Şimdi Ara

Samsung TV widget çalışmaları / Youtube widget kurulumu ve daha fazlası (68. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.415
Cevap
23
Favori
262.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: açmayın-bağıran-karı

sonunda ülkeyi UK yaparak girdim fakat widget galleryde çok az widget var.
    bütün hevesim kaçtı yani.
    facebook vs. yok

Alıntıları Göster
    discovery kanalını izleyebileceğimiz bir yöntem varmı? bana sadece discovery lazım.
  • Ya arkadaşlar samsung smart tvden youtube ba giremiyorum. Uygulama aciliyor, videolari da buluyor fakat seyretmek için ok dediğimde video yükleniyormuş gibi daire dönüyor, fakat videolar açilmiyor. Denemediğim DNS kalmadi, sorun devam ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cerrah63 -- 9 Mart 2013; 20:47:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cerrah63

Ya arkadaşlar samsung smart tvden youtube ba giremiyorum. Uygulama aciliyor, videolari da buluyor fakat seyretmek için ok dediğimde video yükleniyormuş gibi daire dönüyor, fakat videolar açilmiyor. Denemediğim DNS kalmadi, sorun devam ediyor.
    cerrah63
    Tv'nin modeli nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ettu

cerrah63
    Tv'nin modeli nedir?

Alıntıları Göster
    arkadaşlar benim samsung ue40d6320 smart tvim var forumlarda bakıyorum internet tv ye girip widget ler indiriyorsunuz kullanıcıda develop ayarlıyormuşsunuz benim kumandamda internet@tv tuşu yok ve develop ta yok benim tvim internet@tv ye giremiyormu birde web browser im yok web browser yüklemede bir gelişme oldumu şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartal 17

arkadaşlar benim samsung ue40d6320 smart tvim var forumlarda bakıyorum internet tv ye girip widget ler indiriyorsunuz kullanıcıda develop ayarlıyormuşsunuz benim kumandamda internet@tv tuşu yok ve develop ta yok benim tvim internet@tv ye giremiyormu birde web browser im yok web browser yüklemede bir gelişme oldumu şimdiden teşekkürler.

Alıntıları Göster
    kartal 17
    Önceden tv'nin internete bağlı olduğunu varsayıyorum. Kumandada Kırmızı renkli A tuşuna ya da Mavi renkli D tuşuna basıp oturum açmalısın. Develop kullanıcı adı geldiğinde 6 tane sıfır girip oturumu açınca Ayarlar bölümünde gizli olan "Gelişme" bölümü aktif olur. IP kutucuklarına hazır IP numaralarını girdiğinde widgetler yüklenmiş olur. Tüm sayfaları detaylıca okursan sonuca ulaşırsın.

• quote:

kartal 17
    Önceden tv'nin internete bağlı olduğunu varsayıyorum. Kumandada Kırmızı renkli A tuşuna ya da Mavi renkli D tuşuna basıp oturum açmalısın. Develop kullanıcı adı geldiğinde 6 tane sıfır girip oturumu açınca Ayarlar bölümünde gizli olan "Gelişme" bölümü aktif olur. IP kutucuklarına hazır IP numaralarını girdiğinde widgetler yüklenmiş olur. Tüm sayfaları detaylıca okursan sonuca ulaşırsın.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar 40c650 tv ye kablosuz klavye maus bağlanabiliyormu? ya da bağlanması için bir program yada güncelleme gerekiyormu?

• quote:

Orijinalden alıntı: stornado

arkadaşlar 40c650 tv ye kablosuz klavye maus bağlanabiliyormu? ya da bağlanması için bir program yada güncelleme gerekiyormu?

Alıntıları Göster
    stornado
    40C650'ye ne kablolu ne de kablosuz klavye mouse bağlayamazsın, çalışmaz. Tv'nin donanımı desteklemiyor. Hem kablolu hemde kablosuz denedim, sonuç olumsuz. Ayrıca Samsung destek merkezi de çalışmaz dedi. Kablosuz klavye mouse desteği ES serilerinden itibaren var.
  • quote:

stornado
    40C650'ye ne kablolu ne de kablosuz klavye mouse bağlayamazsın, çalışmaz. Tv'nin donanımı desteklemiyor. Hem kablolu hemde kablosuz denedim, sonuç olumsuz. Ayrıca Samsung destek merkezi de çalışmaz dedi. Kablosuz klavye mouse desteği ES serilerinden itibaren var.

Alıntıları Göster
    youtube eklenti

Samsung TV widget çalışmaları / Youtube widget kurulumu ve daha fazlası

s3.dosya.tc
    nYouTubeHD3D_3.086-HD3D_1.zip dosyas�n� indir - download
    http://s3.dosya.tc/server7/0jMzJA/nYouTubeHD3D_3.086-HD3D_1.zip.html

• quote:

Orijinalden alıntı: akk.67

youtube eklenti

video çözünürlüğünü seçebiliyormuyuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: amon35

quote:

youtube eklenti

video çözünürlüğünü seçebiliyormuyuz?

