Şimdi Ara

Sol ön çamurlukta olan desenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
0
Favori
3.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Birkaç araçta gördüm sol ön çamurlukta genelde böyle renkli güzel desenler oluyor sadece tek çamurlukta bunun amacı nedir veya bir film de falan mı9 vardı nedir bilen var mı?

Not:yer izmir

• Nereden çıktı bilmiyorum bende bu ara baya var yapan Hella flush
  • quote:

Orijinalden alıntı: Castìel

Nereden çıktı bilmiyorum bende bu ara baya var yapan Hella flush
    Bende etrafımda görmeye başladım yeni bir akım heralde:D Ama trafikçiler öpmesinler bunları tahminimce yasak olması lazım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: last_legant

Bende etrafımda görmeye başladım yeni bir akım heralde:D Ama trafikçiler öpmesinler bunları tahminimce yasak olması lazım...

Alıntıları Göster
    ve iğrenç gözüküyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tLqA

ve iğrenç gözüküyor.

Alıntıları Göster
    Aksesuarcılarda ve sahibinden.com'da satılıyor bu stickerlardan.Görünüm amaçlı yapıyorlar sanırım,bence de yeni bir akım.Ama bence hiç yakışmıyor..

Linki;

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-hellaflush-sticker-sticker-bomb-german-styla-camuluk-jdm-52702147/detay/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dranov -- 30 Temmuz 2011; 1:00:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dranov

Aksesuarcılarda ve sahibinden.com'da satılıyor bu stickerlardan.Görünüm amaçlı yapıyorlar sanırım,bence de yeni bir akım.Ama bence hiç yakışmıyor..

Linki;

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-hellaflush-sticker-sticker-bomb-german-styla-camuluk-jdm-52702147/detay/

Alıntıları Göster
    Ben beğeniyorum cool duruyor. Ama fazla da çoğalmamasıni diliyorum moku çıkmasın...

• quote:

Orijinalden alıntı: Abzurt Teori

Ben beğeniyorum cool duruyor. Ama fazla da çoğalmamasıni diliyorum moku çıkmasın...

Alıntıları Göster
    Napacağını şaştı millet.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yakında 240 VURAN şahinlerimizde ve 90 küsür model 110.000 kilometredeki MODIFIYELI bilimum kuş serisi araçlarımızda görmeye başlarız.hele bir sanayide çamurluğun birini 5 liradan kaplamaya başlasınlarda:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForteVeloce

yakında 240 VURAN şahinlerimizde ve 90 küsür model 110.000 kilometredeki MODIFIYELI bilimum kuş serisi araçlarımızda görmeye başlarız.hele bir sanayide çamurluğun birini 5 liradan kaplamaya başlasınlarda:)
    İlk defa görüyorum burada. İlginç, ama güzel diyemem.
  • Arkadas arabayı rezil etmekten başka birsey degil
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferrariman

Arkadas arabayı rezil etmekten başka birsey degil
    geçen izmitte civic te gördüm,aynı desen depo kapağındada vardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: freeman6161

geçen izmitte civic te gördüm,aynı desen depo kapağındada vardı

Alıntıları Göster
    Açıkçası hayatım boyunca almancı oldum halada öyle ancak bu uygulamanın japon araçlarına yakıştığını düşünüyorum veya bilimum süper sport değilde spor coupe lere falan gider
  • quote:

Orijinalden alıntı: laax

Açıkçası hayatım boyunca almancı oldum halada öyle ancak bu uygulamanın japon araçlarına yakıştığını düşünüyorum veya bilimum süper sport değilde spor coupe lere falan gider

Alıntıları Göster
    Sol ön değil de bir ticaride arka çamurlukta görüp hemen foto yapmıştım farklı bişey olmuş bence

• quote:

Orijinalden alıntı: Delgado

Sol ön değil de bir ticaride arka çamurlukta görüp hemen foto yapmıştım farklı bişey olmuş bence

Alıntıları Göster
    Aslında bende rezil ettiklerini düşünüyorum arabayı.
    Yalnız iri ve kaslı yapıya sahip olmayan araçlarda güzel duruyor
    Örneğin,
    Beyaz HB civic. Fotoğraf telefonla çekildi idare edin. Çok tatlı durmamış mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Marmaratic

Aslında bende rezil ettiklerini düşünüyorum arabayı.
    Yalnız iri ve kaslı yapıya sahip olmayan araçlarda güzel duruyor
    Örneğin,
    Beyaz HB civic. Fotoğraf telefonla çekildi idare edin. Çok tatlı durmamış mı?

Alıntıları Göster
    Emin değilim ama hellaflush sticker diyorlardı.

• quote:

Orijinalden alıntı: KaranlıkSokak

Emin değilim ama hellaflush sticker diyorlardı.

Alıntıları Göster
    tamam ismi öğrendik ancak neden ön sol çamurluk yani nedir hızlı ve öfkeli den bir sahne mi nedir abi
  • quote:

tamam ismi öğrendik ancak neden ön sol çamurluk yani nedir hızlı ve öfkeli den bir sahne mi nedir abi

Sadece sol çamurluk değil ki . Genelde iki çamurluğu ve aynalara yapıyorlar . Nadirende olsa araç içi güneşliklerin ve plakalıkların kaplandığıda oluyor .
  • quote:

quote:

Sadece sol çamurluk değil ki . Genelde iki çamurluğu ve aynalara yapıyorlar . Nadirende olsa araç içi güneşliklerin ve plakalıkların kaplandığıda oluyor .

Alıntıları Göster
    Tam bir rezilllik.Bir de buna para veriyorlar.Şimdi herkes karıya kıza kava atacağını sanıp çok güzel duruyo diye arabalarına yapmaya başlar.

Yapıın yapın çok güzel duruyor.Karılar kızlar hayran hayran bakıcak ve size vericek

NOt : Zevk için yapanlara bişey dediğim yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !sTaNbLuE -- 30 Temmuz 2011; 11:02:09 >

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    İlk defa gördüm..Ankarada henüz böyle bir akım yok.Ama ankara hiçbirşeyden eksik kalmaz hemen yapmaya başlarlar..

Yalnız beğenmedim..Arabanın biyerine mecbua yapıştırmış gibi...Fakat kaputa yapılsa tahminimce güzel durur

• quote:

Orijinalden alıntı: zugasi_berepe

İlk defa gördüm..Ankarada henüz böyle bir akım yok.Ama ankara hiçbirşeyden eksik kalmaz hemen yapmaya başlarlar..

Yalnız beğenmedim..Arabanın biyerine mecbua yapıştırmış gibi...Fakat kaputa yapılsa tahminimce güzel durur

Alıntıları Göster
    apaçi kokusu alıyorummm
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.