firefoxda hiç bir ayar degiştirmeme ragmen bu neden kaynaklanmış olabilir ayarlardan da baktım goremedim bunu nereden aktif pasif hale getirebiliriz önemli bir sey degil ama merak ..
durduk yerde dank diye çıktıda noluyozz dedim bir an
firefoxda hiç bir ayar değiştirmemişsin ama application data klasorundeki mozillla profile klasorunu silmişsin
Bazen yapıyor böyle firefox. Genelde herhangi bir sayfayı açmayı beceremediğinde yeniden bir firefox açmak istersen bu menüyü ekrana getiriyor. Bu durumda önce iptal et menüyü sonra görev yöneticisinden aktif firefox'u kapat yeniden çalıştırdığında bu ekran yok olacak!
firefox arkaplanda açık kaldığında platform başka bir user ayarı ile login etmek ister. Arkaplanda tüm firefox exelerini kapayın düzelecektir..
quote:
Orjinalden alıntı: selenvirus
quote:
Orjinalden alıntı: Acharad
firefox arkaplanda açık kaldığında platform başka bir user ayarı ile login etmek ister. Arkaplanda tüm firefox exelerini kapayın düzelecektir..
holywars ctrl alt deleteden arkadaşlın dediklerini yap yoksa yeni konu açarsın sık kullanılanlarım falan kayboldu diye ona göre
yok bee yaww onu zaten yaptim anindayani görev yöneticisinden görmüştüm zaten bi terslik olsa ilk oraya bakarım
yanii sorun yok ama neden böyle bir durum olmuştu onu merak etmiştim...
bu arada sık kullanılanlarım gitse ne olucak ki zaten kayıt altında hepsi.. format sonrası bile tek tık işlem tamam
quote:
Orjinalden alıntı: holywars
quote:
Orjinalden alıntı: selenvirus
quote:
Orjinalden alıntı: Acharad
holywars ctrl alt deleteden arkadaşlın dediklerini yap yoksa yeni konu açarsın sık kullanılanlarım falan kayboldu diye ona göre
yok bee yaww onu zaten yaptim anindayani görev yöneticisinden görmüştüm zaten bi terslik olsa ilk oraya bakarım
yanii sorun yok ama neden böyle bir durum olmuştu onu merak etmiştim...
bu arada sık kullanılanlarım gitse ne olucak ki zaten kayıt altında hepsi.. format sonrası bile tek tık işlem tamam
aha aynısı dün bende de oldu ama allahtan düzeldi
arkaşlar malesef benim yer imlerim gitti.ne yaparsam geri düzeltirim.benimde karşıma öyle bir sayfa çıktı.bende biraz uğraştım onla.bunun acemisiyim.yardım edim lütfen
arkaşlar malesef benim yer imlerim gitti.ne yaparsam geri düzeltirim.benimde karşıma öyle bir sayfa çıktı.bende biraz uğraştım onla.bunun acemisiyim.yardım edim lütfen
C:\Documents and Settings\kullanıcı adın ne ise artık\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\c1m0luag.default
bu sırayı takip et xp için tabi ki bu orda bookmarks var yerimlerin ordadır ha onun içinde de yoksa o zaman yapacak birşey yok tabi ki
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme