Şimdi Ara

^^ SE Xperia Neo l 1 GHz l 3.7'' l 8 Mp l HDMI Out ^^ (857. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
20.371
Cevap
32
Favori
809.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 855856857858859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yasin186

arkadaşlar ben de xperia neo sahibi oldum.sizce iyi bir tercih mi?.telefon henüz elime geçmedi.ama şimdiden sizin kafanızı ağrıtmaya başlayayım dedim.15 ay garantisi olan en fazla 15-20 gün kullanılmış,neoyu sanalpazardan 580 tl'ye 12 taksitle aldım.cihaz elime ulaşınca benim ilk yapmam gereken bişey var mı?daha önce hiç android deneyimim olmadı.inanın "ya kullanamazsam" diye hala tereddütteyim.artık sizden yardım alarak bişeyler yaparım.cihazın sürümü 2.3.4 ise hemen android 4 yapmalımıyım.bu cihaza garmin,igo, gibi navigasyon programları yüklenebiliyor mu?ben ihtiyacım olan faydalı programları,güzel oyunları nerden alacağım.windowstaki gibi crakli programlar androidde de oluyor mu?kafama takılan çok şey var.selametle ...

artık almışsın zaten iyi tercih olup olmadığını sormak için çok geç ama yine de en azından şunu söyleyeyim, telefonumdan hiç şikayetim olmadı. tek tavsiyem abidik gubidik ne kadar program bulursanız yüklemeyin..
    hemen 4.0'a yükseltmeyin bence. ama yükseltin diyenler de olacaktır, karışmam, keyfiniz bilir. ben yükseltmedim, şuanki sürüm gayet stabil.
    IGO elbette yükleyebilirsiniz, hemen hemen herkes IGO kullanıyor zaten. Garmin'in android için navi yazılımı yok maalesef.
    Programları ve oyunları telefonun menüsündeki Google Play Store'dan alacaksınız. ücretsiz bir ton uygulama ve oyun olduğu gibi ücretlileri de satın alabilirsiniz.
    Crackli programlar var elbette. bunları da internetten aratarak bulabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: sirius_black

quote:

Orijinalden alıntı: yasin186

arkadaşlar ben de xperia neo sahibi oldum.sizce iyi bir tercih mi?.telefon henüz elime geçmedi.ama şimdiden sizin kafanızı ağrıtmaya başlayayım dedim.15 ay garantisi olan en fazla 15-20 gün kullanılmış,neoyu sanalpazardan 580 tl'ye 12 taksitle aldım.cihaz elime ulaşınca benim ilk yapmam gereken bişey var mı?daha önce hiç android deneyimim olmadı.inanın "ya kullanamazsam" diye hala tereddütteyim.artık sizden yardım alarak bişeyler yaparım.cihazın sürümü 2.3.4 ise hemen android 4 yapmalımıyım.bu cihaza garmin,igo, gibi navigasyon programları yüklenebiliyor mu?ben ihtiyacım olan faydalı programları,güzel oyunları nerden alacağım.windowstaki gibi crakli programlar androidde de oluyor mu?kafama takılan çok şey var.selametle ...

artık almışsın zaten iyi tercih olup olmadığını sormak için çok geç ama yine de en azından şunu söyleyeyim, telefonumdan hiç şikayetim olmadı. tek tavsiyem abidik gubidik ne kadar program bulursanız yüklemeyin..
    hemen 4.0'a yükseltmeyin bence. ama yükseltin diyenler de olacaktır, karışmam, keyfiniz bilir. ben yükseltmedim, şuanki sürüm gayet stabil.
    IGO elbette yükleyebilirsiniz, hemen hemen herkes IGO kullanıyor zaten. Garmin'in android için navi yazılımı yok maalesef.
    Programları ve oyunları telefonun menüsündeki Google Play Store'dan alacaksınız. ücretsiz bir ton uygulama ve oyun olduğu gibi ücretlileri de satın alabilirsiniz.
    Crackli programlar var elbette. bunları da internetten aratarak bulabilirsiniz.

Alıntıları Göster
    Beyler ben ics den hiç memnun değilim. dün bir ara temple run oynayım dedim. garip garip arada kasıntılar yaşıyorum boşta ram 160 mb olmasına rağmen. root yapsam mı acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: devilucifer85

Beyler ben ics den hiç memnun değilim. dün bir ara temple run oynayım dedim. garip garip arada kasıntılar yaşıyorum boşta ram 160 mb olmasına rağmen. root yapsam mı acaba?

