Şimdi Ara

^^ SE Xperia Neo l 1 GHz l 3.7'' l 8 Mp l HDMI Out ^^ (944. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20.371
Cevap
32
Favori
809.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 942943944945946
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ebay'den full kasa almak istiyorum, kredi kartı ile sipariş versem takılmadan direk adresime gelir mi ? Bu konuda tecrübesi olan bir kişi cevaplarsa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANIL_00

Ebay'den full kasa almak istiyorum, kredi kartı ile sipariş versem takılmadan direk adresime gelir mi ? Bu konuda tecrübesi olan bir kişi cevaplarsa sevinirim.

Gelir hocam. Ben almıştım 2 kere. Ama alırken ücretsiz gönderimi (Free Shipping) değilde 3 dolarlık olan seçeneği seçerseniz daha iyi olur. Free de kaybolma ihtimali olabiliyor. Yada ürün elinize çok geç ulaşabiliyor. 2-3 aylık bir süre gibi. Yaşadım ben bunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Varjot

quote:

Orijinalden alıntı: ANIL_00

Ebay'den full kasa almak istiyorum, kredi kartı ile sipariş versem takılmadan direk adresime gelir mi ? Bu konuda tecrübesi olan bir kişi cevaplarsa sevinirim.

Gelir hocam. Ben almıştım 2 kere. Ama alırken ücretsiz gönderimi (Free Shipping) değilde 3 dolarlık olan seçeneği seçerseniz daha iyi olur. Free de kaybolma ihtimali olabiliyor. Yada ürün elinize çok geç ulaşabiliyor. 2-3 aylık bir süre gibi. Yaşadım ben bunu.

Cevabınız için teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar elinde gb 2.3.4 0.42 tr romu olan varsa verebilir mi lütfen :D global rom yükledim ama bikaç sorun var :D
  • Eskiden mesaj gelince mesajı okuyana kadar bildirim ledi yanıp sönüyordu. ICS ile bu özellik gitti, bu güncellemede de gelmemiş, bu bildirim ışığını ayarlamanın yok mu bir yolu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: skd13

Eskiden mesaj gelince mesajı okuyana kadar bildirim ledi yanıp sönüyordu. ICS ile bu özellik gitti, bu güncellemede de gelmemiş, bu bildirim ışığını ayarlamanın yok mu bir yolu?

Uygulaması var .bence hiç uğraşma kurdum gb i ohh be dünya varmış .bi de 2.3.4 gb 0.42 tr romunu atsam çok daha iyi olcak bulamadım.elinde olan varsa sevinirim global rom biraz sıkıntılı.

• Kapak değişimi yaptım. Ebaydan aldım. Orjinal kapağın yan kenarında metal bir şerit var o diğer gelen kapakta yok. Anten görevi görüyordur diye düşündüm fakat yinede değiştirdim kapağı. Telefonun çekiminde konuşmada sıkıntı yok. Full dişleri hepsi. Fakat 1 hafta önce yaptım bu işlemi şuan 3G internette hız çok düşük. Sayfa açmada sorun yaşıyorum. Ama çekim gücü yine full. Bu şeritten dolayı olabilir mi? Daha önce değiştirenler izlenimlerini yazarsa sevinirim. Telefonda GB yüklü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cyblo

Kapak değişimi yaptım. Ebaydan aldım. Orjinal kapağın yan kenarında metal bir şerit var o diğer gelen kapakta yok. Anten görevi görüyordur diye düşündüm fakat yinede değiştirdim kapağı. Telefonun çekiminde konuşmada sıkıntı yok. Full dişleri hepsi. Fakat 1 hafta önce yaptım bu işlemi şuan 3G internette hız çok düşük. Sayfa açmada sorun yaşıyorum. Ama çekim gücü yine full. Bu şeritten dolayı olabilir mi? Daha önce değiştirenler izlenimlerini yazarsa sevinirim. Telefonda GB yüklü.

