Şimdi Ara

4. Nesil(2010-2011) iPod Touch (Ana Konu) (299. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9.405
Cevap
18
Favori
388.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 297298299300301
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BraveHeart

Arkadaşlar 2-3 ay kullanılmış alacağımda, bunların şarjları ne kadar gidiyor acaba ?

Kullanıma göre değişir ama 4. nesilse; 2 saat internet + 1 saat grafikli oyun olarak gider, 4 saat DVDrip film izleyebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

quote:

Arkadaşlar 2-3 ay kullanılmış alacağımda, bunların şarjları ne kadar gidiyor acaba ?

Kullanıma göre değişir ama 4. nesilse; 2 saat internet + 1 saat grafikli oyun olarak gider, 4 saat DVDrip film izleyebilirsin.

Teşekkürler, benim için yeterli sanırım. Cihaz gelsin, sürekli burdayım artık
  • quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Hoş geldiniz deyim o zaman şimdiden , ayrıca gelmeden önce JB nedir? Uygulama, oyun nasıl yüklenir, iTunes hesabı nasıl oluşturulur gibi konuları araştırırsanız ürün geldiğinde "şu nedir?, bu nedir?" gibi sorular sormadan cihazı kullanabilirsiniz.

• quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    zatenhttps://selfsolve.apple.com/GetWarranty.do linkine girdikten sonra orada bir link daha var oraya tıklatmak gerekiyor galiba ürünü kayıt ettirdikten sonra garanti süresi başlıyor başka deneyen arkadaş varmı bu ürünlerin referbished olup olmadığıda bu siteden anlaşılıyormuş

• quote:

Orijinalden alıntı: onur668785

zatenhttps://selfsolve.apple.com/GetWarranty.do linkine girdikten sonra orada bir link daha var oraya tıklatmak gerekiyor galiba ürünü kayıt ettirdikten sonra garanti süresi başlıyor başka deneyen arkadaş varmı bu ürünlerin referbished olup olmadığıda bu siteden anlaşılıyormuş

Benim ürünüm kayıtlı ve 25 Ekim 2011 tarihine kadar garantisi geçerli.
  • quote:

quote:

benim ürünümde kayıtlı telefonla yardım temmuza kadar garantide 19 nisan 2011 e kadar. Cihazı amerikadan gelmiş olanlar 60 dolar + aldıkları yerin vergisi kadar daha verip her ikisinide 2 yıl yapabilirlermiş sizce mantıklı mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: memo95

quote:

quote:

benim ürünümde kayıtlı telefonla yardım temmuza kadar garantide 19 nisan 2011 e kadar. Cihazı amerikadan gelmiş olanlar 60 dolar + aldıkları yerin vergisi kadar daha verip her ikisinide 2 yıl yapabilirlermiş sizce mantıklı mı?

Alıntıları Göster
    O 60 Dolar farka cihazı satar yenisini alırım daha iyi.

• quote:

O 60 Dolar farka cihazı satar yenisini alırım daha iyi.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar site iyi ama değilmi ürün refurbished mı değilmi veya kullanılmışmı kullanılmamışmı diye anlamak için çok iyi bir yöntem :)
  • quote:

quote:

benim film 9 saat gidiyor. oyun oynarsam 3 saat, sürekli internet takılırsam 8 saat gidiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gespenstfahrer

quote:

quote:

benim film 9 saat gidiyor. oyun oynarsam 3 saat, sürekli internet takılırsam 8 saat gidiyor.

İzlediğiniz film nedir? Ben OPlayer'den altyazılı 2 saatlik film izledim yarısına yakını gitti.

