Şimdi Ara

Survivor Ünlüler Gönüllüler 2012(Şampiyon Nihat) ( Anket Yenilendi) (130. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.091
Cevap
8
Favori
203.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor Ünlüler Gönüllüler 2012(Şampiyon Nihat) ( Anket Yenilendi)

(En Son Oy Tarihi: 14.6.2017)
Giriş

Orijinalden alıntı: scylla_des

Begüm ne kadar pislik birisi.Geçen haftalarda farklı yenmek istiyorum onların yüzündeki üzüntüyü görmek istiyorum felan diyen kız şimdi biz onlar kaybedince üzülüyoruz diyor.

Bir de güzel diyenler olmuş kız çok zayıf ve vücudu düzenli değil merve de zayıf ama vücudu düzgün.Ayrıca yüzü sivilce tarlası tipik apaçi kız modeli.
    Almeda'nın cildi çok güzel makyajsız halde bile ne kadar güzel duruyor.Adanın en güzeli kesinlikle.

Doğuşun gitmesi çok kötü oldu ünlüler 4 tur desek 4-0 geriden başlayacak oyuna hala çevirebilirler ama şansları var dokunulmazlığı almalarını çok isterim o kadar oyun kazandılar adaların birleşimine üstün gitsinler

Alıntıları Göster
    Haftaya da gönüllüler kazanırsa yine merve ve mustafa çıkar oylamaya.

• quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

quote:

Orijinalden alıntı: G0T

Nihat çok bozuldu Doğuş un gitmesine

Aynen şok oldu resmen.

Bu merve Almeda yı iyicene kafalayacak git gide.

Alıntıları Göster
    Adalar birleşince Alp Anıl Hasan Cevher falan bi birleşseler var ya tozunu attırırlar adanın. Zaten alp dokunulmazlığı alır 1-2 haftaya

• quote:

Orijinalden alıntı: Espa

Alıntıları Göster
    Doğuş oyunlarda fazla bir varlık göstermemiyordu zaten. Gitmesi pek süpriz olmadı.
  • quote:

Begüm ne kadar pislik birisi.Geçen haftalarda farklı yenmek istiyorum onların yüzündeki üzüntüyü görmek istiyorum felan diyen kız şimdi biz onlar kaybedince üzülüyoruz diyor.

Bir de güzel diyenler olmuş kız çok zayıf ve vücudu düzenli değil merve de zayıf ama vücudu düzgün.Ayrıca yüzü sivilce tarlası tipik apaçi kız modeli.
    Almeda'nın cildi çok güzel makyajsız halde bile ne kadar güzel duruyor.Adanın en güzeli kesinlikle.

Doğuşun gitmesi çok kötü oldu ünlüler 4 tur desek 4-0 geriden başlayacak oyuna hala çevirebilirler ama şansları var dokunulmazlığı almalarını çok isterim o kadar oyun kazandılar adaların birleşimine üstün gitsinler

olay biraz motivasyona bakıyor ama bu hafta doğuş 4 -0 kaybetmesine rağmen hasan son turda anıla karşı bir kazmalık daha yapsa dokunulmazlığı ünlüler kazanırdı. anıl ın her rakibe karşı ciddi kazanma şansı var. keza alp in de.. ve nihat zaten pek yenilmiyor. almeda da begüme karşı kılpayı kaybetti. haftaya göreceğiz ama ünlülerin kazanma şansının çok az olduğunu düşünmüyorum topaloğluna rağmen.

• quote:

Alıntıları Göster
    Evet almeda adanın en güzeli makyaşsız hali ile bile

SS'lerle destekleyelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 24 Nisan 2012; 0:19:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

Adalar birleşince Alp Anıl Hasan Cevher falan bi birleşseler var ya tozunu attırırlar adanın. Zaten alp dokunulmazlığı alır 1-2 haftaya

İnşallah alır hocam
  • Bu kadina hastayim.. Sergenle nasil beraber olur anlamakta gucluk cekiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Bugün doğuş gidecek

programdan önce yaptığım yorum

Dokunulmazlığı kazandın. Tebrikler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: GriffinHeart

Bu kadina hastayim.. Sergenle nasil beraber olur anlamakta gucluk cekiyorum

Acunn yapmıştır onların arasını. Malûm Sergen jürideydi Acunn la Sergenin araları da iyiyse Almeda yı bağlamıştır.
  • Dunyanin adaleti olsa peeeh
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

quote:

Orijinalden alıntı: GriffinHeart

Bu kadina hastayim.. Sergenle nasil beraber olur anlamakta gucluk cekiyorum

Acunn yapmıştır onların arasını. Malûm Sergen jürideydi Acunn la Sergenin araları da iyiyse Almeda yı bağlamıştır.

