Şimdi Ara

^^ SE Xperia Neo l 1 GHz l 3.7'' l 8 Mp l HDMI Out ^^ (948. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20.371
Cevap
32
Favori
810.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 946947948949950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: xByFm

quote:

Orijinalden alıntı: SoldaTr

CM10 FXP151'i kurdum ve telefonum resmen yeniden doğmuş gibi oldu harika bir rom gerçekten

+ ları ve - leri sıralarmısın ?

1 günde gördüğüm tek eksisi kamera uygulaması kötü onun dışında her şey stock roma göre daha iyi özellikle ses kalitesi hoşuma gitti ekolayzır var bass yükseltici filan var hem hoparlör hem de kulaklık için ayrı ayrı ayarlanabiliyor, neredeyse her şeyi özelleştirebiliyorsun bu yüzden çok kullanışlı, stock rom kadar stabil değil ama sürekli güncelleniyor düzelir zamanla hatalar, daha akıcı, gereksiz uygulamalar kaldırılmış. Şimdilik aklıma gelenler bunlar

• beyler neo beni çıldırtacak en iyisi satayım diyorum. Telefonculara filan bir soruyum bakıyım ne kadardan alıyorlar ya da sizce kaç tl den aşağı satmamalıyım. Vatandan aldım 10 ay filan daha garantisi var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak_5866

beyler neo beni çıldırtacak en iyisi satayım diyorum. Telefonculara filan bir soruyum bakıyım ne kadardan alıyorlar ya da sizce kaç tl den aşağı satmamalıyım. Vatandan aldım 10 ay filan daha garantisi var.

Telefoncular ölü fiyatına alıyorlar hiç tavsiye etmem sonuçta onlarda üzerine 3-5 koyup geri satacaklar. O yüzden senden alabildikleri en düşük fiyattan almaya çalışacaklar. Nereyi gezersen gez iyi bir fiyat verene rastlayamazsın. En iyisi kendin sat.
  • quote:

beyler neo beni çıldırtacak en iyisi satayım diyorum. Telefonculara filan bir soruyum bakıyım ne kadardan alıyorlar ya da sizce kaç tl den aşağı satmamalıyım. Vatandan aldım 10 ay filan daha garantisi var.

Telefonu;
    - swap alanı ile hafıza ve ram kullanımı arttırdınız mı?
    - OC yaptınız mı?
    - Cyber-shot sistem dosyalarını eklediniz mi ?

hangi konuda sinir etti sizi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: T-Dog

quote:

Telefonu;
    - OC yaptınız mı?

kardeş dediklerini yapmadım ama işe yarar mı bilmiyorum? Birde nasıl yapacağımı detaylı bir şekilde nerede bulurum.
  • quote:

quote:

quote:

CM10 FXP151'i kurdum ve telefonum resmen yeniden doğmuş gibi oldu harika bir rom gerçekten

1 günde gördüğüm tek eksisi kamera uygulaması kötü onun dışında her şey stock roma göre daha iyi özellikle ses kalitesi hoşuma gitti ekolayzır var bass yükseltici filan var hem hoparlör hem de kulaklık için ayrı ayrı ayarlanabiliyor, neredeyse her şeyi özelleştirebiliyorsun bu yüzden çok kullanışlı, stock rom kadar stabil değil ama sürekli güncelleniyor düzelir zamanla hatalar, daha akıcı, gereksiz uygulamalar kaldırılmış. Şimdilik aklıma gelenler bunlar

kamera için o romun yanına bunu yükleyebilir misinhttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1918760 çalışır mı yani

• quote:

quote:

quote:

quote:

kamera için o romun yanına bunu yükleyebilir misinhttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1918760 çalışır mı yani

Denemişler çalışmıyormuş zaten modu yapan kişi de yazmış destek yok diye.