dokumatik paneli birde sensörleri nasıl değiştirdim usta ? keşke bir videosunu çekseydin :D bu arada kasanın kalitesi nasıl ? arka kapakta kamera kenarındaki parlak yüzük varmı ?
  • Bazı oyunlar ve uygulamalar yok yere internete girip bir şeyler yapıyor bunu engelleyen bir uygulama var mı? 100MB lık internet paketi kullanıyorum da sıkıntı olmasın zor yetiyor zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: nawy30

Peki arkadadaşlar;

-kilidi açmadan
    -iyi fotoğraf ve video çeken "8 mp hakkını veren"(bir çoğumuz 8 mp diye aldık bu telefonu çünkü neo v almadık neo v alan arkadaşlar gücenmesinler lütfen")
    -müzik çaları iyi(hani oluyosa sony nin walkman telefonları ayarına yakın bişey)
    -telefonu yavaşlatmayan(ilk aldığımızdaki gb hızında olan o zaman hızı süperdi be hatırlarmısınız)
    -kasılması takılması olmayan
    -güncelledikçe telefon hafızasında yer yok demiyen
    -bataryayı sömürmeyen
    -ehh olmuşken güzel bi arayüzde olsun (jelybean gibi mesela daha güzelleri varsa bilmem)

rood var mı böle yükleyelim bidaha arkamıza bakmayalım.

şimdi diceksinizki ne çok şey istiyon
    rood olayı ile ilgilene arkadaşların tecrübeleri çok önemli en iyi kullanan bilir dimi ama

fotğraflı linkli paylaşım çok daha iyi olur.

Bilgili ve Paylaşımcı arkadaşların mesajlarını bekliyoruz.

Hayat paylaşınca güzel
    Bilgi paylaştıkça çoğalır

Ah be dostum cok sey istiyorsun sen. Yanlis anlama ama bence sen Neo'yu sat, uste biraz para koy ikinci el Galaxy S II al, butun o dediklerini o karsiliyor :)

• quote:

Peki arkadadaşlar;

-kilidi açmadan
    -iyi fotoğraf ve video çeken "8 mp hakkını veren"(bir çoğumuz 8 mp diye aldık bu telefonu çünkü neo v almadık neo v alan arkadaşlar gücenmesinler lütfen")
    -müzik çaları iyi(hani oluyosa sony nin walkman telefonları ayarına yakın bişey)
    -telefonu yavaşlatmayan(ilk aldığımızdaki gb hızında olan o zaman hızı süperdi be hatırlarmısınız)
    -bataryayı sömürmeyen
    -ehh olmuşken güzel bi arayüzde olsun (jelybean gibi mesela daha güzelleri varsa bilmem)

rood olayı ile ilgilene arkadaşların tecrübeleri çok önemli en iyi kullanan bilir dimi ama

Hayat paylaşınca güzel

- Stok müzik çaları yeterlidir. Stok versiyonunda mod - ekolayzır sistemi bulunmaktadır ve kulaklık çok önemlidir , tırt bir kulaklıkla stok müzik çalar + xloud ile biraz daha sağlam kulaklık ile arasında dağlar kadar fark var ve stoğun yetmediği yerde modlu müzik çalarları deneyebilirsiniz.

- Fotoğraf kalitesi standart üstü bir kameradır.

- Video kalitesi 720p çekmekte olup bazen yada havanın, ışığın durumuna göre sanki hafif karıncalanma var gibi gözüküyor yada öyle gelebiliyor.

- Birçoğumuz 8mp diye aldık ve evet gerçekten 8 mp boyutunu desteklemektedir.

- Kasılma takılma nadiren olur o da kullanım sonucu ki telefon yeri geldiğinde kendini rahatlatmasını bilir, bkz. menü geçişleri SG3 neo dan daha iyi değil veyahut takılma sorunu LG 4x de de yaşanıyor , bunları denedim de söylüyorum, ama ne fark vardır, neo da 20 program yüklenir takılmaz , LG de 40 program yüklenir takılmaz , birde oyun performansı takılacak yeri olur takılmayacak yeri olur.

