Şimdi Ara

EMINEM (açılım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eminem in isminin nerden geldiğini daha doğrusu açılımını bilen varmı ?

Bilen olmazsa 10 reply dan sonra cevabı yazacam

PARA PEŞİNKIRMIZI MEŞİN

• Yapay Zekanın Yanıtı

EMINEM (Açılımı)

EMINEM'in Açılımı

EMINEM, ünlü Amerikalı rapçi Marshall Bruce Mathers III'ün sahne adıdır. "EMINEM" açılımı, "Marshall Mathers" ve "Eminem" kelimelerinin birleştirilmiş halidir.

EMINEM'in Gerçek Adı

EMINEM'in gerçek adı Marshall Bruce Mathers III'tür. "EMINEM" takma adını 1990'ların başında yarattı ve o zamandan beri kullandı.

EMINEM'in Adı Neden EMINEM?

EMINEM, sahne adını, çocukluk arkadaşı Mike Ruby'nin "M&M" takma adından esinlenerek seçmiştir. Mathers, bu takma adı kendi adıyla birleştirerek "EMINEM"i yaratmıştır.

EMINEM'in Açılımı Nedir?

EMINEM'in açılımı "Marshall Mathers Eminem"dir. "Marshall Mathers" rapçinin gerçek adı, "Eminem" ise sahne adıdır.

EMINEM Acilimi

EMINEM'in acilmi "Marshall Mathers Eminem"dir.

EMINEM'in Açılımı

EMINEM'in açılımı "Marshall Mathers Eminem"dir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Marshall Masters'ın kısaltması olan M&M(Em end em)'in okunuşundan türetilmiş bir isim işte..[bandt]
  • yaklaştın fakat yanlışın var...
  • bir de Marshall Masters değil
    Marshall Mathers olacak
  • ben kitabını okudum eminemin.
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Reloaded</i>
    <br />bir de Marshall Masters değil
    Marshall Matters olacak
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

Onun doğrusu Marshall Matters değil Marshall Mathers'tır.

Açılıma gelince; Marshall Mathers adındaki rapçının isminin baş harflerini alıp "M in M" şeklinde kelime oyunu yapmasıyla yarattığı bir isimdir.
  • Marshall Mathers Eminemin gerçek ismi, Eminem de M&M in hızlı söylenişi sonucu ortaya çıkmış ( Ayrıca Eminemin M&Mc's şeker markasından da ilham aldığı söyleniyor)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • doğrusunu Factor-B kardeşim beni eze eze bildi...
    fakat ben de yanlışımı düzelttim...
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Reloaded</i>
    <br />doğrusunu Factor-B kardeşim beni eze eze bildi...
    fakat ben de yanlışımı düzelttim...

<hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

Estağfurullah arkadaşım, açtığın konu hoşuma gitti; biliyordum cevap verdim sadece. Eze eze filan olmaz[frndsp]
  • şarkılarında hem umurumda değilsiniz de, laf sok, hem de aynı şarkıya klip çek mtv'de gece gündüz yayınlansın, paraları kır. oh, ne ala.
  • ne yani şimdi bu türk değilmi
  • şaka biryana bana bunu cidden soran olmuştu [wand]
  • o da bişey mi... bana "dinliyor musun ?"diye soran olmuştu
    (bööghh!!!)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.