• quote:

quote:

quote:

Telefonu;
    - OC yaptınız mı?

kardeş dediklerini yapmadım ama işe yarar mı bilmiyorum? Birde nasıl yapacağımı detaylı bir şekilde nerede bulurum.

aynen böyle bir rehber olsada herkes faydalansa :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Karayell

quote:

Orijinalden alıntı: sirius_black

Arkadaşlar LG Optimus 4XHD alarak Neo'ma veda ettim..
    Kendinize iyi bakın..

Hayırlı olsun hocam , bende neo'yu satıp telefon almak istiyorum , LG Optimus 4XHD benimde aklımda , telefon nasıl ? oyun , film , batarya süresi vs ? birde şuan android kaç var 4XHD'de ?

telefon oldukça güzel... şık.. ekran harika. özellikle tegra 3 için üretilen nvidia destekli oyunlarda harika performans, onun dışında da gayet iyi..
    batarya süresi biraz muamma.. ben çok memnunum ama çok sıkıntı çekenler de var..
    telefonun en güzel yanı kutu içeriği..
    ekran koruyucu jelatin, arka koruyucu kapak, masaüstü ünitesi, dokunmatik kalem, yedek batarya...

• quote:

quote:

quote:

Kendinize iyi bakın..

Hayırlı olsun hocam , bende neo'yu satıp telefon almak istiyorum , LG Optimus 4XHD benimde aklımda , telefon nasıl ? oyun , film , batarya süresi vs ? birde şuan android kaç var 4XHD'de ?

telefon oldukça güzel... şık.. ekran harika. özellikle tegra 3 için üretilen nvidia destekli oyunlarda harika performans, onun dışında da gayet iyi..
    batarya süresi biraz muamma.. ben çok memnunum ama çok sıkıntı çekenler de var..
    ekran koruyucu jelatin, arka koruyucu kapak, masaüstü ünitesi, dokunmatik kalem, yedek batarya...

çok fazla unboxing videosu izledm hiçbirinde ekran filmi ve arka koruyucu kılf çıkmıyordu

• quote:

Orijinalden alıntı: ucuß3

quote:

quote:

quote:

Kendinize iyi bakın..

çok fazla unboxing videosu izledm hiçbirinde ekran filmi ve arka koruyucu kılf çıkmıyordu

türkçe unboxing videosu izlerseniz görebilirsiniz..
    special edition kutu içeriği türkiyede var.. avrupa ülkelerinde ve amerikada yok..

http://www.youtube.com/watch?v=XoNt0Ipuj7U

yazmayı unuttum bir de 16gb sd kart hediyesi var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sirius_black -- 17 Aralık 2012; 12:30:01 >

• quote:

quote:

Telefonu;
    - OC yaptınız mı?

Hocam bu dediklerimizi nasıl yapıyoruz ? Rehber gibi bişey var mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Telefonu;
    - OC yaptınız mı?

Hocam bu dediklerimizi nasıl yapıyoruz ? Rehber gibi bişey var mi ?

http://forum.donanimhaber.com/m_63038373/mpage_1/f_/key_//tm.htm#63038373

http://forum.donanimhaber.com/m_66141520/mpage_1/f_/key_//tm.htm#66141520

http://forum.donanimhaber.com/m_66753609/mpage_8/f_/key_//tm.htm#69234475

http://forum.donanimhaber.com/m_68956837/mpage_2/f_/key_//tm.htm#69210796

http://forum.donanimhaber.com/m_69049570/mpage_1/f_/key_//tm.htm#69217169

Yukarıdaki konularda gerekli anlatımlar var.

