Tamam, fiyatı abartmış da, adm dürüstçe Arbasındaki bütün işlemleri açıklamış. Alkışlıyorum
zaten mecbur açıklayacak hocam.bu saatten sonra computeste ya da expertize sokmadan araba alan kaldı mı ki??? açıklamasa zaten daha kötü cinayet sebebi.
quote:
Orijinalden alıntı: ALBAY
quote:
Orijinalden alıntı: custi
quote:
Orijinalden alıntı: 666
Allah adını veriyorum şuna bi bakın tek tek fotolara bi bakın sonra fiyata bakın.Bizim lunaparktaki çarpışan oto bundan sağlamdır;
Tamam, fiyatı abartmış da, adm dürüstçe Arbasındaki bütün işlemleri açıklamış. Alkışlıyorum
zaten mecbur açıklayacak hocam.bu saatten sonra computeste ya da expertize sokmadan araba alan kaldı mı ki??? açıklamasa zaten daha kötü cinayet sebebi.
249.950.50 TL yazmış ilana okuma yazmayı mı bilmiyorlar yoksa dikkat çekmek içinmi ve site neden böyle ilanları yayınlıyor
TAKAS FİYATIM TAKASTA KULLANILAN ARACIN FİYATINA GÖRE DEĞİŞİR
tamam 24950 olduğu belli deneden yanlış yazıldığı halde yayınlanıyor biz ilana iki telefon numarası yazdık diye ilanı red ediyorlar sadece profil sahibinin numarası olucakmış vs
12-13 bin haa! Yok yaaa, alsana bana bikaç tane, gelip senden herbirine 2 bin karla alayım
17 yaşında heryeri çürümüş dökülmüş hor kullanılmış arabaya bu kadar merakımız olursa adam tabiki 25 bin çeker.Almanyada 2.elin dönüpte suratına bakmıyolar.
12-13 bin haa! Yok yaaa, alsana bana bikaç tane, gelip senden herbirine 2 bin karla alayım
17 yaşında heryeri çürümüş dökülmüş hor kullanılmış arabaya bu kadar merakımız olursa adam tabiki 25 bin çeker.Almanyada 2.elin dönüpte suratına bakmıyolar.
Her ülkenin piyasası kendine, Almanya'da yüzüne bakılmıyor olması burası için bir anlam ifade etmiyor ne yazık ki. Ona bakarsak sıfır araç fiyatları arasında da dağlar kadar fark var..
Her ülkenin piyasası kendine, Almanya'da yüzüne bakılmıyor olması burası için bir anlam ifade etmiyor ne yazık ki. Ona bakarsak sıfır araç fiyatları arasında da dağlar kadar fark var..
Alıntıları Göster
Jason orası maalesef öyle işte.Ama 25 ona vereceğine git sıfır araba al 3-5 daha ver.Haksız mıyım? Onu bu saatten sonra alan adam sıkıntılarla boğuşur durur.