Alıntıları Göster
    Doğuş şarkı söylesin bıraksın bu işleri, zaten ona göre değil. Genel olarak hiç bir varlık gösteremedi yarışmalarda ve elendi gitti.

• quote:

Orijinalden alıntı: Redunay

Doğuş şarkı söylesin bıraksın bu işleri, zaten ona göre değil. Genel olarak hiç bir varlık gösteremedi yarışmalarda ve elendi gitti.

Alıntıları Göster
    haftaya merve elense bari.herşeyi kendi yapıyo sanki.çok fazla havalandı.elenmem ben diyo sırıtıp duruyo keşke gitseydi bugün
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

Kızlar kandırdı Doğuş'u yazık oldu.Daha önce Doğuşun gitmesini istiyordum ama işin gerçeğini öğrenince Mervenin gitmesini istedim.Kanımca Alp-Mustafa-Anıl ve Nihat beraber olucak.Zaten en baştan beri onları destekliyorum.

Alıntıları Göster
    Kalan yarışmacılar..

Alp-Mustafa-Anıl-Nihat-Almeda-Merve
    Cevher-Hayim-Serhat-Hasan-Begüm

Birleşmeye son 1 hafta
  • quote:

Orijinalden alıntı: PoseDn

Kalan yarışmacılar..

Alp-Mustafa-Anıl-Nihat-Almeda-Merve
    Cevher-Hayim-Serhat-Hasan-Begüm

Birleşmeye son 1 hafta

Alıntıları Göster
    doğuş'un gitmesine üzüldüm açıkcası ne kadar son hafta kötü olup beni sinirlendirse de. bu imza her daim kalacak. YAŞAMAK İÇİN SURVIVOR deyimini özleyeceğiz

hareketli bir oyun olmazsa mustafa abi en az bir puan kazandırır diyorum, yarışa bağlı tabii
  • quote:

Orijinalden alıntı: josrdr

doğuş'un gitmesine üzüldüm açıkcası ne kadar son hafta kötü olup beni sinirlendirse de. bu imza her daim kalacak. YAŞAMAK İÇİN SURVIVOR deyimini özleyeceğiz

hareketli bir oyun olmazsa mustafa abi en az bir puan kazandırır diyorum, yarışa bağlı tabii

Alıntıları Göster
    Önümüzdeki hafta Ünlüler yine oyun kazanamaz ve aç kalacaklar. Doğuş yine iyi kötü yarışıyordu, kaybediyordu ama yarışıyordu. Arada kazandıkları oluyordu.
    Mustafa yarışmadan beni mağlup yazın diyecek.

Adam daha yüzmeyi bilmiyor, platformdan yardım olmadan inemiyor.

Mustafa ile yarışacak Gönüllülerde bütün oyunları kazanır. Parkurlu oyun olursa tur bindirirler. Hasan ile Mustafa'nın yarışmasını düşünüyorumda Mustafa 2 adım atmadan Hasan gidip gelir.

Acun denge olsun diye Mustafanın kazanabileceği türden oyunlar yaparsa bilemem. Gerçi Mustafa'nın kazanacağı tek oyun sabit durup omuzunda yük taşımak olur sanırım.

Nihat'ın yerinde olsam Ünlülere güvenmem gider Gönüllülerle ittifak yaparım.

• evet doğuş gitti yanlışmı merve ve mustafa topaloğlu varken yanlış.Kötü şekilde de gitti.
    Doğuşun sözüyle veda: ama olsun yazarsa yazsınlar kötüler kazanırsa kazansın önemli değil onların gördüğü sadece ekran koruyucusu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VeZiLay -- 24 Nisan 2012; 10:02:44 >
  • quote:

Aynen dostum. En nefret ettiğim kişidir begüm. çok kıskanç ve pislik biri dediğin gibi. Kız milleti değil mi korkacaksın. Elemezlerse begümü çok kişinin canını yakar

• Cevher Birtek Bana mı Antipatik Geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1OO1

quote:

Aynen dostum. En nefret ettiğim kişidir begüm. çok kıskanç ve pislik biri dediğin gibi. Kız milleti değil mi korkacaksın. Elemezlerse begümü çok kişinin canını yakar

kız milleti değil mi korkacaksın biraz maksadını aşmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Basketball

Cevher Birtek Bana mı Antipatik Geliyor.

bence da antipatik
  • 
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.