Şimdi Ara

Operation Flashpoint: Red River (ÇIKTI) 2011 (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
339
Cevap
1
Favori
23.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 01deadman01

quote:

Orijinalden alıntı: Reznov_Viktor

quote:

Yav bende problem var,oyuna giriyorum daha başında bekleme ekranı çıkıyor uzun süre döndükten sonra bir tuşa basın gibisinden bir ekran geliyor ve ordan ileri gitmiyor.Böyle bir sorunla karşılaşan var mı?
    Acaba mulum şeydemi sorun var.

Oyuna asıl simgesinden girince böyle bir sorun ortaya çıkıyor. Program Files/Codemasters/Operation Flashpoint: Red River

Oradan redriverlauncherc olması lazım. Oradan gir oyuna

Ben bunu nasıl düşünemedimSağol.

Rica ederim

• selam arkadaslar ben oyunu orjinal aldim ve gercekten taktik severler icin super bir oyun, eger orjinal olmayanlarla oynayabilirsem size katilmak isterim . Oyunu orjinal alanlar bana pm atabilirler coop oynariz
  • quote:

Orijinalden alıntı: GunsNBeer

Zoom yaparken yada nişan alıp ateş ederken kontrollerin hantallaşması/yavaşlaması sorununu gidermek için GAME SETTINGS sekmesinden STICKY AIM ve AIM ASSIST seçeneklerini OFF konumuna getirin.

Alıntıları Göster
    Şimdi single playerdayım. Bitince bende tunngle'a gelebilirim hala yapıyorsanız co-op.

Birde takımı CApsLock+W/A/S/D ile yönetiyoruz. Adamları teker tekersen şuraya sen şuraya yapamıyor muyuz? Sadece haritadan mı işaretliyoruz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tatbkath

quote:

Orijinalden alıntı: mithrandil245

Beyler lütfen yardım bu teknoloji20 yi tungglenin içine mi atıyoruz ?

Hayır haricen çalıştırıyorsun.

Biryere atmana gerek yok.

sağ ol öğrendim özelden
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1ST4NBLu3

Şimdi single playerdayım. Bitince bende tunngle'a gelebilirim hala yapıyorsanız co-op.

Birde takımı CApsLock+W/A/S/D ile yönetiyoruz. Adamları teker tekersen şuraya sen şuraya yapamıyor muyuz? Sadece haritadan mı işaretliyoruz?

F1 tuşu tüm takımı, F2 ikinci adamını, F3 üçüncü, F4 de dördüncü adamını seçmeni sağlar.
  • 1nci nedense hiç hoşuma gitmemişti, oyun çok ruhsuz, sıkıcı bir ortamda geçtiği için sanırım. 2nciside öyle olmuş
  • 1nci nedense hiç hoşuma gitmemişti, oyun çok ruhsuz, sıkıcı bir ortamda geçtiği için sanırım. 2nciside öyle olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheExtasyOfCold

1nci nedense hiç hoşuma gitmemişti, oyun çok ruhsuz, sıkıcı bir ortamda geçtiği için sanırım. 2nciside öyle olmuş
    Tunngle üzerinden TeamSpeak yada Ventrilo aracılığyla sesli bir şekilde sağlam defans yapacak adamlar varsa buluşup şu Defans bölümlerini oynayalım.

Tek başıma en fazla 3 Stage dayanabildim
  • Ya grafiklere kotu diyenlere bu lafim. Her haritalarda mesafe kilometreler ile gosteriliyor. Bu kadar buyuk haritada cok iyi grafikler beklemek cok dogru degil. Ama yine de daha iyi olabilirmis. Sizlerle Co op oynamaktan zevk alirim. Pm atabilir misiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: viiiz

Tunngle üzerinden TeamSpeak yada Ventrilo aracılığyla sesli bir şekilde sağlam defans yapacak adamlar varsa buluşup şu Defans bölümlerini oynayalım.

ben yapay zeka ile 5.ye kadar geldim ama jeepler+spec opslar bastırınca kaçtım oynarız ama mikrofon yok bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokselc12

quote:

Orijinalden alıntı: viiiz

ben yapay zeka ile 5.ye kadar geldim ama jeepler+spec opslar bastırınca kaçtım oynarız ama mikrofon yok bende

Alıntıları Göster
    Arkadaslar 3 kişi aşağı yukarı her gün oynuyoruz çıktığından beri, 1 kişi eksiğimiz oluyor haliyle, oynamak isteyenleri bekleriz. Pm veya xfire (haplotr) den ulaşabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: HapLoo

Arkadaslar 3 kişi aşağı yukarı her gün oynuyoruz çıktığından beri, 1 kişi eksiğimiz oluyor haliyle, oynamak isteyenleri bekleriz. Pm veya xfire (haplotr) den ulaşabilirsiniz.

Alıntıları Göster
    JDAM desteğini kullanamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadtneverdie

JDAM desteğini kullanamadım

Alıntıları Göster
    silahlar çok oynak adam gibi nişan alamıyorsun.sensitivity düşürdüğüm halde düzgün nişan alamıyorum. zevksiz oluyor haliyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Regionella

silahlar çok oynak adam gibi nişan alamıyorsun.sensitivity düşürdüğüm halde düzgün nişan alamıyorum. zevksiz oluyor haliyle.

Alıntıları Göster
    Beraber CO-OP oynamak isteyen varsa PM atsın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caped 117 Crusader

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Reznov_Viktor

quote:

Yav bende problem var,oyuna giriyorum daha başında bekleme ekranı çıkıyor uzun süre döndükten sonra bir tuşa basın gibisinden bir ekran geliyor ve ordan ileri gitmiyor.Böyle bir sorunla karşılaşan var mı?
    Acaba mulum şeydemi sorun var.

Oyuna asıl simgesinden girince böyle bir sorun ortaya çıkıyor. Program Files/Codemasters/Operation Flashpoint: Red River

Oradan redriverlauncherc olması lazım. Oradan gir oyuna

Ben bunu nasıl düşünemedimSağol.

Rica ederim

Alıntıları Göster
    Oyunun ingilizce reklamı, oyun içi görüntülerden oluşmuyor ama gayet güzel anlatmış oyunu

Aynı reklamın kısa ama Türkiye için olan versiyonu aşağıdaki linkte.

http://www.bolumsonucanavari.com/Embed/?vid=2253

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GunsNBeer -- 27 Nisan 2011; 18:29:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: GunsNBeer

Oyunun ingilizce reklamı, oyun içi görüntülerden oluşmuyor ama gayet güzel anlatmış oyunu

Aynı reklamın kısa ama Türkiye için olan versiyonu aşağıdaki linkte.

http://www.bolumsonucanavari.com/Embed/?vid=2253

Alıntıları Göster
    Reklam süpermiş gerçekten :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Leadri

Reklam süpermiş gerçekten :)

Alıntıları Göster
    Operasyona gelmek isteyen varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Real-Gamer

Alıntıları Göster
    Hamachi den nasıl oynayabileceğimizi anlatan birisi olursa çok mutlu oluruz. 4 kişi bekliyoruz..
    Teşekkürler.
  • quote:

Alıntıları Göster
    Güzel oyun. Deneyelim hemen
  • quote:

Alıntıları Göster
    bu oyun garip geldi nedense 3 kuşunda geberiyoz. akıcılık nedense güzel değil. cod serisinde takır takır geçiriyodum ama bunda ne taraması güzel nede tek tek sıkması mause ayarı da garip

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.