Şimdi Ara

^^ SE Xperia Neo l 1 GHz l 3.7'' l 8 Mp l HDMI Out ^^ (217. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20.371
Cevap
32
Favori
809.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 215216217218219
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dragon1000

bazı arkadaşlar neo nun sesinin az olduğunu söylüyor.Ben kullandığımın sesi çok yüksek telefon son sesde çaldığı zaman zil sesi rahatsız edecek düzeyde ben sesi biraz kısarak kullanıyorum.

Alıntıları Göster
    Telefonu o/c lamaya çalışan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: frt-_-ctn

Telefon gelmdki gelse ilk ism o olck
  • quote:

Orijinalden alıntı: zorlu3453

quote:

Telefon gelmdki gelse ilk ism o olck

Alıntıları Göster
    Ben yaptım programı kullanamıyorum 1ghz de takıldık.

• quote:

Ben yaptım programı kullanamıyorum 1ghz de takıldık.

Vatan gondrsin ugrasirz
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoStoP

quote:

Orijinalden alıntı: kdr_

1 tane de bundan sipariş verdim koruyucular tam oldu

http://www.ebay.com/itm/Sony-Ericsson-Xperia-Neo-FULL-BODY-LCD-Screen-Protector-/320712124588?pt=PDA_Accessories&hash=item4aabeea8ac#ht_2709wt_1185

komple arka-ön olarak geliyor galiba. fiyatı ucuz , kargo ucreti de yok. güvenilir midir sizce?

Top seller olmasına guvenerek aldim ins gelir:)

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafaokeer

quote:

Orijinalden alıntı: eternal soul

quote:

Orijinalden alıntı: Circles

quote:

quote:

bu telefonda mesajlaşmak nasıl? ben çok mesajlaşan biri olduğum için çok merak ediyorum. acaba mesaj ekranının, harf takımının olduğu görüntüleri paylaşabilir misiniz?

Ben sürekli mesajlaşan biriyim telefon gelsin duruma göre yorumlarımı yazarım

gayet rahathttp://www.weblinxx.ca/wp-content/plugins/wp-o-matic/cache/375b7_neo-keyboard.jpg buradan klavye dizilimini görebilirsin yan çevirince yaz yolla modu çok hoş ben çok beğendim özellikle smileyler süper beni iki saat smiley yapma derdinden kurtardı :D

sadece klavye mi var? nasıl desem.. abc def ghi jkl .... şeklinde normal tuş takımı gibi yazım olayı yok mu?
    klavyede parmaklar kalın olduğu için rahat edemem gibi geliyor bana

var var o da var hatta onun t9u da var yani normal tuştakımlı telefon gibi rahat edebilirsin

oh oh teşekkürler cevaplar için. içime sindi şimdi. 1 hafta içinde almayı düşüyorum. inşallah parasına değer

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sercitekin66

xperia neo konusunda başka telefonlardan bahseden gereksiz yorum yapan insanlara sövesim geliyor abi eğer bu telefondan iyiyse git onu al veya alma bizi ilgilendirmez neo iyi ki bu kadar insan aldı yok satıyor telefon neo iyi olsa ne olur olmasa ne olur kızdığım konu gereksiz mesajlar yazılması...

l

Katılıyorum.

adam demişki sesi az diye ben telefon çaldğnda ürperiyorum nasıl az abi ya...Demek ki arkadaşn kulaklarında sorun var :)
  • quote:

quote:

quote:

xperia neo konusunda başka telefonlardan bahseden gereksiz yorum yapan insanlara sövesim geliyor abi eğer bu telefondan iyiyse git onu al veya alma bizi ilgilendirmez neo iyi ki bu kadar insan aldı yok satıyor telefon neo iyi olsa ne olur olmasa ne olur kızdığım konu gereksiz mesajlar yazılması...

l

Katılıyorum.

adam demişki sesi az diye ben telefon çaldğnda ürperiyorum nasıl az abi ya...Demek ki arkadaşn kulaklarında sorun var :)

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: Alageyik34

arkadaşlar yeni bir telefon almayı planlıyorum 3 telefon arasındayın nokia e6, n8, ve sonyericsson xperia neo.. e6 yı karşılaştırma dışında tutarsak, n8 ve xperia neo arasında hangisini neden tavsiye edersiniz.
    benim için önemli olan mesaj yazımının kolay olması, pdf dosylarını (e-book açısından güzel okutması, yaklaşık 1000 sayfalık kitaplar), word-excell düzenlemeleri yapabilmesi ve en önemlisi macro çekim yapabilmesi zira düz a4 sayfada yazan yazıları okunaklı çekebilmesi benim için önemli.. yani kısacası ofis telefonu + makro çekim için bir telefon arıyorum.
    kıyaslamayı başka markalara sarkmadan (htc, general mobile samsung vs) sadece bu markalara bağlı kalarak yaparsak çok mutlu olurum.
    ve benim için sadece bir uğraşı olarak xperia neodaki gps 1 senelik kullanım mı yoksa sınırsız kullanım mı?

Ben de almadan önce E6'yı düşündüm. Ekranı dokunmatik ama küçük, çok kullanışlı gelmedi. Ayrıca youtubedaki incelemesinde makro modunda sıkıntı olduğunu söylemişler. Önceki telefonum E71, onda da makro çok kötüydü. 2MP K750 telefonum bile süper makro çekiyordu A4 sayfadan. E6'nın ayrıca vga çıkışı var, Neo'nun hdmi çıkışı var ve kablosuyla geliyor.

