Şimdi Ara

^^ SE Xperia Neo l 1 GHz l 3.7'' l 8 Mp l HDMI Out ^^ (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20.371
Cevap
32
Favori
809.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • telefonun kamerasi 3mm falan ic tarafta kaliyor. yani kolay kolay cizilmez arkadaslar. yalniz bu derinligin bi dezavantaji kameranin onunde toz taneciklerinin yer tutmasina sebep oluyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fkfk

telefonun kamerasi 3mm falan ic tarafta kaliyor. yani kolay kolay cizilmez arkadaslar. yalniz bu derinligin bi dezavantaji kameranin onunde toz taneciklerinin yer tutmasina sebep oluyo.
    mağazalarda gören oldu mu hiç ? internet alışveriş siteleri sessiz şimdilik.

1000 TL bence ideal bir fiyat
  • quote:

Orijinalden alıntı: ezbiderli

quote:

Orijinalden alıntı: bonan61

Flaş konusunu kapatsanız da telle ilgili şeyler yazsanız.

ben diyecektim...Bu konulara daha sonra değinilir....

Alıntıları Göster
    telefonun bekleme heyecanı bitmiş sanırsam millet kameranın ışığıyla uğraşır olmuş

neo nun kamerasıyla çekilmiş iki video :

http://www.youtube.com/watch?v=769A1DyLHJ0

http://www.youtube.com/watch?v=vysHKxkyhZY

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samura92000 -- 21 Temmuz 2011; 18:57:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: celtic_frost

mağazalarda gören oldu mu hiç ? internet alışveriş siteleri sessiz şimdilik.

1000 TL bence ideal bir fiyat

25 Temmuz'dan once cikmayacak diye biliyorum. Bosuna yorma kendini. Cikinca ucuzunu bulmak icin kostururuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: samura92000

telefonun bekleme heyecanı bitmiş sanırsam millet kameranın ışığıyla uğraşır olmuş

neo nun kamerasıyla çekilmiş iki video :

http://www.youtube.com/watch?v=769A1DyLHJ0

http://www.youtube.com/watch?v=vysHKxkyhZY

Alıntıları Göster
    Bu Huawei İdeos X5den foruma yazdığım ilk mesajım
    Androide alışmam 5800dan sonra biraz zor olcak
    özellikle klavyeyi çok zor kullanıyorum ama alışırım

• quote:

Orijinalden alıntı: ErsinBoz

Bu Huawei İdeos X5den foruma yazdığım ilk mesajım
    Androide alışmam 5800dan sonra biraz zor olcak
    özellikle klavyeyi çok zor kullanıyorum ama alışırım

Alıntıları Göster
    http://www.teknoblog.com/mobil/teknoblog-incelemesi-sony-ericsson-xperia-neo-galeri-video.htmlarkadaşlar linkteki video inceleme güzel vede türkçe bakın derimm..

• quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

quote:

Orijinalden alıntı: kralhasanyigit

quote:

Xenona nasıl olur da önemsiz bişey denir anlayamadım. Fotoğrafçılığa önem veren herkes bilir xenonun değerini. Xenon önemli olmasa fotoğraf makinelerine konmazdi

Sen cep tel ile fotoğrafçılık yapıosan vay senin haline

Cep telefonu ile de çok güzel ve başarılı fotoğraflar çekilebilir, forum da da bir çok örneği var . Fotoğrafçılıkta en önemli unsur Sensör - Lens - Yazılım - Flaş . Xenon olan bir cihaz Led'e göre her açıdan üstündür , perde hızı ve pozlama süresi çok daha iyidir. Xenon flaşlı C905 sıfır ışıkta mükemmel fotoğraflar çekebilirken , Led flaşın hiç şansı yoktur. Sensör ne kadar kaliteli olursa olsun kaliteli çekebilmesi için illa ki ışık gerekli olur, manzara çekilecekse Xenon'a değil Sensöre bakılır .

Şu fotoğraf C905 ile sıfır ışıkta çekilmiş.

^^ SE Xperia Neo l 1 GHz l 3.7'' l 8 Mp l HDMI Out ^^

Bu fotoğraf sence Xenon olmasa çekilebilir mi ?

Yada bu

Arkadaşın demek istediği şu. Exmor R tamam iyi ama keşke Led yerine Xenon flaş koysaymışlar. Xenon istense çok ince modele de konabilir tıpkı C901 de olduğu gibi .

