Şimdi Ara

Takım elbise aldım SS'li (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
2.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: bariscan_33

hafif mat siyah bir kravat, çok az parlak kemer, altına siyah bir ayakkabı yada kundura türevi birşey daha iyi olur. iyi olmuş iyi iyi :D ben geçen sene aldım süvariden, hep giyerim güzel yani, oranın kravatları ucuz ve güzel öneririm.

kravat alma durumum yok şuan.. elimdekiyle idare edicem.. kemeride birinden ödünç alıcam ogünlük.. kısmet artık.. ayakakbıyıda daha almadım.. 2 güne onuda halletmem lazım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: oRHaN07

Takım elbise aldım SS'li

kravat bu arkadaşlar.. güzel değilmi..

Güzel kardeş hayırlı olsun.

Ancak benım seçimim şu olurdu bu tamamen tercih meselesi tabikide. Siyah parlak ince bir kravat alırdım düz. Şekilli şeyler pek hoşuma gitmiyor nedense , daha sade şeyleri seviyorum bu tamamen benım seçimim tabiki. Ancak armaya para ödemen cidden üzdü beni. Keşke hiç yaptırmasaydın

• jilet gibi olmuşun lae
  • Yakışmış hocam Kemer ve halı al müsait bi zamanında
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarKLq

quote:

Takım elbise aldım SS'li

Ancak benım seçimim şu olurdu bu tamamen tercih meselesi tabikide. Siyah parlak ince bir kravat alırdım düz. Şekilli şeyler pek hoşuma gitmiyor nedense , daha sade şeyleri seviyorum bu tamamen benım seçimim tabiki. Ancak armaya para ödemen cidden üzdü beni. Keşke hiç yaptırmasaydın

benimde canım sıkıldı armaya.. anlamayınca ne bileceksin işte.. parasında değilimde bu yaşıma gelmişim takımdan anlamıyorum.. ezik hissettim kendimi.. herkes bişeyini beğenmedi.. canım sıkıldı iyice.. zar zor para biriktirip bi takım aldım..

• quote:

Orijinalden alıntı: B.i.o.n.i.c

Yakışmış hocam Kemer ve halı al müsait bi zamanında

gülecek bişey yok param olsa alırdım.. yok.. ne yapabilirim..
  • Çok yakışmış güle güle giy. Her şey güzel valla tam uymuş sana zaten sen beğendiysen bize pek bir şey söylemek düşmez.
  • Arma hariç çok yakışmış hocam bence.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: B.i.o.n.i.c

Yakışmış hocam Kemer ve halı al müsait bi zamanında

gülecek bişey yok param olsa alırdım.. yok.. ne yapabilirim..

Hocam okudum orda her insanın zor zamanı olabilir normal birşey yazdımda zaten müsait bir zamanında paran olunca mesela

• yardımcı olan herkese çok teşekkürler arkadaşlar.. konuyu bu video ile kapatalım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oRHaN07 -- 20 Eylül 2011; 23:23:09 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DarKLq

quote:

Takım elbise aldım SS'li

benimde canım sıkıldı armaya.. anlamayınca ne bileceksin işte.. parasında değilimde bu yaşıma gelmişim takımdan anlamıyorum.. ezik hissettim kendimi.. herkes bişeyini beğenmedi.. canım sıkıldı iyice.. zar zor para biriktirip bi takım aldım..

Hocam benım dediğim çok masraflı değil aslında.
    5 Lira terziye verirsin o armayıda çıkartırsan iyi olur aslında.

Tabiki bunları yapmadanda gayet yakışmış illa para yap diyemem o yüzden.

Güzeli geçtik yani zaten güzel olmuş , ben en güzelin derdindeyim :)

Sıkma canını o yüzden sor bakayım o beğenmiyenler hayatlarında kaç kere takım elbise almış.

Gayet başarılı böylede kısaca

• suit up
  • arma denildigi gibi bu vaziyette yani dügün için filn gerekli olmayan bişe..ama çokda problem olmaz..arma işinde bnde kararsızım daha armalı mı daha hoş armasız mı kişiye göre degişir..kravatta daha ideal bi seçenek olabilirdi ama kötü degil..ama kemerle ayakkabıya dikkat et uyumlu olsun..sn memnunsan zaten gerisi öndemli degil..
  • armayı çıkartırsan tamamdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hknaydmr -- 20 Eylül 2011; 23:57:56 >
  • halıya takılanlar
    o halılar hepinizin evindeki halılardan daha sağlamdır. halıcıya bunun gibi 2 halı verse yerine 2 tane yeni halı verirler. o yüzden bilmeden çok konuşmayın

takım güzel tip güzel boş dönme o düğünden
  • Güle güle giyin.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.