Şimdi Ara

^^ SE Xperia Neo l 1 GHz l 3.7'' l 8 Mp l HDMI Out ^^ (253. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20.371
Cevap
32
Favori
809.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 251252253254255
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: S_ui_CasT

android market değişti...guncelleme gelmedi hala..:S bu marketin arayüzü berbatt:D sizdede degıstmi arayüz_?_?_? (in Bulgaria)

Benimki zaten değişikti bayağıdır Türkiye yazılımı yok bende.

quote:

Arkadaşlar güncelleme yapabilen var mı? (2,3,4)

2.3.4e geçmek istersen konusu var,beklemeden geçebilirsin. Güncelleme henüz Türkiyeye gelmedi sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: S_ui_CasT

android market değişti...guncelleme gelmedi hala..:S bu marketin arayüzü berbatt:D sizdede degıstmi arayüz_?_?_? (in Bulgaria)

Evet bendede değişti. Bilerek yeni market sürümüne güncellemiyordum (apk uygulaması vardı, isteyerek yenisini yüklemedim). Kendiliğinden değişmiş, bende yenisini beğenmeyenlerdenim...
  • Hayırlı olsun bende bu telefonu aldim bunla sgs2 arasinda kalmıştım samsung makas gibi idi ilk napmam lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafaokeer

quote:

Orijinalden alıntı: **BlackTower**

quote:

Orijinalden alıntı: mustafaokeer

myphoneexplorer'ı dene hatta kablosuz modem ya da kablosuz router varsa wi-fi ile bağlan pcye ben 1500 kb civarı bi hızda atabiliyodum dosyaları,tabi bu programı telefona da kurman lazım

@mustafaokeer myphoneexplorer den bahsetmişsin ben denedim bu programı bilgisayarada telefonada myphoneexplorer i kurdum önce usb kablosundan tanıttım falan ama kabloyu cıkartıp Dosya->Ayarlar'dan "...ile bağlan" altında wifi yi sectip bağlanmak istediğimde telefonu bulamadı ve bağlanamadı.. nasıl yapacaz bunu sen yaptıysan anlatabilir misin?

kurulumları hallettiysen önce telefondan çalıştırcaksın programı wifi ile bağlı olduğunu göstercektir zaten telefonun ekranında sonra pcden bağlan diyip wifi'yi seçip bağlancaksın,ben böyle yaptım

Alıntıları Göster
    arkadaşlar markette task killer var ama mesela android olarak t20 ve galaxy kullandım onlarda görev yöneticisi vardı neoda nerde var bulamadım yardımcı olur musunuz :S

• quote:

Orijinalden alıntı: 23cem23

arkadaşlar markette task killer var ama mesela android olarak t20 ve galaxy kullandım onlarda görev yöneticisi vardı neoda nerde var bulamadım yardımcı olur musunuz :S

Alıntıları Göster
    neo da görev yöneticisi ayarlar/uygulamalar/çalışan hizmetler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Circles

teşekkürler cevap için bi soru daha sormak istiyorum çalışanları sildiğimde tlefonunuza zarar gelebilir tarzında bi uyarı geliyor bunları kaldırmak bi sıkıntı yaratır mı? ayrıca herhangi bir oyunu oynayıp geri tuşuna bastığımda orda gözükmüyor oyun çalışıyor olarak neonun bi özelliği mi geri tuşuna basıldığında oyundan tamamen çıkıyor mu çünkü markette advanced task killerda oyun açık olarak gözüküyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 23cem23 -- 9 Ekim 2011; 2:30:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mebrar

quote:

Orijinalden alıntı: GurkanE

@mebrar, teşekkür ederim

Root ediyorum cihazı,inşallah sorunsuz hallederim,bu sefer Neoya Arc yazılımı kurmuyorum akıllandım artık

Daha önce öyle mi yaptın? Biz de zamanında 5800'a N97 FW'si kurmayı denemiştik. Önemli değil bu arada.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar yeni nesil telefonlardan hiç anlamıyorum. 750 tl civarı bütçem var ve sony ericsson un iki telefonu vatan bilgisayarda bu fiyat civarına düşmüş. se xperia neo mu almalıyım, x10 mu ? bi yardımcı olursanız sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Bilgisiz Kullanıcı

Arkadaşlar yeni nesil telefonlardan hiç anlamıyorum. 750 tl civarı bütçem var ve sony ericsson un iki telefonu vatan bilgisayarda bu fiyat civarına düşmüş. se xperia neo mu almalıyım, x10 mu ? bi yardımcı olursanız sevinirim

xperia neo öneririm.pişman olmassın.yeni nesil olması ve ergonomik boyutları ile üzmez seni
  • quote:

Orijinalden alıntı: pretty34

quote:

xperia neo öneririm.pişman olmassın.yeni nesil olması ve ergonomik boyutları ile üzmez seni

Alıntıları Göster
    arkadaşlar merhaba galaxsy s ile xperia neo arasında kaldım.neodaki dahili hafızanım 320mb olması ve görüntülü görüşmenin şebeke üzerinden desteklenmemesi beni düşündüren özellikler.bunlar için çözüm üretebilen kimse varmı, özellikle 320mb lık hafıza telefonu yavaşlatırmı sizce, sanırım bazı uygulamalar telefon hafızasından taşınamıyormuş bana yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler....