Alıntıları Göster
    telefonun facebook gibi kendi uygulamalarını silebileceğim bir program var mı root atmadan :?
  • ics ye geçince usb on the go aparatı ile mause ve klavye bağlana biliyor mu?
    zira gb ile otg kullanarak bağladıgım dörtlü usb çoklayıcıyı ile aynı anda hem şarj ediyom hem wifi mause hemde wifi klavye yi baglayatak tabi hdmı ile de tv ye bağlayıp internet e filan giriyordum.telefon pc den farksız hale geliyor.
    ics dede otg çalışıyor mu deneyen varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FuXiN -- 2 Temmuz 2012; 10:37:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Aynı sorun bende de var dostum. En basit oyunlarda bile sorun yaşıyorum. Eskiden takılmadan sorunsuz çalışan oyunlar şimdi çalışmaz oldu. Angry Birds'te bile girince ekrana basınca tepki vermiyor, oyun oynanmıyor doğal olarak. Diğer bir çok oyunda da durum böyle. Jelly Bean gelir de bizi kurtarır mı dersiniz? Mağduruz kardeşim ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lazomir

telefonun facebook gibi kendi uygulamalarını silebileceğim bir program var mı root atmadan :?

Uygulamalardan disable yapabilirsin facebook u. eğer güncelleme yaptıysan fb uygulamasını önce güncellemeleri kapat sonra otomatikman disable gelecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dynamole

quote:

Aynı sorun bende de var dostum. En basit oyunlarda bile sorun yaşıyorum. Eskiden takılmadan sorunsuz çalışan oyunlar şimdi çalışmaz oldu. Angry Birds'te bile girince ekrana basınca tepki vermiyor, oyun oynanmıyor doğal olarak. Diğer bir çok oyunda da durum böyle. Jelly Bean gelir de bizi kurtarır mı dersiniz? Mağduruz kardeşim ya.

2013'de anca çıkar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: painkiller26

icsde kamerada makro netleme niye yok

ben de bunu sormak için girdim. gerçekten ics'de makro çekim modu yok mu, yoksa biz mi bulamıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLACK-SEA-61

quote:

Orijinalden alıntı: mklvz

quote:

Orijinalden alıntı: BLACK-SEA-61

Telefonun neoyu güncelleyemedim bi türlü.2,5 saat sonra işe gidecem yardımlarınızı bekliyorum.Telefondan güncelle deyince son sürüme sahipsiniz diyor.Şuan 2.3.4 yazıyor ama sizin güncellediğiniz ics değil.YARDIM LÜTFEN !

Bilgisayar üzerinden sony pcc ile telefonu pcye nağlayınca güncellemeyi görecektir. Yada sus ile dene, gene görecektir

sağol sus programını indirdim,birazdan güncellemeye geçeceğim ama galiba telefonun fabrika ayarlarına dönmesini istiyormuş güncellemek için.Ben de şimdi resimlerimi kopyalıyorum.Peki diğer program ve bilgilerimin kaybolmaması için ne yapmam gerekir ?

biraz geç oldu ama. Bende güncellemeyi sus ile yaptım. Hiç birşeyin yedeğini almamıştım olduğu için. Ama hiç birşey gitmedi zaten.

• Arkadaşlar 20gün olu ICSye geçmiştim. yukarıda da yazdım, son günlerde telefon fena yavaşlamıştı. Öyleki bazen telefonu yere vurmak geliyodu içimden. Galeri falan zor açılıyodu. özellikle internete girip ana ekrana dönerken ekran 5-6sn gelmmiyodu ve tam kendine gelmesi 10sn buluyodu.. Fabrika ayarlarına döndktem sonra telefon yeniden doğdu sanki. hiç kasılma yok. Sizede tavsiye ederim. Ayrıca genel olarak da ICS ile alakalı başka bir sorunum da yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: mklvz

Arkadaşlar 20gün olu ICSye geçmiştim. yukarıda da yazdım, son günlerde telefon fena yavaşlamıştı. Öyleki bazen telefonu yere vurmak geliyodu içimden. Galeri falan zor açılıyodu. özellikle internete girip ana ekrana dönerken ekran 5-6sn gelmmiyodu ve tam kendine gelmesi 10sn buluyodu.. Fabrika ayarlarına döndktem sonra telefon yeniden doğdu sanki. hiç kasılma yok. Sizede tavsiye ederim. Ayrıca genel olarak da ICS ile alakalı başka bir sorunum da yok.
    Bu modelin heryerde 5 MP verisyonu var, 8 MP piyasadan mı kalktı? Hangisini almamı önerirsiniz?

http://www.teknosa.com/kategori/telekom/cep_bilgisayari_pda_/722/145011481/sony_ericsson_xperia_neo_v_blue_akilli_telefon

• quote:

Orijinalden alıntı: meeb

quote:

Orijinalden alıntı: osstation

Bu modelin heryerde 5 MP verisyonu var, 8 MP piyasadan mı kalktı? Hangisini almamı önerirsiniz?

http://www.teknosa.com/kategori/telekom/cep_bilgisayari_pda_/722/145011481/sony_ericsson_xperia_neo_v_blue_akilli_telefon

almayı düşünen varsa kaçırmasın dayıma aldık sorun yok imei kayıtlı faturalı ve garantili orijinal ambalajında...

