Şimdi Ara

^^ SE Xperia Neo l 1 GHz l 3.7'' l 8 Mp l HDMI Out ^^ (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
20.371
Cevap
32
Favori
809.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: GKMDGN

bence haziran sonu gibi satışa cıkar burada

Alıntıları Göster
    En fazla 40 gün daha beklerim

12 * 95 TL ayırdığım bütçe tek kuruş fazla vermem
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluENight

En fazla 40 gün daha beklerim

12 * 95 TL ayırdığım bütçe tek kuruş fazla vermem

Alıntıları Göster
    19 nisan'da ingiltere'de satışa çıkıyor. ;)

vergiler dahil £358.80.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles

19 nisan'da ingiltere'de satışa çıkıyor. ;)

vergiler dahil £358.80.

Alıntıları Göster
    merkez bankası kuruna göre 827 tl yapıyor vergiler dahil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bring to front

eger o fiyata gelirse süper olur ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: GallagherLip

quote:

Alıntıları Göster
    beyler dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama bu videoda ana ekran geçişinde filan çok kasıyo telefon bende 5800da bıktım telefonun kasmasından bi dikkatli bakın şu videoyada açıklama yapın içim ferahlasın
    edit : beklemedeyiz

• quote:

sanmıyorum bu fiyata satılacağını
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErsinBoz

beyler dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama bu videoda ana ekran geçişinde filan çok kasıyo telefon bende 5800da bıktım telefonun kasmasından bi dikkatli bakın şu videoyada açıklama yapın içim ferahlasın

Alıntıları Göster
    Kasılma var ama o cihaz buyuk oranla test telefonu zaten siteden de anlaşılacağı gibi...birde arka planda belliki bir çok uygulama acık buda baska bir nedendir...yoksa 1 ghz işlemcili hiç bir alet boyle bir şey yapmaz yapamaz...kaldıkı Sony Ericsson kaldıkı Neo bu...

• quote:

Orijinalden alıntı: ErsinBoz

http://www.youtube.com/watch?v=_yW3Wxz0yYI&annotation_id=annotation_227498&feature=iv]

bu masaüstü uygulamaları çok kasar bende de öyle , ana ekran geçişlerinde sorun olmuyo ama masaüstüne çok fazla widget ve uygulama koyunca kasıyo , yada prototip cihaz olduğu için de öyle olabilir kullanıcı videosu önemli olan

• quote:

Orijinalden alıntı: Captain16

quote:

hiiiçççç ümitlenme derim ben. buraya adamlar vole vurmaya geliyor 1 . vergiler çok fazla buda 2.
  • quote:

quote:

quote:

hiiiçççç ümitlenme derim ben. buraya adamlar vole vurmaya geliyor 1 . vergiler çok fazla buda 2.

Alıntıları Göster
    ben ne neo ya ne başka tele 1000 üzeri fiyat vermem kaldı ki 1000 te vermem . olmadı sony nin düşmesini bekleriz :D o kadar aciliyetimiz yok. htc desire alcağıma bekler daha temiz özellikli xperia neo nuun düşününü bekleriz:D

• quote:

quote:

quote:

• 899 olsun bari

videoda lagların satışa çıkan versiyonda düzeltileceğini söylüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mechatronik -- 6 Nisan 2011; 19:03:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mechatronik

899 olsun bari

videoda lagların satışa çıkan versiyonda düzeltileceğini söylüyor.
    Widgetlardaki Lagın gideceğini sanmıyorum. Çünkü cihaz bazı ülkelerde piyasaya çıktı sanıyorum. Belki gelecek fwlerde düzelir. Ha Widget kullanmazsınız olur biter Ama Menü geçişlerinde sıkıntı yoksa benim için sorun yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kissed by Fire -- 6 Nisan 2011; 19:49:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kissed by Fire

Widgetlardaki Lagın gideceğini sanmıyorum. Çünkü cihaz bazı ülkelerde piyasaya çıktı sanıyorum. Belki gelecek fwlerde düzelir. Ha Widget kullanmazsınız olur biter Ama Menü geçişlerinde sıkıntı yoksa benim için sorun yok.

Alıntıları Göster
    ne zaman çıkacağı konusunda bir öngörüsü bir bilgisi olan yok mu arkadaşlar? bugun SE türkiye resmi facebook sayfasında yetkili kişi (ne kadar yetkili ne kadar resmi tartışılır tabi) arc ve neo modellerinin mayıs ayı içerisinde çıkacağını söyledi, inansakta beklesekmi yoksa kafayı bozup yurtdışından mı alsak veya dahada bozup galaxy sl mi alsak?

• quote:

Orijinalden alıntı: Arcedia

ne zaman çıkacağı konusunda bir öngörüsü bir bilgisi olan yok mu arkadaşlar? bugun SE türkiye resmi facebook sayfasında yetkili kişi (ne kadar yetkili ne kadar resmi tartışılır tabi) arc ve neo modellerinin mayıs ayı içerisinde çıkacağını söyledi, inansakta beklesekmi yoksa kafayı bozup yurtdışından mı alsak veya dahada bozup galaxy sl mi alsak?

Bu ay sonuna kadar tüm ülkelerde, Mayıs ayının başında da Ülkemizde göreceğimize inanıyorum Neo ve Arc modellerini. SE nin Türkiyeye dönüşü için güzel bir fiyat politikası uygulayabilir. Bunun için ülkemizdeki fiyatları bir görmeden yrt dışından almak hata olur. Galaxy SL hiç düşünmeyin. Sar değeri 1,69 şaka gibi bir rakam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kissed by Fire

quote:

Bu ay sonuna kadar tüm ülkelerde, Mayıs ayının başında da Ülkemizde göreceğimize inanıyorum Neo ve Arc modellerini. SE nin Türkiyeye dönüşü için güzel bir fiyat politikası uygulayabilir. Bunun için ülkemizdeki fiyatları bir görmeden yrt dışından almak hata olur. Galaxy SL hiç düşünmeyin. Sar değeri 1,69 şaka gibi bir rakam.

Alıntıları Göster
    inan bana SE yüksek sar değerlerinden çok daha tehlikeli ama seviyorum işte bu markayı yapıcak birşey yok =)

• quote:

inan bana SE yüksek sar değerlerinden çok daha tehlikeli ama seviyorum işte bu markayı yapıcak birşey yok =)

Alıntıları Göster
    bunu sar değeri nedir ????
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neytiri

quote:

o ne yaw nasıl bi sar değeri o.

bu arada o videodaki takılmalar fena....çok fena.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharpie -- 6 Nisan 2011; 21:16:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dig_lam

USA için SAR değerleri :

# US SAR:

US SAR - The exposure standard for mobile devices employs a unit of measurement known as the Specific Absorption Rate, or SAR. The SAR limit stated in the international guidelines is 2.0 W/ kg*. Tests for SAR are conducted using standard operating positions with the device transmitting at its highest certified power level in all tested frequency bands. Although the SAR is determined at the highest certified power level, the actual SAR of the device while operating can be well below the maximum value.

* Head: 0.76
    * Measured in: 1900 MHz

* Body: 0.85
    * Measured in: 850 MHz

Kaynak :http://www.phonearena.com/phones/Sony-Ericsson-Xperia-neo_id5107/fullspecs

• quote:

bunu sar değeri nedir ????

sar degeri ne demektir ?
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.