• Sonunda ön ekranda ki gözüken pikseller gitti fakat yatay sekilde ekranın yarısını kaplayan bı çizik var sadece beyaz temada belirgin oluyor . Arka tarafın. baloncuklari duruyor , şişik kısmı dayanamayıp çıkarttım ve tekrar yapiştirdim oldu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arm the Homeless

Sonunda ön ekranda ki gözüken pikseller gitti fakat yatay sekilde ekranın yarısını kaplayan bı çizik var sadece beyaz temada belirgin oluyor . Arka tarafın. baloncuklari duruyor , şişik kısmı dayanamayıp çıkarttım ve tekrar yapiştirdim oldu :)
    o çizik bende de var
    benim arka taraftakinin şaftı kaydı her yerinden patlak verdi leş içinde duruyor çıkartasım var
  • quote:

Orijinalden alıntı: KorayKorkmaz

o çizik bende de var
    benim arka taraftakinin şaftı kaydı her yerinden patlak verdi leş içinde duruyor çıkartasım var

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar acil yardım eder misiniz ?
    Cihazı 4.3.2 'ye yükselttim jailbreak yapmak istiyorum ikaynak'ta ki denilen herşeyi yaptım fakat redsn0w dan browse yapıp ipsw yi tanıttığımda Unable to recognize specified IPSW hatasını alıyorum nasıl düzeltebilirim ne yapmam gerekir ?

Edit : Pardon ya ben de redsn0w 6rc9 varmış da o yüzden şimdi 6rc14'ü indirdim oluyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arm the Homeless -- 24 Nisan 2011; 23:25:35 >

• videolari pc ye aktarirken hep hata aliyorum neden acaba gecen bi tanesini atabildim oda agir cekimde gosteriyordu ve sonuna dogru sesler gitti bi anlam veremedim bu ise..
  • quote:

Orijinalden alıntı: EfeoK

videolari pc ye aktarirken hep hata aliyorum neden acaba gecen bi tanesini atabildim oda agir cekimde gosteriyordu ve sonuna dogru sesler gitti bi anlam veremedim bu ise..
    Jailbreak işlemi tamamlandı şimdi uygulamarı atıyorum artık 8 gb likte oynayamadığım ne varsa atıyorum yaklaşık 15 uygulama (7'si 300mb'nin üstünde fifa 11 , infinity blade dahil) + 2 gblık müzik attıım 20.9 GB boş yerim var çok mutlu ve rahatım ya 32 GB'lık tam bana göreymiş diyorum yani istediğim herşeyi yapabilirim daha hd müzik videoları atıcam vs. bu cihazı seviyorum ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arm the Homeless -- 24 Nisan 2011; 23:49:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arm the Homeless

Jailbreak işlemi tamamlandı şimdi uygulamarı atıyorum artık 8 gb likte oynayamadığım ne varsa atıyorum yaklaşık 15 uygulama (7'si 300mb'nin üstünde fifa 11 , infinity blade dahil) + 2 gblık müzik attıım 20.9 GB boş yerim var çok mutlu ve rahatım ya 32 GB'lık tam bana göreymiş diyorum yani istediğim herşeyi yapabilirim daha hd müzik videoları atıcam vs. bu cihazı seviyorum ya

Alıntıları Göster
    millet fotograf nasil atabilirim pod'a bir turlu yapamadim

ypatim tamamdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wingsaber -- 25 Nisan 2011; 0:03:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: boraezer

quote:

Orijinalden alıntı: canlion70

jiroskop telefonu hareket ettirdiğinizde bilgisayarda oyunlarda mouse'yi hareket ettirince görüntü yana kayar ya onun gibi ama sanal bu. :D

doğru mu anladım mesela yan tutunca görüntünün sağa veya sola doğru gitmesi falan bu gibi bişey mi?

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar iPod Touch'taki Apple A4 işlemci 1 GHz mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: DH_Türk Rock

Normal hızı o ancak Apple tarafından 800 MHz'ye düşürülmüştür.
  • quote:

quote:

Neden öyle bir şey yaptılar ki
  • quote:

quote:

quote:

Neden öyle bir şey yaptılar ki

Bataryadan tasarruf.
  • 
Sayfa: önceki 297298299300301
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.