• quote:

Orijinalden alıntı: nacre2861

arkadaşlar merhaba galaxsy s ile xperia neo arasında kaldım.neodaki dahili hafızanım 320mb olması ve görüntülü görüşmenin şebeke üzerinden desteklenmemesi beni düşündüren özellikler.bunlar için çözüm üretebilen kimse varmı, özellikle 320mb lık hafıza telefonu yavaşlatırmı sizce, sanırım bazı uygulamalar telefon hafızasından taşınamıyormuş bana yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler....

Alıntıları Göster
    birde wifi çekim gücü nasıl kullanan arkadaşlar cevaplayabilirmi?teşekkürler...

• quote:

birde wifi çekim gücü nasıl kullanan arkadaşlar cevaplayabilirmi?teşekkürler...

ben 3 haftadır kullanıyorum ve wifi çekim gücünden çok memnunum bence çok iyi. (kıyaslamamı iphone 3gs ve galaxy i9001'e göre yaptım)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pachelbel's Canon

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    TAXOFGOOD cevapladığın için çok teşekkürler 320mb lık hafıza hafıza konusunda ne diyorsun telefonda yavaşlama olurmu, uygulamaların bazılarının hafıza kartına taşınamadığını düşünürsek..çzümü varmaı bunun (böyle bir telefona en az 1gb bellek yakışırdı)
  • quote:

TAXOFGOOD cevapladığın için çok teşekkürler 320mb lık hafıza hafıza konusunda ne diyorsun telefonda yavaşlama olurmu, uygulamaların bazılarının hafıza kartına taşınamadığını düşünürsek..çzümü varmaı bunun (böyle bir telefona en az 1gb bellek yakışırdı)

Alıntıları Göster
    root işlemini en kısa ve sorunsuz yoldan nasıl yapabilirim? biraz araştırdım yapmaya kalktığımda sony ericssonun sitesine yönlendiriyor bootloader ı açmak için imei numarası vs istiyor... root yaptığımızda telefonun garantisi kesin olarak iptal mi olucak ya da başka yöntemler var mı?

• quote:

Biraz daha bekle xperia ray çıkacak onu al fiyatı neo ya göre daha ucuz olacagını düşünüyorum.
  • quote:

quote:

teşekkürler cevap için bi soru daha sormak istiyorum çalışanları sildiğimde tlefonunuza zarar gelebilir tarzında bi uyarı geliyor bunları kaldırmak bi sıkıntı yaratır mı? ayrıca herhangi bir oyunu oynayıp geri tuşuna bastığımda orda gözükmüyor oyun çalışıyor olarak neonun bi özelliği mi geri tuşuna basıldığında oyundan tamamen çıkıyor mu çünkü markette advanced task killerda oyun açık olarak gözüküyor ?

oyundan tamamen cıkmak istersen geri tuşuna bi kaç kez basıcaksın yok ben sms geldi ona bakıp devam edicem oyunuma dersen ortadaki ev simgesine basıcan

zarar gelir dediği uygulamaları kaldırma sorun yaratabilir ama facebook u kaldırabilirsin mesela 40 mb yediği oluyo ramden widgetlare dikkat et

• quote:

quote:

quote:

oyundan tamamen cıkmak istersen geri tuşuna bi kaç kez basıcaksın yok ben sms geldi ona bakıp devam edicem oyunuma dersen ortadaki ev simgesine basıcan

zarar gelir dediği uygulamaları kaldırma sorun yaratabilir ama facebook u kaldırabilirsin mesela 40 mb yediği oluyo ramden widgetlare dikkat et

çok teşekkür ederim cevaplar için harika bi telefon kafamdaki soru işaretleri tamamen ortadan kalktı tekrar teşekkürler

• Wifi uzerinden 2.3.3 yukledim avea kullaniorum ama internete gremiorum hat uzerinden varmi yardimcinolacak olan
  • quote:

Orijinalden alıntı: aybeerk

root işlemini en kısa ve sorunsuz yoldan nasıl yapabilirim? biraz araştırdım yapmaya kalktığımda sony ericssonun sitesine yönlendiriyor bootloader ı açmak için imei numarası vs istiyor... root yaptığımızda telefonun garantisi kesin olarak iptal mi olucak ya da başka yöntemler var mı?

Konusu var, gingerbreak ile root yapabilirsin. Önce 2.3.2 ye dönmen lazım sonra root edip güncelleme yapmalısın bu kadar basit aslında. Anlatım uzundur biraz gözünü korkutmasın, herkes sorunsuzca yaptı

http://forum.donanimhaber.com/m_53407541/tm.htm (3.mesajdaki gingerbreak anlatımı)

• quote:

Orijinalden alıntı: Renji Abarai

Wifi uzerinden 2.3.3 yukledim avea kullaniorum ama internete gremiorum hat uzerinden varmi yardimcinolacak olan

Ben de suan avea netten yaziyorum. Pin kodunu kapat.bir kablosuz nete baglanip. Ayarlar-sony ericson-ayarlari indire tikla.3ghizinda baglanmak istersen de kablosuz ve aglara gel mobil aglar seceneginden wdmali olani sec. Tabi ilk olarak ana ekrandaki veri iletisim secenegi aktif olmali

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mardini -- 9 Ekim 2011; 14:50:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Renji Abarai

Wifi uzerinden 2.3.3 yukledim avea kullaniorum ama internete gremiorum hat uzerinden varmi yardimcinolacak olan

Ayarlar, Konum ve Güvelik ayarlarından "pin kodu sorgulamayı" iptal edersen düzelir. Sonra yine ayarlardan Sony Ericsson'a gir, İnternet ayarlarını indir de indirsin.
  • 
Sayfa: önceki 251252253254255
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.