Şimdi Ara

^^ SE Xperia Neo l 1 GHz l 3.7'' l 8 Mp l HDMI Out ^^ (406. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
20.371
Cevap
32
Favori
810.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 404405406407408
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: reco74

arkadaşlar telefonu fabrika ayarlarına döndürebiliyomuyuz?
    şayet döndürüyorsak ben tel. aldığımda ver. 2.3.2 idi ona mı dönüyor?
    birde telefonun şu an ki verilerini kaybetmemek amaçlı yedeği alnıyormu acaba?
    yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.......

fabrika ayrına dönersen son versiyonun fabrika ayarına döner
    yedek derken neler mesela ? rehberi hafıza kartına yedekleyebiliyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Circles

quote:

Orijinalden alıntı: _deadmaster

1 ay içinde Ray veya Neo'yu alacağım.Hangisini alsam kararsız kaldım

Neo'da video çekerken 8mp de zoom yapılamıyor diye birşey duydum doğru mu acaba?

yeni güncellemeyle yapılıyor

teşekkürler.yeni güncelleme dediğiniz androidin 2.3.4 versiyonu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wheatherman

En sevdiğim iki duvar kağıdım. Soldaki favorim, fotoğrafın devamını bilen bilir.

paylaşabilirmisin

• Sony Ericsson, Android 4.0'a yukseltilebilecek telefonlarini acikladi. Xperia arc ve arc S, Xperia PLAY, Xperia neo ve neo V, Xperia mini ve mini pro, Xperia pro, Active, Ray ve Sony Ericsson Live modelleri yeni surume yukseltilebilecek.

Bu haber dogrulandi buna sevimdim:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyazitcakir31

quote:

Orijinalden alıntı: bmbj

Juice defenderi yükledim ancak programdan hiç birşey anlamadım. Ayar nasıl yapiliyor açik mi kapalimi nasil anliyoruz? Devamli bi bardak simgesinin üzerinde kırmızı nokta war :S

programı açıp enable ve balance seçeneklerini seçmiş oluyorsunuz. bildirim çubuğunda juice defender logosu ve kırmızı bir nokta görüyorsan açmışsın demektir. yine de bir kontrol et. kullandığım çok faydalı bir program

Valla bende ayni şeyleri gozledim....program otomatik wifi yi kapatıyor ben ayarlardan acamadim programi hep kaldırdım....

• arkadaslar kendı yukledıgımız 1 resmı nasıl kırpmadan duvar kagıdı yapabılırız resımlerı nereye atmam gerek??
  • Ben de ana ekranımı paylaşmak istedim. Nyan Cat Hareketli tema o

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kissed by Fire -- 20 Kasım 2011; 19:06:26 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Circles

quote:

1 ay içinde Ray veya Neo'yu alacağım.Hangisini alsam kararsız kaldım

Neo'da video çekerken 8mp de zoom yapılamıyor diye birşey duydum doğru mu acaba?

yeni güncellemeyle yapılıyor

teşekkürler.yeni güncelleme dediğiniz androidin 2.3.4 versiyonu mu?

evet kardeşim

• quote:

Orijinalden alıntı: Neytiri

Ben de ana ekranımı paylaşmak istedim. Nyan Cat Hareketli tema o

o wallpaperıı istiyorummmmmmmm :D
  • quote:

Sendede alarm hastalığı var heralde 7:15 yerine 16 ya mı kuruyorsun?

• quote:

Orijinalden alıntı: kdr_

quote:

Sendede alarm hastalığı var heralde 7:15 yerine 16 ya mı kuruyorsun?

Öğrenci adam için 1 dakika uyku önemli :D

• herkese merhabalar bende dün kavuştum neo'ma (: telefon harika çok şey söylemeye gerek yok.yalnız hoparlörü cızırdama yapıyor bazı mp3lerde ve bazı zil seslerinde (özellikle bass ağırlıklı parçalardda) sizde de aynı sorun varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: painology

herkese merhabalar bende dün kavuştum neo'ma (: telefon harika çok şey söylemeye gerek yok.yalnız hoparlörü cızırdama yapıyor bazı mp3lerde ve bazı zil seslerinde (özellikle bass ağırlıklı parçalardda) sizde de aynı sorun varmı?

Xloud acikken bendede oluyor ama normalde yok:)
  • arkadaşlar ayarlar->telefon hakkında->android sürümü yazan yere hızlı hızlı bir kaç defa tıklayınca resimdeki resim çıkıyor bunu daha önce gören yada anlamını bilen var mı? :)

• meraba arkadaşlar ben de 2 aylık bir neo kullanıcısıyım sorunuma bi çözüm verebilirseniz çok sevinirim.
    Telefonumu geçenlerde güncelledim ve internet ayarlarım sıfırlandı
    Ayarlar---kablosuz özelliği ve ağlar----mobil ağlar---erişim noktası adları yani APN kısmından yeni apn oluşturuyorum fakat kaydet diyip çıktığımda apn oluşmuyor boş sayfa çıkıyor hattım avea ve internet paketim var. Birkaç kişiye sordum aveayı araman lazım dediler avea müşteri hizmetlerini defalarca aradım bana manuel olarak ayarları yaptırttılar ama olmadı en sonunda garantiye vermeyi düşünüyorum bi öneriniz olursa çok sevinicem teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: kdr_

quote:

Orijinalden alıntı: painology

herkese merhabalar bende dün kavuştum neo'ma (: telefon harika çok şey söylemeye gerek yok.yalnız hoparlörü cızırdama yapıyor bazı mp3lerde ve bazı zil seslerinde (özellikle bass ağırlıklı parçalardda) sizde de aynı sorun varmı?

Xloud acikken bendede oluyor ama normalde yok:)

xloud nedir belki benimde kapamam gerekiyodur programlara baktım bulamadım (:
  • Bende de bugun oldu bu sorun, normalde yoktu birsey bugun bi cizirti hissediyorum mesaj tonunda bile.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bu konuda hafıza kartına uygulama atmak için bir program vardı ya da yol gibi bişey bi arkadaş link vermişti aradım ama bulamadım bilen varsa yardımcı olabilir mi
  • güncelleme yaptıktan sonra cızırtı kaybolduu (:
  • quote:

Orijinalden alıntı: **BlackTower**

arkadaşlar ayarlar->telefon hakkında->android sürümü yazan yere hızlı hızlı bir kaç defa tıklayınca resimdeki resim çıkıyor bunu daha önce gören yada anlamını bilen var mı? :)

Arkadaş bunu nasıl buldun yahu??? :D

• 
Sayfa: önceki 404405406407408
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.