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/sony-ericsson-xperia-arc-s-lt18i-black-siyah-60194439

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/sony-xperia-s-nozomi-lt26i-cep-telefonu-siyah-60159000

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/sony-ericsson-xperia-ray-cep-telefonu-st18i-59858003

Alıntıları Göster
    Rootcu arkadaşlar rootlu telefonda olmazsa olmaz diyeceğiniz programlar nelerdir. bu ICS illallah detirtmişti sonunda bende 2.3.4 e geçeyim dedim ve geçtim bunu başarabilmenin verdiği gururla birde root çakayım dedim onuda yaptım velhasıl GB nin .62 sürümünde root yaptığım için bootloader im açık kaldı ama zaten bu saatten sonra 2.3.4 e güncelleme gelecek değil ya neyse işte ICS sayesinde bişeyler oğrenmiş oldum (bu arada hızımı alamadım birde ikinci bir işletim sistemi WinXP kurdum)
    şimdi bana rootlu cihazlarda en çok lazım olan programlar telefondaki taşınmayan uygulamaları sd ye taşımak sistemin her türlü ayarlarına erişebilmek gibi programlar lazım su anda sadece titanyum backup var.

• quote:

Orijinalden alıntı: **BlackTower**

Rootcu arkadaşlar rootlu telefonda olmazsa olmaz diyeceğiniz programlar nelerdir. bu ICS illallah detirtmişti sonunda bende 2.3.4 e geçeyim dedim ve geçtim bunu başarabilmenin verdiği gururla birde root çakayım dedim onuda yaptım velhasıl GB nin .62 sürümünde root yaptığım için bootloader im açık kaldı ama zaten bu saatten sonra 2.3.4 e güncelleme gelecek değil ya neyse işte ICS sayesinde bişeyler oğrenmiş oldum (bu arada hızımı alamadım birde ikinci bir işletim sistemi WinXP kurdum)
    şimdi bana rootlu cihazlarda en çok lazım olan programlar telefondaki taşınmayan uygulamaları sd ye taşımak sistemin her türlü ayarlarına erişebilmek gibi programlar lazım su anda sadece titanyum backup var.

Alıntıları Göster
    beyler siizn cihazda, hd video cekerken sürekli netleme yaptıgı için her netleme yaptıgında kasma, yavaslama seste takılmalar oluyor mu ? ben bu yüzden hd video cekemiyorum sürekli takılıyor. pc de izleyincede böyle durum....

• quote:

Orijinalden alıntı: idemo

quote:

ben de bunu sormak için girdim. gerçekten ics'de makro çekim modu yok mu, yoksa biz mi bulamıyoruz.

Neo V kullanıyorum. Makro seçeneği bende varsa sizde nasıl yok? 2.3.4 Gingerbread
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Legend

quote:

quote:

Neo V kullanıyorum. Makro seçeneği bende varsa sizde nasıl yok? 2.3.4 Gingerbread

Zaten ics den sonra gitti :) o sürümde bizde de vardı .ics de sadece otomatik sahne tanıma da çıkıyor .
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertbenzerli

quote:

quote:

quote:

Zaten ics den sonra gitti :) o sürümde bizde de vardı .ics de sadece otomatik sahne tanıma da çıkıyor .

Telefona umarım 4.0.5 çıkar. Ona göre ben de güncelleyeceğim. Olmadı 4.1 JB ama hiç ümidim yok, çıkmaz bence

• quote:

Orijinalden alıntı: mertbenzerli

quote:

quote:

quote:

Aynen dediğin gibi. gb'de vardı ama ics ile gitti.

• quote:

quote:

quote:

bendede 2.3.4 surumu var makro modunu nerden açıyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: **BlackTower**

Ben ics rootlu kullanıyorum, dün yaptım bende.

SystemappRemover, sistem dosyalarını dahil silebilmeye yarayan bir uninstall uygulaması.
    Luckypatcher, marketten yukledigin ücretsiz uygulamaların reklamlarını kaldırır, varsa cracklari crackleme işlemi yapar.
    Busybox Installer, rootlu cihazlarda olmazsa olmaz.
    SuperSu, superuser benzeri bir uygulama.

• 
Sayfa: önceki 855856857858859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.