Şimdi Ara

Samsung TV widget çalışmaları / Youtube widget kurulumu ve daha fazlası (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.415
Cevap
23
Favori
262.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: amon35

web browserda gelse süper olucak

silinen youtube nasıl geri yüklenir diye internette araştırma yaparken, netplayer programını gördüm. ilk mesajda yapılan işlemlerin aynısını yapıp ip adresini 91.121.84.162
    olarak girdim ve 2 tane netplayer yazılımını widget olarak tv ye kurdu. 2.0 olanı çalıştırabildim. sitede kurulum şu şekilde anlatılıyor, denedim, oldu
    Create a new (special) user:
    1. Press Internet@TV button on remote
    2. Find and open Settings menu in it
    3. Create new user
    4. As name type: develop
    5. Set simple (to remember) PIN code

You can reset TV.

Login:
    1. Go to Internet@TV
    2. Press Red button (A) for login
    3. Choose user develop and type you PIN
    4. Accept by press OK

Add new IP adress:
    1. Need be still login as develop
    2. Open Settings widget menu
    3. Choose last option (new) called Developer
    4. Choose option IP Address setup
    5. Type IP - 91.121.84.162

Update the list of widgets:
    4. Choose Synchronize user applications
    5. Wait for box with confirmation
    6. Select OK

New widget(s) should show on widgets list.

daha sonra netplayer 2.0 widget'ını çalıştırdım. ekrana sanal klavye çıktı. buraya çeşitli internet adresleri girdim, olmadı. help ini inceledim. rss okuduğunu gördüm. google dan hurriyet gazetesinin rss sayfası olanhttp://rss.hurriyet.com.tr/rss.aspx?sectionid=1 bularak ekledim ve aşağıdaki resimdeki sayfaya ulaştım. help kısmında, netplayer ile tv nin desteklediği film, müzik vs kanallarına girip dosyaları oynatabileceğimiz yazıyor. tahminim, radyoların rss adresini yazar isek, psp ya da iphone daki gibi remote play radyo çalacaktır, ya da film oynatacaktır. onları denemedim, uykum geldi. deneyen arkadaş olursa buraya yazabilir

not: bunu yükleyince youtube widget silindi, bilginize...

Samsung TV widget çalışmaları / Youtube widget kurulumu ve daha fazlası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agtr -- 2 Şubat 2011; 0:06:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: agtr

quote:

web browserda gelse süper olucak

silinen youtube nasıl geri yüklenir diye internette araştırma yaparken, netplayer programını gördüm. ilk mesajda yapılan işlemlerin aynısını yapıp ip adresini 91.121.84.162
    olarak girdim ve 2 tane netplayer yazılımını widget olarak tv ye kurdu. 2.0 olanı çalıştırabildim. sitede kurulum şu şekilde anlatılıyor, denedim, oldu
    Create a new (special) user:
    1. Press Internet@TV button on remote
    2. Find and open Settings menu in it
    3. Create new user
    4. As name type: develop
    5. Set simple (to remember) PIN code

You can reset TV.

Login:
    1. Go to Internet@TV
    2. Press Red button (A) for login
    3. Choose user develop and type you PIN
    4. Accept by press OK

Add new IP adress:
    4. Choose option IP Address setup
    5. Type IP - 91.121.84.162

Update the list of widgets:
    4. Choose Synchronize user applications
    5. Wait for box with confirmation
    6. Select OK

New widget(s) should show on widgets list.

daha sonra netplayer 2.0 widget'ını çalıştırdım. ekrana sanal klavye çıktı. buraya çeşitli internet adresleri girdim, olmadı. help ini inceledim. rss okuduğunu gördüm. google dan hurriyet gazetesinin rss sayfası olanhttp://rss.hurriyet.com.tr/rss.aspx?sectionid=1 bularak ekledim ve aşağıdaki resimdeki sayfaya ulaştım. help kısmında, netplayer ile tv nin desteklediği film, müzik vs kanallarına girip dosyaları oynatabileceğimiz yazıyor. tahminim, radyoların rss adresini yazar isek, psp ya da iphone daki gibi remote play radyo çalacaktır, ya da film oynatacaktır. onları denemedim, uykum geldi. deneyen arkadaş olursa buraya yazabilir

not: bunu yükleyince youtube widget silindi, bilginize...

Alıntıları Göster
    sadece rss girebildim

• quote:

Orijinalden alıntı: agtr

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Olgan

Youtube için teşekkürler.. indirdim ve kurdum. Acaba netplayer 2.0 ile buhttp://moras86.ugu.pl/samsung/widget/lista/ linkteki cinemar widget'i kendi serverına yükleyebilirmisin?

• quote:

Orijinalden alıntı: ALL4U

Olgan

Youtube için teşekkürler.. indirdim ve kurdum. Acaba netplayer 2.0 ile buhttp://moras86.ugu.pl/samsung/widget/lista/ linkteki cinemar widget'i kendi serverına yükleyebilirmisin?

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar son yazılımı kurduktan sonra youtube çalışmadı. Sizlerde durum nedir?

• quote:

Olgan

olgan seni bekliyoruz.. birleştirmen için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eaglemania

Arkadaşlar son yazılımı kurduktan sonra youtube çalışmadı. Sizlerde durum nedir?