N8'in işlemcisi ve rami daha düşük ve sonu yaklaşan symbian'ı kullanıyor.

Neo'da acrobat reader var ama mevcut ofis yazılımında düzenleme yok, görüntüleme var. Düzenleme için uygun bir program vardır, ben henüz araştırmadım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

bu telefonda mesajlaşmak nasıl? ben çok mesajlaşan biri olduğum için çok merak ediyorum. acaba mesaj ekranının, harf takımının olduğu görüntüleri paylaşabilir misiniz?

gayet rahathttp://www.weblinxx.ca/wp-content/plugins/wp-o-matic/cache/375b7_neo-keyboard.jpg buradan klavye dizilimini görebilirsin yan çevirince yaz yolla modu çok hoş ben çok beğendim özellikle smileyler süper beni iki saat smiley yapma derdinden kurtardı :D

sadece klavye mi var? nasıl desem.. abc def ghi jkl .... şeklinde normal tuş takımı gibi yazım olayı yok mu?

Eğer sürekli mesajlaşacaksanız qwerty klavye şart :) Dokunmatik telefondaki çekincem hızlı yazmaktı. Dikey ekranda qwerty'le yazmak biraz zor oluyo ama yatay da daha hızlı yazılıyor alıştıktan sonra.

• quote:

Orijinalden alıntı: SiLGEC

quote:

quote:

quote:

quote:

Eğer sürekli mesajlaşacaksanız qwerty klavye şart :) Dokunmatik telefondaki çekincem hızlı yazmaktı. Dikey ekranda qwerty'le yazmak biraz zor oluyo ama yatay da daha hızlı yazılıyor alıştıktan sonra.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar telefonu bugün aldım gayet şık ve kullanışlı gözüküyor. şarjını bitirdim açtıkdan sonra. tekrar şarja koydum ilk sefer ne kadar kalması lazım şarjda

• quote:

Orijinalden alıntı: uguroz89

arkadaşlar telefonu bugün aldım gayet şık ve kullanışlı gözüküyor. şarjını bitirdim açtıkdan sonra. tekrar şarja koydum ilk sefer ne kadar kalması lazım şarjda

nokilarda kapalı halde fuıll dolana kadar bırakıyorduk bunu daha almadığım için bilgim yok öyle bi deneme yap sende :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhat_silvan

quote:

nokilarda kapalı halde fuıll dolana kadar bırakıyorduk bunu daha almadığım için bilgim yok öyle bi deneme yap sende :)

Alıntıları Göster
    merhaba arkadaşlar telefonumun normal var olan tarayıcısını kullanarak facebook girdim sağda seceneklerde masaüstü görünümünü seçip face üzerinden okey sitesine girdim odalarada girdim dahda sonra java yüklü değil uyarısı çıktı. indirmöeye çalışdım java .comdan ama olmadı bunun için ne yapılabilir sizler hiç denedinizmi?

• quote:

Şu anda ortak fikir şarj dolduktan sonra çekilebileceği, zaten dolum bittikten sonra ne kadar beklerse beklesin bir faydasının olmadığı yönünde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: esmer10000

merhaba arkadaşlar telefonumun normal var olan tarayıcısını kullanarak facebook girdim sağda seceneklerde masaüstü görünümünü seçip face üzerinden okey sitesine girdim odalarada girdim dahda sonra java yüklü değil uyarısı çıktı. indirmöeye çalışdım java .comdan ama olmadı bunun için ne yapılabilir sizler hiç denedinizmi?

Telefonun kendi tarayıcısından bir sayfa açtığınızda; telefonda sağdaki tuşa basıp "Diğer" ve sonra "Ayarlar"a tıklayın. O menüde "JavaScript'i etkinleştir" diye bir seçenek var. Sanırım sizin telefonda etkin değil. Etkin hale getirip tekrar deneyin...

Edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SKYBRAVE -- 26 Eylül 2011; 11:37:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SKYBRAVE

quote:

Orijinalden alıntı: esmer10000

Telefonun kendi tarayıcısından bir sayfa açtığınızda; telefonda sağdaki tuşa basıp "Diğer" ve sonra "Ayarlar"a tıklayın. O menüde "JavaScript'i etkinleştir" diye bir seçenek var. Sanırım sizin telefonda etkin değil. Etkin hale getirip tekrar deneyin...

Edit: İmla

Alıntıları Göster
    Güvenlik kamerası görüntülerini izlemek için hangi proğramı tavsiye edersiniz??

• quote:

Orijinalden alıntı: ezbiderli

Güvenlik kamerası görüntülerini izlemek için hangi proğramı tavsiye edersiniz??

Alıntıları Göster
    güvenlik kameraları için tarayıcıya direkt ip yazılmıyormu, bende ip4 var aver viewer uygulaması ile evimi heryerden izleyebiliyorum biraz cihazına da bağlı avermedia mı , başka birşey mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: grcim

güvenlik kameraları için tarayıcıya direkt ip yazılmıyormu, bende ip4 var aver viewer uygulaması ile evimi heryerden izleyebiliyorum biraz cihazına da bağlı avermedia mı , başka birşey mi

Xperıa Neo için sormuştum.....proğramı telefona kurup izleyebiliyormuyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ezbiderli

quote:

Orijinalden alıntı: grcim

Xperıa Neo için sormuştum.....proğramı telefona kurup izleyebiliyormuyuz?

Alıntıları Göster
    Vatan cihazı kargolamış

• quote:

Vatan cihazı kargolamış

ben yetişemedim :(
  • 
Sayfa: önceki 215216217218219
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.