- ICS de ve GB de yaptığım denemeler sonucu nokia 3310 yada eski telefonum o zamanlar Dünyanın en iyi telefonu seçilmişti ve öyleydi sgh 888 miydi 688 miydi gibi kullanırsanız ortalama 3 - 4 gün gitmektedir.

- O kadar rom denedim o kadar htc , samsung, lg denedim ama sony arayüzünden vazgeçemedim belki dpi mı diyorlar ppi mı diyorlar onun kaliteli olmasından yada basit ve kullanışlı olmasından dolayı bilemiyorum.

Kısaca değiştirmeyi düşünürseniz miladı doldurduğunda değiştirin derim telefonu çünkü aynı sorunları diğer marka modellerde de yaşayacaksınız :) bakıyorum forumlara sg3 almışlar ki gerçekten beğenirim inceliği ekranı vs. ama bi o kadar sorunlu mu olur alet :)

Eğer sizi tam mutlu edecek birşey arıyorsanız dediğim gibi bu sayfa altında da scriptleri paylaştım, swap destekli kernel ve modlama yapın.

• quote:

Orijinalden alıntı: mertbenzerli

quote:

Orijinalden alıntı: Cyblo

Kapak değişimi yaptım. Ebaydan aldım. Orjinal kapağın yan kenarında metal bir şerit var o diğer gelen kapakta yok. Anten görevi görüyordur diye düşündüm fakat yinede değiştirdim kapağı. Telefonun çekiminde konuşmada sıkıntı yok. Full dişleri hepsi. Fakat 1 hafta önce yaptım bu işlemi şuan 3G internette hız çok düşük. Sayfa açmada sorun yaşıyorum. Ama çekim gücü yine full. Bu şeritten dolayı olabilir mi? Daha önce değiştirenler izlenimlerini yazarsa sevinirim. Telefonda GB yüklü.

dokumatik paneli birde sensörleri nasıl değiştirdim usta ? keşke bir videosunu çekseydin :D bu arada kasanın kalitesi nasıl ? arka kapakta kamera kenarındaki parlak yüzük varmı ?

Dokunmatik paneli ve sensörleri değiştirmedim. Sadece kasayı değiştirdim. kasanın kalitesi aynı. Zatem orjinalide farklı değil. http://www.youtube.com/user/goldphonetv?feature=watch bu adreste neo diye aratırsan sökme videoları var.

Kapak değişiminden sonra 3G bağlantı sorunu yaşayan varmı ?

• Yusufsefa...
    Ayni sorun bende de var
    Root rom cwm vs... Islere girmedim hic
    Tlf fabrika ayarlarina geri yukledim..sonuc yine ayni..((
    Napalim..bu sekilde kullaniyorum
    Tuş kilidini acarken ve aramaya cevap verirken dedigin gibi 3-4 sefer cekiyorum ancak aciliyor((

• quote:

Orijinalden alıntı: akman7322

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SyNeRGeNIX

quote:

Kaç gündür bu sorun kafamı kurcalıyor.Video izlerken felan belli oluyor ve can sıkıyor.Ben de aceba bunu nasıl anlatırım diye düsünüyordum iyi yakalamıssın fotoğrafı.

ekran testi programi ile gri renkte belli oluyor.oyun oynearken bazen banada denk geliyordu acaba oyundan kaynaklandığını sanıyordum. ama ekran hatasıymış.tıpkı plazmalarda logo yanığı gibi.

arkadaşlar telefonu garantiye göndermiştim.telefon dün geldi.ekran sorunu yapılmamış.tuş takımlarında soyulma vardı.tuş takımları değişmiş.versiyon ıcs yerine 2.3 62 versiyonu yüklemişler.ekran için servisle görüştüm.tekrar gönderiniz dedi.