Alıntıları Göster
    Samsung sunucularında sorun vardı sadece youtube değil picasa,face ve twitter da çalışmıyordu bugün düzeldi hepsi çalışıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: hapurga

Samsung sunucularında sorun vardı sadece youtube değil picasa,face ve twitter da çalışmıyordu bugün düzeldi hepsi çalışıyor

Alıntıları Göster
    eywallah bu sorunda cozmus olduk saolun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hapurga

Aksam deneyecegim, cok tesekkurler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: heffera

quote:

Olgan

linkte netplayerı göremedim

• quote:

quote:

quote:

Olgan

linkte netplayerı göremedim

Alıntıları Göster
    ap today ve usa today programlarını editleyip turkiye haberleri verecek şekilde yapacak varmı içimizde.?

• quote:

Orijinalden alıntı: @KlavYE@

ap today ve usa today programlarını editleyip turkiye haberleri verecek şekilde yapacak varmı içimizde.?

Alıntıları Göster
    @yusuf_alp hali hazırda yaptığım bir çalışma var boş zamanımda derleyip düzenleyip downloada sunarım.

netplayer ı görmüştüm ancak incelememiştim onu da bir inceleyeyim hafta sonu muhtemelen yeni widgetlerin haberlerini veririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oLgan

@yusuf_alp hali hazırda yaptığım bir çalışma var boş zamanımda derleyip düzenleyip downloada sunarım.

netplayer ı görmüştüm ancak incelememiştim onu da bir inceleyeyim hafta sonu muhtemelen yeni widgetlerin haberlerini veririm.

olgan hocam destekçiniz. kolay gelsin...
  • quote:

çalışmalarını bekliyoruz usta kolay gelsin...
  • quote:

quote:

çalışmalarını bekliyoruz usta kolay gelsin...

Alıntıları Göster
    yokmu gelişme bekliyoruz olgan kardeş...

• quote:

yokmu gelişme bekliyoruz olgan kardeş...

Alıntıları Göster
    filmleri online izleyebilme imkanım olursa film indirmeyeceğim...acelem ondan..
  • quote:

filmleri online izleyebilme imkanım olursa film indirmeyeceğim...acelem ondan..

Alıntıları Göster
    haber widgetini bu geceye yetiştircem.

film izlemek için sağlam online bir siteyle anlaşma yapmak gerekiyor tek part halinde filmler olursa kolay eklenir filmler çok part ve çekemeyeceğimiz siteler üzerinde olunca ki çoğunluk bu şekilde yapılması zorlaşıyor.. Fazla prof değilim js üzerinde o nedenle zorlanabiliyorum açıkcası sıfırdan widget yazamıyorum jsde uzman birileri bu işe el atsa süper widgetler yapılabilir..

• quote:

film izlemek için sağlam online bir siteyle anlaşma yapmak gerekiyor tek part halinde filmler olursa kolay eklenir filmler çok part ve çekemeyeceğimiz siteler üzerinde olunca ki çoğunluk bu şekilde yapılması zorlaşıyor.. Fazla prof değilim js üzerinde o nedenle zorlanabiliyorum açıkcası sıfırdan widget yazamıyorum jsde uzman birileri bu işe el atsa süper widgetler yapılabilir..

Alıntıları Göster
    ya kusura bakmayın arkadaşlar ben sayfanın çoğunu okumuştum 200 sayfa bitmez tekrar şu samsung c650 nin okumadığı video formatlarını nasıl hallettiniz.(dat dosyası mesela )..tşk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heffera -- 6 Şubat 2011; 18:51:21 >

• quote:

ya kusura bakmayın arkadaşlar ben sayfanın çoğunu okumuştum 200 sayfa bitmez tekrar şu samsung c650 nin okumadığı video formatlarını nasıl hallettiniz.(dat dosyası mesela )..tşk.

Alıntıları Göster
    o dosyaları video çeviricilerle başka formata çevirmen lazım yapabilecek birşey yok. Ben ücretsiz + cuda desteği olan Freemake Video Converter kullanıyorum.
  • quote:

çoklu partlarda d*z*o*linedaki gibi 1 part bittikten otomatik diğerine geçiş olsa sorun olmaz gibi ama jsde nasıl bir kod ister bilmem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amon35 -- 6 Şubat 2011; 21:10:58 >
  • quote:

quote:

çoklu partlarda d*z*o*linedaki gibi 1 part bittikten otomatik diğerine geçiş olsa sorun olmaz gibi ama jsde nasıl bir kod ister bilmem

Alıntıları Göster
    benim aradığım licy.net gibi bir yer ancak malesef yok orada tek part mp4 video bulabiliyorum kaynağından site sahibiyle de iletişime geçebilirim ancak içeriği çok az.
    bu arada netplayer widgetini inceledim c650 de çalışmıyormuş ayrıca tamamen rss okumak için bir script.

ntvmsnbc rss haber widgetini tamamladım test edeceğim birazdan ayrıca milliyet/hurriyet gibi sitelerden daha detaylı ayrıntılı haber sunan rss haberler için ayrıca widget yapmayı düşünüyorum şuan yaptığım biraz mobil haber widgeti gibi oldu.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.