Alıntıları Göster
    malesef hayir

• quote:

malesef hayir

Alıntıları Göster
    linkler ölu yenilermisin teşekurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alfreza -- 18 Ağustos 2013; 11:46:19 >
  • quote:

Ya arkadaşlar samsung smart tvden youtube ba giremiyorum. Uygulama aciliyor, videolari da buluyor fakat seyretmek için ok dediğimde video yükleniyormuş gibi daire dönüyor, fakat videolar açilmiyor. Denemediğim DNS kalmadi, sorun devam ediyor.

aynı problem ben de de var.Daha önce sorunsuz kullanıyordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _numlock_

quote:

aynı problem ben de de var.Daha önce sorunsuz kullanıyordum.

Alıntıları Göster
    Videoları oynatmak istediğinizde dosya oynatılamadı hatası veriyor.Arama yapıldığında ise sonuç bulunamadı ikazı veriyor. Buna rağmen nstreamplayer içindeki youtube da ise herhangi bir sorun yok hepsini bulup oynatıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: _numlock_

Videoları oynatmak istediğinizde dosya oynatılamadı hatası veriyor.Arama yapıldığında ise sonuç bulunamadı ikazı veriyor. Buna rağmen nstreamplayer içindeki youtube da ise herhangi bir sorun yok hepsini bulup oynatıyor.

Alıntıları Göster
    Merhaba arkadaşlar

" Videoları oynatmak istediğinizde dosya oynatılamadı hatası veriyor.Arama yapıldığında ise sonuç bulunamadı ikazı veriyor"
    bu olay bende de başladı arama yap dediğim zaman hiçbisey bulamıyor, bir iki tane oynayan video var oda ekran 2 parça (3d demosu gibi)
    daha önce izlediklerimi bile oynatmıyoır bulunamadı diye, ne yapmalı??

• quote:

Orijinalden alıntı: kuikkuik

Merhaba arkadaşlar

" Videoları oynatmak istediğinizde dosya oynatılamadı hatası veriyor.Arama yapıldığında ise sonuç bulunamadı ikazı veriyor"
    bu olay bende de başladı arama yap dediğim zaman hiçbisey bulamıyor, bir iki tane oynayan video var oda ekran 2 parça (3d demosu gibi)

Alıntıları Göster
    arkadaşlar forumu aradım ama bulamadım. yardımcı olursanız memnun olurum. d serisi bir samsung tv kullanıyorum. değişik widgetleri ekliyorum. ancak her eklememde daha önce yüklediğim widgetler siliniyor. bunu istemiyorum. önceki widgetlerimi nasıl koruyabilirim. saygılar...

• quote:

Orijinalden alıntı: guide1

arkadaşlar forumu aradım ama bulamadım. yardımcı olursanız memnun olurum. d serisi bir samsung tv kullanıyorum. değişik widgetleri ekliyorum. ancak her eklememde daha önce yüklediğim widgetler siliniyor. bunu istemiyorum. önceki widgetlerimi nasıl koruyabilirim. saygılar...

Alıntıları Göster
    arkadaşlar samsung 46d6000 de wepbrovser yok. digitürk için widget yokmu acaba, digitürk play alıp maçları güzel güzel izleyemezmiyiz. bunun bi çaresi varsa yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler.

• quote:

Merhaba arkadaşlar

bende aynı sorun var bi türlü izleyemiyorum 40 c650
  • quote:

Orijinalden alıntı: svsglds

quote:

Merhaba arkadaşlar

bende aynı sorun var bi türlü izleyemiyorum 40 c650

Alıntıları Göster
    Bende de c650 var aliexpress den android usb mini pc getirttim. Artık tv min web borewser desteği var ayrıca klavye sizde var toplam maliyet 77 usd
    android telefonda yapabildiğim herseyi artık tv de yapıyorum. Dolayısıyla kasmayın yeni tv alayım yok kalvye mause takayım diye. toplasan 150 tl ye en iyi smart tv den daha smart bir tv çıktı ortaya

• Arkadaşlar android'de ki youtube uygulamasında ki tv eşleşmesi seçeneklerinde c650'yi nasıl eşleştirebilirim... yani telefonda izlediğim videoyu tv'ye aktarmak istiyorum.
    Tv'de ki youtube uygulamasını sevmiyorum pratik değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrahgk

Bende de c650 var aliexpress den android usb mini pc getirttim. Artık tv min web borewser desteği var ayrıca klavye sizde var toplam maliyet 77 usd
    android telefonda yapabildiğim herseyi artık tv de yapıyorum. Dolayısıyla kasmayın yeni tv alayım yok kalvye mause takayım diye. toplasan 150 tl ye en iyi smart tv den daha smart bir tv çıktı ortaya

digiturkplay uygulamasını indirip deneyebilir misiniz?
    ekrana yansıması nasıl oluyor merak ettim.
    (benim cep telefonunun hdmı bağlantısı olmadığından ben deneyemedim)
    bir de modeli nedir cihazın
  • 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.