Nihat ın çok iyi olduğu bir oyun çıksa Hasan a haksızlık olmaz mı yada Hasan a çıksa işte bu noktada en mantıklısı " SMS " oluyor ve halk kişiyi değerlendirerek 1 inciyi belirliyor . Tabi ki senin o açıdan düşünmenede saygılıyım ama en mantıklısı bu gibi gözüküyor.
  • vaybe o kadar konu açan arkadaş boşuna ceza almış birde konu dışına survivor açıldı diye 15 gün yiyen çok adam vardı adalete bak neyse buda diğer milyon tane kanıt gibi akıllarda kalıcak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uncy

quote:

hak eden 2 kişi kaldı finale kim kazansa hak ediyor hasan ada yaşamında daha iyiydi tabikide hasan sanki 1 tık önde gibi ama Nihat'ta çok iyiydi.

Biz şuan kararsısız açıkcası Türk halkı kararsızken kararı halka bırakmak cidden saçmalı 3 oyun oynanabilirdi sms tam bir fiyasko.

Benim düşüncem asıl oyun olsa adil olmaz çünkü Nihat ın iyi oldugu alan farklı Hasan ın iyi oldugu alan farklı Nihat ın çok iyi olduğu bir oyun çıksa Hasan a haksızlık olmaz mı yada Hasan a çıksa işte bu noktada en mantıklısı " SMS " oluyor ve halk kişiyi değerlendirerek 1 inciyi belirliyor . Tabi ki senin o açıdan düşünmenede saygılıyım ama en mantıklısı bu gibi gözüküyor.

hem oyun, hem sms yapılabilir bence, ayrıca çok değişik oyunlar var hem güç, hem kondisyon, hem hız, hem zeka gerektiren, bu tür bir oyunda bir taraf ağır basıyorsa o taraf zaten üstün demektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: baris195

vaybe o kadar konu açan arkadaş boşuna ceza almış birde konu dışına survivor açıldı diye 15 gün yiyen çok adam vardı adalete bak neyse buda diğer milyon tane kanıt gibi akıllarda kalıcak

Ana konu varken başka konu açılması da yasak diye biliyorum ben, eurovizyon konusunda da olmuştu aynısı.
  • quote:

quote:

quote:

hem oyun, hem sms yapılabilir bence, ayrıca çok değişik oyunlar var hem güç, hem kondisyon, hem hız, hem zeka gerektiren, bu tür bir oyunda bir taraf ağır basıyorsa o taraf zaten üstün demektir.

Haklısın oda olabilir SMS den başka böyle farklı yollara gidebilirler ben 2 senedir izliyorum 2 senede de SMS yoluyla 1 inci belli oldu

• quote:

quote:

quote:

quote:

Haklısın oda olabilir SMS den başka böyle farklı yollara gidebilirler ben 2 senedir izliyorum 2 senede de SMS yoluyla 1 inci belli oldu

Alıntıları Göster
    Kezban kızlarımız Anılı çok iyi destekleyemedi bugün

• bence acunun parmağı vardır
    o kadar oy kullanan insanlar yarın yinemi nihata oy atıcaklar ayrıca takım olarak hasanında arkasında 10 kişi var onlarında oyu gelir
  • Yil oldu 2012 halen SMS lere inananlar var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

bence acunun parmağı vardır
    o kadar oy kullanan insanlar yarın yinemi nihata oy atıcaklar ayrıca takım olarak hasanında arkasında 10 kişi var onlarında oyu gelir
    Beyler bugun tam izleyemedm neler oldu özet geçebilirmisiniz? Birisi elendimi?
  • Nihattttttt nihattttt nihatttt kunpasci alp ve cetesini boyle cokertti iste budur be buuuuuuuuuuu sampionnnn nihaatt

• quote:

Orijinalden alıntı: burak_37

Daha öncede söylediğim gibi Hasan ve Nihat finale kaldı. Hasanın kazanmasını istiyorum çünkü Nihat kadar para kazanamıyor ve Nihattan daha çok hakediyor.