Arkadaşlar bu konu hakkında neler yaptınız? Bende de, az belirmeye başladığını farkettim. Bu logo yanması tarzı sorunla NEO kabak tadı vermeye başladı. Soyulan tuşlar, gıcırdayan yan menteşeler, tuş kilidi sorunları, RAM yetersizliği... Üstte yazdığım gibi, yatırım yapıp hafıza kartını da değiştirmiştim. Pişman oldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heavyrocker -- 8 Aralık 2012; 20:34:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: heavyrocker

quote:

quote:

quote:

quote:

Kaç gündür bu sorun kafamı kurcalıyor.Video izlerken felan belli oluyor ve can sıkıyor.Ben de aceba bunu nasıl anlatırım diye düsünüyordum iyi yakalamıssın fotoğrafı.

ekran testi programi ile gri renkte belli oluyor.oyun oynearken bazen banada denk geliyordu acaba oyundan kaynaklandığını sanıyordum. ama ekran hatasıymış.tıpkı plazmalarda logo yanığı gibi.

arkadaşlar telefonu garantiye göndermiştim.telefon dün geldi.ekran sorunu yapılmamış.tuş takımlarında soyulma vardı.tuş takımları değişmiş.versiyon ıcs yerine 2.3 62 versiyonu yüklemişler.ekran için servisle görüştüm.tekrar gönderiniz dedi.

Arkadaşlar bu konu hakkında neler yaptınız? Bende de, az belirmeye başladığını farkettim. Bu logo yanması tarzı sorunla NEO kabak tadı vermeye başladı. Soyulan tuşlar, gıcırdayan yan menteşeler, tuş kilidi sorunları, RAM yetersizliği... Üstte yazdığım gibi, yatırım yapıp hafıza kartını da değiştirmiştim. Pişman oldum.

az yukarda yazdım :D ama sonuç yine hüsran şimdi de az beliriyor ancak ekranın ki yanında var ağağıya doğru uzanan :( sanırım sorun ekranda değil .yine yollamayı düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: mertbenzerli

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

az yukarda yazdım :D ama sonuç yine hüsran şimdi de az beliriyor ancak ekranın ki yanında var ağağıya doğru uzanan :( sanırım sorun ekranda değil .yine yollamayı düşünüyorum.

Lanet olsun içimdeki xperia sevgisine. Tamam , geri dönüşümlü malzemeden yapıldığını bilerek aldım fakat bu kadarını da beklemiyordum. çok çabuk dağılmaya başladı telefon. Dış kabından tutun, ekrandaki sorunlara kadar. Daha iki sene dolmadı bile. Demek ki arkası full kapalı silikon kılıfla kullanmasam bendeki de eriyip uçacak. Garanti yolları görünüyor, geldikten sonra da artık satıp değiştirmek lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: sirius_black

Sanıyorum ki çok yakında Neo ile yollarımı ayıracağım. LG Optimus 4XHD almayı planlıyorum.

o hatayi ben yaptim. telefonun arizali degilse sakin degistirme. illa degistireceksen one x, sgs2, s3 mini, galaxy s advance, xperia t falan al. LG nin hicbirseyini almam artik. nacizane goruslerimdir. htc, samsung, sony bu markalar disinda cihaz almam artik.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

telefonu 29 kasımda deka firması aracılığıyla ile garantiye vermiştim.2 gün önce aradım.ekran değişimi olacakmış ve ekran bekliyorlarmış. sonuçu burada paylaşacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: T-Dog

quote:

Peki arkadadaşlar;

-kilidi açmadan
    -bataryayı sömürmeyen

Hayat paylaşınca güzel

- Stok müzik çaları yeterlidir. Stok versiyonunda mod - ekolayzır sistemi bulunmaktadır ve kulaklık çok önemlidir , tırt bir kulaklıkla stok müzik çalar + xloud ile biraz daha sağlam kulaklık ile arasında dağlar kadar fark var ve stoğun yetmediği yerde modlu müzik çalarları deneyebilirsiniz.

- Fotoğraf kalitesi standart üstü bir kameradır.

- Video kalitesi 720p çekmekte olup bazen yada havanın, ışığın durumuna göre sanki hafif karıncalanma var gibi gözüküyor yada öyle gelebiliyor.

