Şimdi Ara

Adios kart ile Dünyayı Keşfe Çıkıyos!-Kampanyalar!-Gezi İpuçları!- (4139. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85.042
Cevap
1.065
Favori
5.624.123
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
79 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 41374138413941404141
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dostlar artık herşey hesap kitap devri. Bilet almadan önce iyice alternatiflere bakmak lazım. Seyahat hattı zaten yıllardır servis ücreti alıyor bu bilinen bir şey ama kaçabildiğimiz kadar ücretlerden kaçmak lazım bunun içinde kesinleşmiş bilet alımından önce iyi araştırma yapmak şart.

Ben açığa aldığım biletleri bir kez ücretsiz değişim yapmıştım ama özel sebeplerden bu hakkımı yakıp tekrar açığa aldığım İzmir-NY biletimi dün önce seyahat hattını arayıp fiyat aldım 2320 TL fark istediler, THY yi aradığımda 1695 TL fiyat verdiler. Fazla puan harcamam olmadığı için tekrar seyahat hattına döndüm puanlarla ödemek için ama bana sadece bilet alımında puan kullanıldığını ve fiyat farkı için puan kullanamayacağımı ve tek çekimin şart olduğu söylendi. Tekrar THY ye döndüm ve 1695 TL yi 3 taksitle ödeyerek biletimi aldım.

Sonuçta havayolu firması acente vs farketmiyor, her biletlemede mutlaka alternatifleri incelemenizi tavsiye ederim.

• En son haziranda internetten faks çekerek puan transferi denemiştim ancak puan transferim gerçekleşmemişti.

2 gün önce de, kartımdaki puanları eşimin kartına transfer ettikten sonra kapatayım diye kırtasiyeden faks çektim ve gönderim raporunu da aldım ancak puan transferi yine gerçekleşmedi. Son zamanlarda böyle bir problem yaşayan var mı?

• outofnick O kullanıcısına yanıt

evet hocam gecen ay aynısını yasadım

faks raporu gelmedi,gelmemis islem yapamyız diyorlar.sikayet actım bir sey degismedi

mecburen subeye gidip cozdum !

• outofnick O kullanıcısına yanıt

ben normal fax numarasına cep telefonumda uygulama üzerinden gönderim yapıyorum aynı gün içerisinde yansıyor puanlar. bence sistemlerinde sorun olmuştur fax gitmemiştir.

normalde bir problem yok yani

• quote:

Orijinalden alıntı: muhendisgsm

ben normal fax numarasına cep telefonumda uygulama üzerinden gönderim yapıyorum aynı gün içerisinde yansıyor puanlar. bence sistemlerinde sorun olmuştur fax gitmemiştir.

normalde bir problem yok yani

Hangi uygulama hocam? Önceden hello fax sitesinden yollardim ancak artık gitmiyor. Gerçi faksta raporu da aldım ama niyeyse 2 gündür işlem yapmamışlar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Takip

• daha önce de yazmıştım turkcell fax kullanıyorum

• Daha önce burada konusu geçti. O yüzden bilgilendirme yapayım dedim.

Eko kart çıkardım. Kartı çıkarmak için müşteri hizmetlerini aramak lazım. Mobil şubeden olmuyor. Tam bir çakallık yapıyorlar. Neyse müşteri hizmetleri onay verince kart anında mobil uygulamada gözüküyor zaten.

Sonra biriken adios puanlarını eko karta aktarıp kapatayım dedim. Ama olmadı aynı çeşit kart olmadığı için aktarmadi. Play kartım olmadığı için ona aktarmayı deneyemedim.

Neyse ben de biriken puanlarımin hepsini şok da, OPET de harcadım ve az önce kapattım kartı. 9 senelik adios maceram da böylece bitmiş oldu. Boşuna 320 TL vermeye gerek yok. Çünkü kartın hiçbir avantajı kalmadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok kötü 400 TL aidat kampanya vs yok evet kapatın gitsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fat_old_sun F kullanıcısına yanıt
    Yeni kart çıkarmanıza gerek olmadan mevcut kartı direk eko karta çevirseydiniz olurdu.
    Benim adiosu da eko yaptım oldum.eski puanlar da orada duruyor.
    Sağlam bi kampanya olursa kartı yine adios yaparım diye düşünüyorum

• muhendisgsm kullanıcısına yanıt

ben turkcell fax dan gonderdim

hatta elimde onay raporu da vardı. ama YKB must hizmetleri goremedi.ilginc bir sekilde

• herkese merhaba

adios ve adios premüum karım vardı

adıos premiumu kapattırıp eko kart aldım

fakat mt bu aidatı engellemez gibi bir şey söyledi

gelecek ay adiosa aidat gelecek

zaten artık kampanya da yok. en iyisi aidat yansımadan adiosu kapatmak mı?

ne dersiniz?

• maligezgin kullanıcısına yanıt

Merhaba

eko kartın üzerinden 2. kart olarak adious u alman lazım mevcutta zaten kartın olduğu için o karta aidat gelir.

• fr33b7y F kullanıcısına yanıt

anladım. teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maligezgin -- 15 Ekim 2021; 14:9:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adios puanlarıyla başkasına bilet alabiliyor muyuz? yoksa soyadı tutması şartı devam ediyor mu?

• coolman7 C kullanıcısına yanıt
    Devam ediyor ama sanırım sizin yanınızda yolculuk ediyorsa alabiliyorsunuz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • skymasterrr kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler bilgi için

• merhaba.

adiosu kapattıracağım fakat taksitlerim var yani hesap özeti gelmeye devam edecek

gelecek ay normalde kart aidatı gelecekti.

bu gelecek olan hesap özetlerine kart aidatı yansıtırlar mı?

• oski32 O kullanıcısına yanıt
    Aynı fikirde değim. Ben de 309 lira ödedim Ocak ayında ve çok sinirlendim ve beş kuruş da iade etmediler ilk kez. 10 sene falan olmuştur ilk kez Adios aidat ödedim. Daha önce World Platinum varken de hiç ödememiştim, otomatik iade ediliyordu.

Bu sene içinde her biri gidiş-dönüş ve THY olmak üzere…

520 Ukrayna
    520 Karadağ
    465 Ukrayna
    690 Hırvatistan
    690 Ukrayna
    720 İsviçre

6 tane bilet aldım, hem de kampanyasız ama limitim bitti) 3.750 sınır var senelik.

• sarveniko kullanıcısına yanıt
    Hocam belirttiğiniz tutarlar TL’mi yoksa World puan mı?

• 
Sayfa: önceki 41374138413941404141
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.