Şimdi Ara

Sherlock (2010) - 4. Sezon - 01.01.17 (80. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.387
Cevap
60
Favori
120.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Shinku

önceki bölümde anlamadığım yere kimse yorum yapmamış :/

bu bölümdede anlamadığım yer

kameraman niye sinek adam oldu ? ne gerek vardı?
    kameraman abisinin ölümüne sebep olduğu için komutanı öldürmek istiyordu ama bunu sırf prova etmek için suçsuz bir askeri öldürdü.çok mantıksızdı

Alıntıları Göster
    Mükemmel bir bölümdü. Tek sorun 3 bölüm çekiyorlar neden 1 ay ara ile vermiyorlarda 1 hafta ara ile veriyorlar. Çabucak bitiyor sonra 1 yıl hasret çekiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Dik Otur

Mary ile Watson gerçekte de evliymiş, yeni gördüm.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar 3x01,02 nerde izliyorsunuz link atarmısınız rica etsem ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0B46CB32A

Alıntıları Göster
    Diğer 2 sezonda olduğu gibi bu sezonunda 2. bölümü boş ve sıradandı ama her türlü izletiyor kendini napalım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dukkha

https://www.google.com.tr/search?q=yabanc%C4%B1diziizle&oq=ya&aqs=chrome.5.69i60l2j69i57j69i60l2j69i59.3772j0j8&sourceid=chrome&espv=210&es_sm=93&ie=UTF-8

• Nerden indirebilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sherlockholmes221B

Nerden indirebilirim
    dizi yeni başladı ve sezon finalini bekliyoruz hepimiz kim bilir ne kadar da 4.sezonu bekleyeceğiz GOT ve bu diziye lanet olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angry Toad

dizi yeni başladı ve sezon finalini bekliyoruz hepimiz kim bilir ne kadar da 4.sezonu bekleyeceğiz GOT ve bu diziye lanet olsun

Alıntıları Göster
    Beğenmediğinizi söylüyorsunuz ama ben çok beğendim. Diğer bölümler gibi ağır dedektiflik oyunları yoktu ama komedi unsuru çok güzel işlenmişti. Ben dakikalarca güldüm bazen. Üstünde durduğu konu yüzünden biraz boş gelmiş olabilir ama burada Sherlock'un iç dünyasına da tanıklık etmiş olduk. Üstelik merak uyandıran küçük bir bulmacası da vardı. Beni tatmin etti. Final kesinlikle bomba olacaktır. Bu dizi tamamiyle mükemmel. 9 tane (bir tanesi yolda) sinema tadında bölümü var ve her biri de efsanevi. Cumberbatch hastası etti beni bu dizi.
    Not: Ilık değilim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Victarion Greyjoy

Beğenmediğinizi söylüyorsunuz ama ben çok beğendim. Diğer bölümler gibi ağır dedektiflik oyunları yoktu ama komedi unsuru çok güzel işlenmişti. Ben dakikalarca güldüm bazen. Üstünde durduğu konu yüzünden biraz boş gelmiş olabilir ama burada Sherlock'un iç dünyasına da tanıklık etmiş olduk. Üstelik merak uyandıran küçük bir bulmacası da vardı. Beni tatmin etti. Final kesinlikle bomba olacaktır. Bu dizi tamamiyle mükemmel. 9 tane (bir tanesi yolda) sinema tadında bölümü var ve her biri de efsanevi. Cumberbatch hastası etti beni bu dizi.
    Not: Ilık değilim.

aynen bende çok beğendim özellikle sonlarda çok gerildim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Joey Tribbiani -- 6 Ocak 2014; 22:12:43 >

• aslında beğenmeme değil, iki sene bekleyince beklenti çok üst seviye oldu ve konu basit kaçtı biraz. Bölüm aslında çok güzel ama bu sezonun çok daha iyi olmasını beklerdim
  • 1 bölüm kaldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Rolling Stones

1 bölüm kaldı

• quote:

Orijinalden alıntı: Fear of the Dark

1 bölüm kaldı
    İlk bölüm yine güzeldi, geri dönüş falan hoştu.
    Ama 2. bölüm basbayağı kötü olmuş, şu an yeni izlemeyi bitirdim ve inanılmaz keyfim kaçtı.
    Tamam, bazı yerlerde güldürdü, eğlendirdi. Ama dizinin genel atmosferine ve kalitesine yakışmayan bir bölüm olmuş.
    Sezon bitiyor ama daha adam akıllı bir dava göremedik.
    Umarım tatmin edici bir final bölümü izleriz.

Bu arada şu sahne de koptum.