Edit: Hasan hiç sms e çıkmadı ve bu kimsenin dikkatini çekmiyor.
    Edit2: Bıyıklı kızların kontörleri yetmedi galiba sms göndermeye(!)

Edite cevabim . Nihat smse ciktiginda birinde tek begumun oyuyla cikti digerinde en guclu seni gorduk ondan yazdik dediler oyle cikti

• quote:

vaybe o kadar konu açan arkadaş boşuna ceza almış birde konu dışına survivor açıldı diye 15 gün yiyen çok adam vardı adalete bak neyse buda diğer milyon tane kanıt gibi akıllarda kalıcak

Ortada herhangi bir haksızlık yok. Konu zaten aylardır "TV Programları" bölümündeydi. Bu akşam konuyu açan üye konuyu geçici bir süreliğine konu dışına yansıtmamızı istedi. Ben de yansıttım sanıyordum ama konuyu yansıtmak yerine yanlışlıkla taşımışım. Tamamen benim yanlış bir butona basmamdan kaynaklanan bir durum yani. Konuyu tekrardan olması gereken bölüme aldım. Olayı dramatize etmeye gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qantas

iki lafı bir araya getiremeyen hayırlısı olsun demekten başka bir özelliği olmayan.roma paris gezisinde genel kültürüün ortaokul seviyesinde olduğunu gördüğümüz anıl elendi.
    umarım bir daha kendisini ekranlarda görmeyiz.

Amin kardesm amin allah sesini duysun

• quote:

Orijinalden alıntı: barisdragon

Doğuş artık önünde yaprakla gezer :p

Alıntıları Göster
    Anket yenilenmiştir
  • quote:

Orijinalden alıntı: PoseDn

Anket yenilenmiştir

Alıntıları Göster
    Camoka reyiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: pirate19

Camoka reyiz

Alıntıları Göster
    "Adam gibi Adam" NİHAT inşallah yarın şampiyon olacak hayırlısıyla
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertokan11

quote:

Daha öncede söylediğim gibi Hasan ve Nihat finale kaldı. Hasanın kazanmasını istiyorum çünkü Nihat kadar para kazanamıyor ve Nihattan daha çok hakediyor.

Edite cevabim . Nihat smse ciktiginda birinde tek begumun oyuyla cikti digerinde en guclu seni gorduk ondan yazdik dediler oyle cikti

ama sonucta smse cikti Nihat :)

• quote:

Orijinalden alıntı: mr.brksnl

quote:

Orijinalden alıntı: mertokan11

quote:

ama sonucta smse cikti Nihat :)

Alıntıları Göster
    Acun açık ara hile yapıyor sms lerde.En fazla takipçi anılda ve o ergen kızların oylarıyla kimse başa çıkamaz.

Sırf hasan-nihat finali reyting alsın diye sms e hile karıştırmış.Acunun her zaman yaptığı şike,alıştık artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: HunterDare

Acun açık ara hile yapıyor sms lerde.En fazla takipçi anılda ve o ergen kızların oylarıyla kimse başa çıkamaz.

Sırf hasan-nihat finali reyting alsın diye sms e hile karıştırmış.Acunun her zaman yaptığı şike,alıştık artık.

aynen

• quote:

Orijinalden alıntı: Rodin

Survivor Taner'den İntihar Notu

Survivor yarışmasında adını duyuran Taner Tolga Tarlacı, Survivor finalinin yapılacağı otele alınmayınca isyan etti, Acun'a şok mesaj gönderdi.

Survivor'da ünlenen Taner Tolga Tarlacı, finallerin çekileceği otele alınmayınca twitter'dan isyan etti.

İşte kendisine yapılan muameleden dolayı çok üzüldüğünü ve intihar bile edebileceğini söyleyen Tarlacı'nın korkutan mesajları :

Survivor Ünlüler Gönüllüler 2012(Şampiyon Nihat) ( Anket Yenilendi)

BU SOYTARI , DAHA ÖNCE O OTELDE TAŞKINLIK YAPTIĞI İÇİN ALINMADI , UTANMADAN KENDİNİ HAKLI ÇIKARMAYA ÇALIŞIYOR, BETER OLSUN.

• 
Sayfa: önceki 339340341342343
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.