• Eyvallah hocam...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2011 modeller için 4.1.B.1.13 sürüm no.lu güncelleme yolda. Geçen hafta sertifika alınmış.
  • Gelecek güncelleme ICS. Hayatta ICS kullanmam ICS benim için Windows Vista gibidir. Benim tavsiyem herkes ya GBye dönsün yada JB(CM10) yüklesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SoldaTr -- 18 Aralık 2012; 12:27:13 >
  • Arkadaşlar, ekran (logo) yanması sorunu, ekran alt tuşlardaki soyulmalar ve eski GB son versiyon yükletmek üzere telefonu servise göndermek istiyorum. Hangi firmaya göndermeliyim? Adres bilgileri nedir? Tşk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: heavyrocker

Arkadaşlar, ekran (logo) yanması sorunu, ekran alt tuşlardaki soyulmalar ve eski GB son versiyon yükletmek üzere telefonu servise göndermek istiyorum. Hangi firmaya göndermeliyim? Adres bilgileri nedir? Tşk.

ankara teleservice gönderdim tuşları değiştirirler ben 2 oldu değiştirdiom.ancak 2 oldu ekranı yapmadılar hep geçiştiriolar:( şimdi asya ya yollucam .size tavsiyem sadece ankara veya istanbula gönderin diğer yerler yazılım onarımlarına bakıyorlar.Bence ankara asya tlekoma gönder ekranı değiştirttirenler var orda. Birde gb 0.42 sürümü yükletin root edecekseniz 0.62 olmuyor tekrar 0.42 ye dönmek zorunda kalırsınız.ben mecbur global romu attım içine .
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertbenzerli

quote:

Arkadaşlar, ekran (logo) yanması sorunu, ekran alt tuşlardaki soyulmalar ve eski GB son versiyon yükletmek üzere telefonu servise göndermek istiyorum. Hangi firmaya göndermeliyim? Adres bilgileri nedir? Tşk.

ankara teleservice gönderdim tuşları değiştirirler ben 2 oldu değiştirdiom.ancak 2 oldu ekranı yapmadılar hep geçiştiriolar:( şimdi asya ya yollucam .size tavsiyem sadece ankara veya istanbula gönderin diğer yerler yazılım onarımlarına bakıyorlar.Bence ankara asya tlekoma gönder ekranı değiştirttirenler var orda. Birde gb 0.42 sürümü yükletin root edecekseniz 0.62 olmuyor tekrar 0.42 ye dönmek zorunda kalırsınız.ben mecbur global romu attım içine .

Açıklamalar için teşekkürler. Root düşünüyorum servisten sonra. Aşağıdaki adrese, gönderici ödemeli mi yollamam lazım? Çalıştıkları kargo var mı acaba? Telefon açmama gerek var mı ilkin?
    Servisimiz 19 Mayıs 2011 tarihinden itibaren faaliyetine aşağıdaki adreste devam edecektir.

Alınteri Bulvarı, Gül-86 Sitesi No:1/30
    Ostim 06370 ANKARA
    Tel: (312) - 385 81 82 ve 385 81 32
    Faks: (312) - 385 83 12
    E-Posta: asyatelekom@asyatelekom.com.tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heavyrocker -- 18 Aralık 2012; 23:34:46 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mertbenzerli

quote:

Açıklamalar için teşekkürler. Root düşünüyorum servisten sonra. Aşağıdaki adrese, gönderici ödemeli mi yollamam lazım? Çalıştıkları kargo var mı acaba? Telefon açmama gerek var mı ilkin?
    Servisimiz 19 Mayıs 2011 tarihinden itibaren faaliyetine aşağıdaki adreste devam edecektir.

Alınteri Bulvarı, Gül-86 Sitesi No:1/30
    Ostim 06370 ANKARA
    Tel: (312) - 385 81 82 ve 385 81 32
    Faks: (312) - 385 83 12
    E-Posta: asyatelekom@asyatelekom.com.tr

telefon açmana gerek yok :D teleservice yurtiçi kargo ile , asya telekom ise aras kargo ile anlaşmalı.telefonu sim kartınızı ve hafıza kartını çıkartarak mümkünse orijinal kutusuna güvenli bir şekilde koyarak size en yakın kargo şubesine giderek görevliye adresi vermeniz durumunda işlem bitecektir.ödemeyi onlar yapacak siz değil.

• 
Sayfa: önceki 946947948949950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.