- Birçoğumuz 8mp diye aldık ve evet gerçekten 8 mp boyutunu desteklemektedir.

- Kasılma takılma nadiren olur o da kullanım sonucu ki telefon yeri geldiğinde kendini rahatlatmasını bilir, bkz. menü geçişleri SG3 neo dan daha iyi değil veyahut takılma sorunu LG 4x de de yaşanıyor , bunları denedim de söylüyorum, ama ne fark vardır, neo da 20 program yüklenir takılmaz , LG de 40 program yüklenir takılmaz , birde oyun performansı takılacak yeri olur takılmayacak yeri olur.

- ICS de ve GB de yaptığım denemeler sonucu nokia 3310 yada eski telefonum o zamanlar Dünyanın en iyi telefonu seçilmişti ve öyleydi sgh 888 miydi 688 miydi gibi kullanırsanız ortalama 3 - 4 gün gitmektedir.

- O kadar rom denedim o kadar htc , samsung, lg denedim ama sony arayüzünden vazgeçemedim belki dpi mı diyorlar ppi mı diyorlar onun kaliteli olmasından yada basit ve kullanışlı olmasından dolayı bilemiyorum.

Kısaca değiştirmeyi düşünürseniz miladı doldurduğunda değiştirin derim telefonu çünkü aynı sorunları diğer marka modellerde de yaşayacaksınız :) bakıyorum forumlara sg3 almışlar ki gerçekten beğenirim inceliği ekranı vs. ama bi o kadar sorunlu mu olur alet :)

Eğer sizi tam mutlu edecek birşey arıyorsanız dediğim gibi bu sayfa altında da scriptleri paylaştım, swap destekli kernel ve modlama yapın.

Dostum yanlış anlaşılmasın neo dan çok memnunum ve ayrılmak gibi bir niyetimde yok.
    Diğer telefonların forumlarında ve arkadaşlarımın telefonlarında oluşan sıkıntılara baktığımda neo fiyat ve işlev yönünden oldukça başarılı.

Sağolsun .::Orochi::. nin paylaşımları ile telefonu rotladım ok iyide oldu ;)

Ama rood olayına gelince arkadaşlar sağolsunlar lik verip buradaki programcının talimatlarını aynen uygulayın diyolar iyide okadar anlasam yada ingilizcem okadar iyi olsa verilen linke bakarım uygularım anlamadığım bişey olursa da orada tasarımcıya sorarım.

"Eğer sizi tam mutlu edecek birşey arıyorsanız dediğim gibi bu sayfa altında da scriptleri paylaştım, swap destekli kernel ve modlama yapın."

ya ben bulamadım yada silinmiş bahsettiğiniz şey

dediğin kernel mod olayını nasıl yapabileceğim yanlış anlamayın ama telefon işlerinde becerisi kıt birinin anlayacağı bir anlatım var mı?

Nolur link verip talimatlara uyun demeyin çünkü çok linkler yabancı dilde :(

Bilgi paylaştıkça güzel şöle tüm neo cular yapabilsek şu olayı.

inanın neo cuların birçoğu bu root özellikle rom işini falan beceremediklerin telefonlarından soğuyor yada değiştiriyorlar.

Ama ben neo mu çok seviyorum beni hiç üzmedi maşşallah

• İnş.' da üzmez fakat kronikleşen bu resim yanma durumu, tuş soyulması, menteşe gıcırtısı vs., NEO' lu her canlı bir gün tadacaktır. Nereden biliyorsun diyeceksin, ben de zamanında tuş soyulması için arkadaşlara, bende olmadı özensiz kullanmışsınızdır filan demiştim. Fakat ben o kadar dikkat ettiğim halde benimki de soyuldu. Resim yanması, yani ekranda siyahlık belirmesini arkadaşlardan duyduktan bir, iki hafta sonra bende de belirmesi kronik sorun olduğunun kanıtıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heavyrocker -- 9 Aralık 2012; 13:00:21 >
  • 
Sayfa: önceki 942943944945946
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.