|
Bildirim
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarveniko -- 6 Aralık 2020; 13:9:39 > |
|
Kişiye özel mi acaba, göremedim ben. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarveniko -- 6 Aralık 2020; 18:6:18 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarveniko -- 7 Aralık 2020; 11:50:33 > |
Bana yeni geldi %75 iade ettiler. 60-70₺ arası bir ücret ödedim geçtim uğraşmadım hiç < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhendisgsm -- 7 Aralık 2020; 13:24:41 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Istanbulkart yukleme talimatı puanı yatan var mı? |
|
4-20 Aralık arasındaki kampanya için dijital kartlarla alışverişten bahsediyor. Dijital kart nedir? |
Sanal kartın adı dijital kart oldu < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
1225 TL Worldpuan var, bununla ne yapılır beyler? ilave 625 TL avans ile totalde 1850 TL gibi birşey yapıyor |
Teşekkür ederim.. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarveniko -- 8 Aralık 2020; 13:10:41 > |
Benimki hala yatmamış,yarını bekleyelim bakalım.. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
o furya başlamadımı daha :) ben şimdiye kadar hatları kitlemişizdir diye düşünmüştüm. |