Şimdi Ara

Adios kart ile Dünyayı Keşfe Çıkıyos!-Kampanyalar!-Gezi İpuçları!- (4106. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: fenerlee1907 , fenerlee1907 Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 7 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü2 Mobil
5 sn
85.043
Cevap
1.065
Favori
5.624.221
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
79 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 41044105410641074108
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Edevletten Bankalar birliği hakem heyetine başvur.
  • Dünkü giyim kampanyası için ty den alışveriş yaptım ama puan muan yok
    Bu yapı kredi artık kapat diyo kartı işte kapat artık zorlama.
    Puan puan yok artık bitti o devirler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akıllı bankaymış.bugün aradılar iade ettiler aidatı kartı tekrar açtırdım.
  • 5-20 Aralık GG, HB, N11 ve Trendyol’dan 500 liralık alışverişe 50 lira kampanyası gelmiş. Aynı zamanda GG 1-31 Aralık 500 liralık alışverişe 50 lira kampanyası da var. Bu iki kampanya birleşip 100 lira kazanılır mı? Bilgisi olan var mı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarveniko -- 6 Aralık 2020; 13:9:39 >
  • sarveniko kullanıcısına yanıt
    kazanım sağlanıyor işlem yaptım dün hatta play kartla yaparsanız 10tl de oradan gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarveniko

5-20 Aralık GG, HB, N11 ve Trendyol’dan 500 liralık alışverişe 50 lira kampanyası gelmiş. Aynı zamanda GG 1-31 Aralık 500 liralık alışverişe 50 lira kampanyası da var. Bu iki kampanya birleşip 100 lira kazanılır mı? Bilgisi olan var mı acaba?

Kişiye özel mi acaba, göremedim ben.

• Multe kullanıcısına yanıt
    GittiGidiyor’da “Bu kampanya başka kampanyalarla birleştirelemez” şartı konulmuş. Yeni farkettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarveniko -- 6 Aralık 2020; 18:6:18 >
  • sarveniko kullanıcısına yanıt
    valla benim dün sayaçlar işledi çift karttada hocam
  • Multe kullanıcısına yanıt
    Her ikisinde de World Mobil’de “kampanyayı tamamladınız” ibaresinden bahsediyorsunuz herhalde. Enteresan. 500 liraya toplam 100 lira oldukça iyi. Şansımızı denesek mi)

Bu arada Ocak ayı da geldi çattı. Aidat zamanı! 2 senedir kavga dövüş sildirdik, bakalım bu sene ne olacak!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarveniko -- 7 Aralık 2020; 11:50:33 >
  • quote:

Her ikisinde de World Mobil’de “kampanyayı tamamladınız” ibaresinden bahsediyorsunuz herhalde. Enteresan. 500 liraya toplam 100 lira oldukça iyi. Şansımızı denesek mi)

Bu arada Ocak ayı da geldi çattı. Aidat zamanı! 2 senedir kavga dövüş sildirdik, bakalım bu sene ne olacak!

Bana yeni geldi %75 iade ettiler. 60-70₺ arası bir ücret ödedim geçtim uğraşmadım hiç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhendisgsm -- 7 Aralık 2020; 13:24:41 >
  • Istanbulkart yukleme talimatı puanı yatan var mı?

• isonery İ kullanıcısına yanıt
    Normalde 5 Aralık yatması gerekiyordu ama aradım ve 8 Aralıkta yatacağı bilgisi verildi.
  • quote:

5-20 Aralık GG, HB, N11 ve Trendyol’dan 500 liralık alışverişe 50 lira kampanyası gelmiş. Aynı zamanda GG 1-31 Aralık 500 liralık alışverişe 50 lira kampanyası da var. Bu iki kampanya birleşip 100 lira kazanılır mı? Bilgisi olan var mı acaba?

4-20 Aralık arasındaki kampanya için dijital kartlarla alışverişten bahsediyor. Dijital kart nedir?

• sarius82 S kullanıcısına yanıt

Sanal kartın adı dijital kart oldu

• 1225 TL Worldpuan var, bununla ne yapılır beyler?

ilave 625 TL avans ile totalde 1850 TL gibi birşey yapıyor

• quote:

Normalde 5 Aralık yatması gerekiyordu ama aradım ve 8 Aralıkta yatacağı bilgisi verildi.

Teşekkür ederim..

• isonery İ kullanıcısına yanıt
    Bugün itibariyle yatmış.

Bende 2 tane akbil var. Geçen ay tanımladığım ile puan kazanıp, bu ay sonu sistemden silim ve ikinci akbilimi tanımlayarak yine puan kazandım. Şimdi bunu sistemden silip, ilkini tanımlarsam yine puan kazanır mıyım acaba, yoksa aynı akbil kart numarası ile bir kez mi puan kazanılıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarveniko -- 8 Aralık 2020; 13:10:41 >
  • quote:

Bugün itibariyle yatmış.

Bende 2 tane akbil var. Geçen ay tanımladığım ile puan kazanıp, bu ay sonu sistemden silim ve ikinci akbilimi tanımlayarak yine puan kazandım. Şimdi bunu sistemden silip, ilkini tanımlarsam yine puan kazanır mıyım acaba, yoksa aynı akbil kart numarası ile bir kez mi puan kazanılıyor?

Benimki hala yatmamış,yarını bekleyelim bakalım..

• Bu yıl kimse sordu mu bilmiyorum
    Yıl sonunda puanlar siliniyor mu

• quote:

Orijinalden alıntı: drvimu

Bu yıl kimse sordu mu bilmiyorum
    Yıl sonunda puanlar siliniyor mu

o furya başlamadımı daha :) ben şimdiye kadar hatları kitlemişizdir diye düşünmüştüm.

• 
Sayfa: önceki 41044105410641074108
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.