Şimdi Ara

Kocaeli ELOHAB İÖ mü yoksa SDÜ Normal ELOHAB mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sevgili abilerim ve kardeşlerim, bu iki yerdede okuyan kişiler varsa çok daha iyi olur fikirlerini söyleyebilir mi acaba?
    şimdiden teşekkür ediyorum.

• kimseden cevap yok
  • kocaeli elohab iö
  • Kocaeli
  • kocaeli akar
  • baktımda bologna sistemi varmış, yaz okulu yok, bütünleme yok, geçme notu 65 olmuş :S
  • Hala bilip bilmeden boş konuşan veletler var ya şurada yuh diyorum. Konuşanların çoğu üniversiteye yeni başlayacak , bir bilgisi olmayan insanlar. Neyse konuya gelelim.

Ev arkadaşlarım kocaeli elohab öğrencisi. Kısaca bahsedeyim. Öncelikle bölüm aşırı zor. Kocaelideki en zor mühendislik olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Makineden daha zor evet. 2. en önemli şey ise derslerin çoğunun elektronik ile alakalı olmasıdır. Bölümdeki bir prof bile şöyle demiştir " Siz haberleşmeci olacağınızı mı düşünüyorsunuz "
    Burda anlatmak istediğim olay elektronik ve haberleşme okuyanların hemen hepsi haberleşmeci olmak için okur. Ama okuldaki eğitim ağırlıklı olarak elektronik üzerine. Ve elektronikçi olmak için de kocaeliye gelinmez.

Bölümün aşırı zorluğu , ayrıca yeni sistemin kötülüğü yüzünden ( yaz okulu yok , büt yok , geçme notu 65 ) ve haberleşme eğitimini düşününce bence kocaeli elohab yazılmaz. SDÜ hakkında bilgim yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RSnazdrovia -- 2 Ağustos 2011; 10:07:44 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ODTÜ mü TOBB mu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu sistem hangi ünilerde var
  • Şu Bologna sistemini saymazsak; akademik kadrolarını karşılaştırmanızı da öneririm. Bu hem eğitim kalitesinde hem de referanslarda önemli olacak. İl karşılaştırması olarak da Kocaeli daha iyi. Tabii bunları sadece KOÜ ve SDÜ arasındaki bir karşılaştırma için söylüyorum, alternatif bir üniversite için değil.

Şu "Aşırı zor bir bölüm." diyenlerin de, EHM'nin ilgi alanına yakın ve "yata yata geçilecek" bir bölüm önermelerini ısrarla rica ediyorum. :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.