Şimdi Ara

ANTİVİRUS YAZILIMLARI HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR GÜNAYDIN SİZE BİR KAÇ SORUM OLUCAK
    1. BİLGİSAYARIMA ÖYLE BİR KORUMA YAZILIMI OLSUN Kİ HEM SPY, TURUVA ATLARI, KÖTÜ SİTELERDEN GELEN ZARARLI YAZILIMLARDAN KORUYCAK BİLGİSAYARIMI KİMSEYE PAYLAŞMIYCAK HEMDE TÜRKCE OLUCAK KULLANIMI BASİT OLCAK
    2. BÖYLE BİR YAZILIMI NETTEN İNDİREBİLİRMİYİM NERDEN İNDİREBİLİRİM YOKSA SATIN MI ALMALIYIM?

• SEN ŞİMDİ BİRDE ÇALIŞIRKEN MAKİNAMI KASMASIN DİYE EKLERMİŞİN
  • he aynen öyle aklımı okudun valla:D
  • DİĞER ARKADAŞLARDA CEVAP VERİRLER AMA BENCE NE KURARSAN KUR GEREKLİ GÜNCELLEMELERİ YAP GERİSİNİ MERAK ETME SEN MESELA NETTEN ÇOK ÇABUK BULUP ANTIVIR YÜKLEYEBİLİRSİN SON SÜRÜMÜ ÇOK HIZLI VE AZ RAM KULLANIYOR.
  • nis2005 in suresi 4 ay sonra doluyor. walla inletiyor bilgisayari. mcafee'yi inceledim biraz dun sitesinden, pek cazip gelmedi. ayrica gold'un bahcelievlerdeki alisveris magazasinda da bu mcafee urunu kaldirilmis. pek alan olmadi galiba..
    ben de bol bol mcafee'yi inceledim dun ama nedense hic sarmadi. mcafee'nin normal antivirus urunu, acaba ne kadar yeterli oluyor trojan, virus, spam, popuplar icin? kullanan var mi lisansli..
  • bitdefender incelenebilir.
  • 1 yıldır Avast kullanıyorum,tek 1 sorun bile yaşamadım. Site gezerken,mail açarken anında uyarı veriyor,kullanımı basit vs Tavsiye ederim..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dostum nereden bulabilirim bunu?
  • EE NE YE KARAR VERDİN
  • AVG derim başka bişey demem ahaha
  • quote:

Orjinalden alıntı: gergene

AVG derim başka bişey demem ahaha

yok abi bi ara bende oyle derdim ama artık demiyorum.herseyi yakalamıyor.kaspersky üzerine tanımam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.