Şimdi Ara

^^ SE Xperia Neo l 1 GHz l 3.7'' l 8 Mp l HDMI Out ^^ (821. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
20.371
Cevap
32
Favori
809.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 819820821822823
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kissed by Fire

quote:

Orijinalden alıntı: Slayish

quote:

Orijinalden alıntı: Neytiri

Güncelleme Bizde niye yok

Açtığın konuyu hiç güncelleyip ilgilenmediğin için sony seni cezalandırmış ics yok sana

Circles telefonun ayarlarından depolamaya girip sd kartı sil de aynı şey olur sonra güncellemeni yap ana klasörleri kuruyor kendisi zaten.

Ben telefonu ana hatlarıyla tanittim konuda destek konusunda arkadaşlar götürüyor işi benim vaktim olmuyor öyle fazla malesef

Alıntıları Göster
    ilginiz için sağolun arkadaşlar :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Kissed by Fire

quote:

Orijinalden alıntı: Slayish

quote:

Orijinalden alıntı: Neytiri

Güncelleme Bizde niye yok

Açtığın konuyu hiç güncelleyip ilgilenmediğin için sony seni cezalandırmış ics yok sana

Circles telefonun ayarlarından depolamaya girip sd kartı sil de aynı şey olur sonra güncellemeni yap ana klasörleri kuruyor kendisi zaten.

Ben telefonu ana hatlarıyla tanittim konuda destek konusunda arkadaşlar götürüyor işi benim vaktim olmuyor öyle fazla malesef

Alıntıları Göster
    bugun bısey farkettım karanlık bı odada gece modunda flas acık cekım yaparken ılk bır ıkı sanıye sankı exmor varmıs gıbı baya ısıklı net goruntu oluyo sonra eskı halıne gerı dnyo bu exmor olayı yazılımsalmı kı anlamadım gıttı...tel neo v

• quote:

Orijinalden alıntı: ford0692

bugun bısey farkettım karanlık bı odada gece modunda flas acık cekım yaparken ılk bır ıkı sanıye sankı exmor varmıs gıbı baya ısıklı net goruntu oluyo sonra eskı halıne gerı dnyo bu exmor olayı yazılımsalmı kı anlamadım gıttı...tel neo v

yaww benimde ekran görüntüsü alma çalışmıo? güç+ses açma tuşu basıom basıom yoqq bir türlü beceremedim.gerçi bir sürü programı devre dışı bıraktım kontrol ettim de onunla ilgili bişiyede rastlayamadım.varmıdır bunun tekrar yükleme yapmadan bir çaresi;?
  • quote:

Neo V'de exmor r yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxSpęctęr

quote:

Neo V'de exmor r yok

Alıntıları Göster
    Ben telefona şarkı atıyorum albüm olarak (mesela Emre Aydın'ın Afili Yalnızlık albümü) ama bu albüm müzik çalarda ayrı ayrı 2 albüm olarak gözüküyor. Sanatçı ismi, albüm ismi hepsi aynı olmasına rağmen farklı farklı gözüküyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim benim için önemli. Alıntı olarak yanıtlarsanız iyi olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: mertbenzerli

quote:

yaww benimde ekran görüntüsü alma çalışmıo? güç+ses açma tuşu basıom basıom yoqq bir türlü beceremedim.gerçi bir sürü programı devre dışı bıraktım kontrol ettim de onunla ilgili bişiyede rastlayamadım.varmıdır bunun tekrar yükleme yapmadan bir çaresi;?

güç tuşu+ses azaltma tuşu çekiyo ekran resmi biraz basılı tutuyosun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Circles -- 6 Haziran 2012; 1:58:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Circles

quote:

Orijinalden alıntı: mertbenzerli

quote:

güç tuşu+ses azaltma tuşu çekiyo ekran resmi biraz basılı tutuyosun

Alıntıları Göster
    arkadaşlar;
    1249-2515 SI numaralı firmware i wotandan yükleyebilirmiyiz acaba.

• quote:

Orijinalden alıntı: pretty34

arkadaşlar;

Wotan artık ücret alıyor haberin olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lemuria.

quote:

arkadaşlar;

ewet biliyorum ama yine olmadı.1249-7963 yükledi bu seferde:(
    1249-2515 i nerden bulacam ben yaww
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lemuria.

quote:

arkadaşlar;

ewet biliyorum ama yine olmadı.1249-7963 yükledi bu seferde:(
    1249-2515 i nerden bulacam ben yaww

Alıntıları Göster
    Radyo içinde Trackid programına youtube da klip aratma özelliği eklenmiş mesela o an radyoda çalan şarkıyı merak edip programa dinlenttiğinizde youtube dan da şarkının klibini vs sini açabiliyorsunuz oldukça hoş olmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Saiki

Radyo içinde Trackid programına youtube da klip aratma özelliği eklenmiş mesela o an radyoda çalan şarkıyı merak edip programa dinlenttiğinizde youtube dan da şarkının klibini vs sini açabiliyorsunuz oldukça hoş olmuş.

Alıntıları Göster
    4.0 güncellemesinde sonra Wi-Fi çalışmıyor bende.Benzer sorunu yaşayan ve çözümü olan var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xperia.REU

Ben telefona şarkı atıyorum albüm olarak (mesela Emre Aydın'ın Afili Yalnızlık albümü) ama bu albüm müzik çalarda ayrı ayrı 2 albüm olarak gözüküyor. Sanatçı ismi, albüm ismi hepsi aynı olmasına rağmen farklı farklı gözüküyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim benim için önemli. Alıntı olarak yanıtlarsanız iyi olur.

ufak bir harften kaynaklanıyor ve sen bunu farketmiyor olabilirsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhat_silvan

quote:

Orijinalden alıntı: blood and thunder

güncelleme yapmadan evvel hafıza kartını biçimlendirmek istiyorum. hafıza kartında telefona ait bir şey var mıdır?