C901 ve Neo aynı kalınlıkta 13 mm yani , C901'e konabiliyorsa istense Neo'ya da konulabilirdi

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=2671&idPhone2=3734

Aynı konuşmalar Arc için de geçmişti ama şunu söyleyeyim bu modeller kamera ağırlıklı telefon değiller. SE Cyber-shot serisine Xenon koyuyor . Neo da olsa çok çok iyi olurdu ama Xenon yok diye de almamak çok mantıksız olur

helal kanka ya laf anlatamıyorum adamlara ama sonyden Cyber-shot dokunmatık bı telefon beklıyorum dogrusu

• quote:

quote:

quote:

Xenona nasıl olur da önemsiz bişey denir anlayamadım. Fotoğrafçılığa önem veren herkes bilir xenonun değerini. Xenon önemli olmasa fotoğraf makinelerine konmazdi

Cep telefonu ile de çok güzel ve başarılı fotoğraflar çekilebilir, forum da da bir çok örneği var . Fotoğrafçılıkta en önemli unsur Sensör - Lens - Yazılım - Flaş . Xenon olan bir cihaz Led'e göre her açıdan üstündür , perde hızı ve pozlama süresi çok daha iyidir. Xenon flaşlı C905 sıfır ışıkta mükemmel fotoğraflar çekebilirken , Led flaşın hiç şansı yoktur. Sensör ne kadar kaliteli olursa olsun kaliteli çekebilmesi için illa ki ışık gerekli olur, manzara çekilecekse Xenon'a değil Sensöre bakılır .

Yada bu

Arkadaşın demek istediği şu. Exmor R tamam iyi ama keşke Led yerine Xenon flaş koysaymışlar. Xenon istense çok ince modele de konabilir tıpkı C901 de olduğu gibi .

C901 ve Neo aynı kalınlıkta 13 mm yani , C901'e konabiliyorsa istense Neo'ya da konulabilirdi

Aynı konuşmalar Arc için de geçmişti ama şunu söyleyeyim bu modeller kamera ağırlıklı telefon değiller. SE Cyber-shot serisine Xenon koyuyor . Neo da olsa çok çok iyi olurdu ama Xenon yok diye de almamak çok mantıksız olur

Adam noktayı koymuş, tartışmanın anlamı yok

Xenon olsa imiş iyi olurmuş ama olmaması alınmasına engel değil bana göre de .

• quote:

Orijinalden alıntı: _-_bluedragon_-_

Se nin sitesinden neo nun özelliklerine baktım ramini falan yazmıyordu. Inşallah ram 512 dir bir yerde okumuştum android 2.3 lerin ram en az 512 olması lazımmis galiba birde pro nun ram kaç bilen var mi
    arkadaşlar neo nun ram 512 mi 320 mi ? kesin bir bilgi var mı ? her sitede farklı yazıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EVOV3

quote:

quote:

quote:

Yada bu

Adam noktayı koymuş, tartışmanın anlamı yok

Xenon olsa imiş iyi olurmuş ama olmaması alınmasına engel değil bana göre de .

Alıntıları Göster
    Ve beklenen gün geldi.Telefon hb de taşısa sunulmuş..
    http://www.hepsiburada.com/Liste/sony-ericsson-xperia-neo-8-gb-hafiza-karti-hediye-/ProductDetails.aspx?productId=telceperickneo&categoryId=371946

• quote:

Orijinalden alıntı: yakkka

Ve beklenen gün geldi.Telefon hb de taşısa sunulmuş..
    http://www.hepsiburada.com/Liste/sony-ericsson-xperia-neo-8-gb-hafiza-karti-hediye-/ProductDetails.aspx?productId=telceperickneo&categoryId=371946

Alıntıları Göster
    fiyat normal hp de

• quote:

taşısa sunulmuş

Heyecanlanmak böyle birşey olsa gerek
  • quote:

arkadaşlar neo nun ram 512 mi 320 mi ? kesin bir bilgi var mı ? her sitede farklı yazıyor.

512
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pyros

quote:

taşısa sunulmuş

Gümüş renk yokmuş sonradan gelir mi acaba
  • 1062 ne ya ne açgözlü bu hb. 999dan çıkar işte 950 de havale fiyatı olsun deli gibi satacak illa ki kar payı koyacaklar...
  • bence pahalı geldi peşin fiyatı 900 tl civarı olmalı
  • quote:

quote:

taşısa sunulmuş

ahahah :)))
  • quote:

bence pahalı geldi peşin fiyatı 900 tl civarı olmalı

900 lira olamaz da 999 olmalıydı. Fazlasına satmak da almak da akıl karı değil.
  • quote:

bence pahalı geldi peşin fiyatı 900 tl civarı olmalı
    999 tl magazada nerde satılır ankarada olan hemen almak istiyorum gören duyan varsa haber versin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ank_rambo -- 22 Temmuz 2011; 18:58:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles

quote:

quote:

taşısa sunulmuş

ahahah :)))

e tabi kaç aydır bekliyoruz olsun o kadar

• 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.