Sherlock (2010) - 4. Sezon - 01.01.17

- they’re right about you. you’re a bloody psychopath.
    - high-functioning sociopath.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jaddeth -- 7 Ocak 2014; 0:45:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Jaddeth

İlk bölüm yine güzeldi, geri dönüş falan hoştu.
    Ama 2. bölüm basbayağı kötü olmuş, şu an yeni izlemeyi bitirdim ve inanılmaz keyfim kaçtı.
    Tamam, bazı yerlerde güldürdü, eğlendirdi. Ama dizinin genel atmosferine ve kalitesine yakışmayan bir bölüm olmuş.
    Sezon bitiyor ama daha adam akıllı bir dava göremedik.
    Umarım tatmin edici bir final bölümü izleriz.

Bu arada şu sahne de koptum.

Sherlock (2010) - 4. Sezon - 01.01.17

- they’re right about you. you’re a bloody psychopath.
    - high-functioning sociopath.

Alıntıları Göster
    Tatmin edici bir bölümdü. çok güldüğüm yerler oldu. fakat dizinin alıştığımız ağırlığına gitmeyen bir bölümdü sanki.
    Haftaya bitecek olması çok üzücü. güzel bir finalle noktalarlar herhalde. sonra yine hasret yine hasret.

• quote:

Orijinalden alıntı: Oroborus

Tatmin edici bir bölümdü. çok güldüğüm yerler oldu. fakat dizinin alıştığımız ağırlığına gitmeyen bir bölümdü sanki.
    Haftaya bitecek olması çok üzücü. güzel bir finalle noktalarlar herhalde. sonra yine hasret yine hasret.

Alıntıları Göster

Yıl bekle, bölümlere bak. İlki de sönüktü de neyse hikayeye giriş dedik. İkincisi ise tam bir facia. İzlenmedi demesem de ben John Hamish Watson'ın düğününü izlemek için izlemiyorum sonuçta diziyi. En azından senede 10 bölüm falan yapsalar yine tolere edilebilir. Ancak hem 2 sene sonra 3 bölüm yapıp hem de bu bölümleri böyle yapmak da nedir anlamak güç.

• quote:

Orijinalden alıntı: TMoE

Yıl bekle, bölümlere bak. İlki de sönüktü de neyse hikayeye giriş dedik. İkincisi ise tam bir facia. İzlenmedi demesem de ben John Hamish Watson'ın düğününü izlemek için izlemiyorum sonuçta diziyi. En azından senede 10 bölüm falan yapsalar yine tolere edilebilir. Ancak hem 2 sene sonra 3 bölüm yapıp hem de bu bölümleri böyle yapmak da nedir anlamak güç.

Alıntıları Göster
    2. bölüm çok iyiydi bence dava da çok güzeldi ben bıçak olarak buz düşündüm hep nedense
    Keşke yılda 6 bölüm falan olsaydı gerçekten çok farklı bir yapım

• quote:

Orijinalden alıntı: bozcan

2. bölüm çok iyiydi bence dava da çok güzeldi ben bıçak olarak buz düşündüm hep nedense
    Keşke yılda 6 bölüm falan olsaydı gerçekten çok farklı bir yapım

Alıntıları Göster

bölüm başındaki kayıp paralar türkiye ye bağlayacaklar galiba sezon finali olarak

• quote:

Orijinalden alıntı: LuffyBey

bölüm başındaki kayıp paralar türkiye ye bağlayacaklar galiba sezon finali olarak

Alıntıları Göster
    Sherlock izlerken hiç bu kadar sıkılmamıştım. Senaristler 2 yıl boyunca yatmışlar anlaşılan.

• quote:

Orijinalden alıntı: X@ndeR

Sherlock izlerken hiç bu kadar sıkılmamıştım. Senaristler 2 yıl boyunca yatmışlar anlaşılan.

Alıntıları Göster

3.sezon 2.bölümde mayıs sineğinin olayını tam anlayamadım. Bu adam kemere mekanizma mı takmış yoksa kemer üzerinden bıçaklıyor mu ? bıçaklıyorsa nasıl hissetmiyor o an ? biri orayı tam açıklayabilir mı

• Youtubeden izleyebilecegim bi link atarmisiniz indirebilecegim bi yerde olur farketmez lutfen

• quote:

Orijinalden alıntı: St.Rendroy

quote:

Orijinalden alıntı: £se®

quote:

Orijinalden alıntı: St.Rendroy

Ben hiçbirşey anlamadım.Dizi 3 bölüm ve 8 ağustosta yayınlanmış 3.bölümü.Dizi iptal mi edildi yoksa ara mı verdiler.Gerçi böyle bir ara da olmaz kaç ay geçmiş üstünden.

Biri bilgilendirebilirse sevinirim.

Hocam ilk sezon 3 bölüm zaten, ikinci sezonunun 2011 sonlarında çıkması bekleniyor.

3 Bölüm 1 sezon mu.Çok şaşırdım yav.

İzlemeye değer mi bari ?

Alıntıları Göster
    Gercekten çok kaliteli dizi

• 
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.