Olsada sorun olmaz çünkü yeniden yüklenecek ki zaten dosyada yok (uygulama ve oyun dosyaları hariç)

Alıntıları Göster
    benim SI numarama henüz güncelleme gelmemiş ama okuduğum kadarıyla ICS'i yüklemeyi düşünmüyorum şuan... en azından yamalar çıkıp sistem stabil hale gelinceye kadar yüklemeyeceğim.. gül gibi telefonum var, hiçbir kasma, donma gibi problemi yok, durup dururken iş almayayım başıma..

• quote:

Orijinalden alıntı: sirius_black

benim SI numarama henüz güncelleme gelmemiş ama okuduğum kadarıyla ICS'i yüklemeyi düşünmüyorum şuan... en azından yamalar çıkıp sistem stabil hale gelinceye kadar yüklemeyeceğim.. gül gibi telefonum var, hiçbir kasma, donma gibi problemi yok, durup dururken iş almayayım başıma..

Alıntıları Göster
    Bu SI numaralarının farkları nereden kaynaklanıyor? Sadece coğrafi ayrım nedeniyle mi yoksa az da olsa donanım farklılıkları da var mı?
  • quote:

Çok doğru yaparsın kardeşim ben geçtim ve çok pişmanım dediğin gibi gb süperdi ve hiç kasma yoktu çokda hızlıydı ama bunda çok fazla eksik var bende gbye geri dönmenin yollarını arıyorum
    En basitinden tüm uygulamalardan sırayla program durdurcaksın diyelim , birini durduruyorsun geri geldiğinde kendiliğinden indirilen uygulamalar menüsünde dönüyor ve tüm uygulamalara tekrar gelip listeden kaldığın yeri kendin bulman gerekiyor bu kadar saçma bişey görmedim java gibi resmen ayrıca rehber ekranında kişiye tıkladığında zaman zaman ekran kararıp kişiye geri geliyor yani direkt arama yapamadığım oluyo sürekli ki fabrika ayarına da çevirdim , kamera menüsü yarım yamalak yarı ayar ekranda yarısı seçeneklerde yani keşke geçmeseydim diyorum attan inip eşeğe binmiş gibi oldum

• quote:

Orijinalden alıntı: Father Torque

Bu SI numaralarının farkları nereden kaynaklanıyor? Sadece coğrafi ayrım nedeniyle mi yoksa az da olsa donanım farklılıkları da var mı?

hiçbir donanım farkı yok, olması da mümkün değil zaten..
    üretim partileri ve coğrafi ayrımlardan kaynaklanıyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: musti2307

quote:

Çok doğru yaparsın kardeşim ben geçtim ve çok pişmanım dediğin gibi gb süperdi ve hiç kasma yoktu çokda hızlıydı ama bunda çok fazla eksik var bende gbye geri dönmenin yollarını arıyorum
    En basitinden tüm uygulamalardan sırayla program durdurcaksın diyelim , birini durduruyorsun geri geldiğinde kendiliğinden indirilen uygulamalar menüsünde dönüyor ve tüm uygulamalara tekrar gelip listeden kaldığın yeri kendin bulman gerekiyor bu kadar saçma bişey görmedim java gibi resmen ayrıca rehber ekranında kişiye tıkladığında zaman zaman ekran kararıp kişiye geri geliyor yani direkt arama yapamadığım oluyo sürekli ki fabrika ayarına da çevirdim , kamera menüsü yarım yamalak yarı ayar ekranda yarısı seçeneklerde yani keşke geçmeseydim diyorum attan inip eşeğe binmiş gibi oldum

evet herkes bu tarz sorunlardan bahsediyor.. dediğin gibi attan inip eşşeğe binmeye hiç niyetim yok.. aylardır ha yayınladık ha yayınlayacağız derken yaptıkları buymuş meğer.. tam bir balon çıktı, fıss... dediğim gibi yamalar yayınlanıp sistem optimize edilmedikçe GB'ye devam..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: musti2307

quote:

evet herkes bu tarz sorunlardan bahsediyor.. dediğin gibi attan inip eşşeğe binmeye hiç niyetim yok.. aylardır ha yayınladık ha yayınlayacağız derken yaptıkları buymuş meğer.. tam bir balon çıktı, fıss... dediğim gibi yamalar yayınlanıp sistem optimize edilmedikçe GB'ye devam..

Alıntıları Göster
    Güncellemeyi direk yaptım hiç birşeyi silmedim. hepsi düzgün çalışıyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Xperia.REU

ufak bir harften kaynaklanıyor ve sen bunu farketmiyor olabilirsin..

2.3.4de de aynı şarkıları atmıştım onda böyle ayrım olmamıştı. Zaten isimleri teker teker düzeltmiyorum toplu seçip düzelttim gene aynı.

• quote:

Orijinalden alıntı: htcesat

4.0 güncellemesinde sonra Wi-Fi çalışmıyor bende.Benzer sorunu yaşayan ve çözümü olan var mıdır?

Bende kopma bile olmuyor hatta daha uzaktan bile bağlanıyor. Güncellemeyi hangi program ile yaptın?
  • 
Sayfa: önceki 819820821822823
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.