Şimdi Ara

Sherlock (2010) - 4. Sezon - 01.01.17 (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.387
Cevap
60
Favori
120.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Buram buram, Zeka kokan süper bir yapıt... sezon finali soru işaretleri ile bitmişti. Bakalım ne olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Janti

Beyler pek okumadım sayfaları. Dizi kaç sezon sürecek? Beklemek istemiyorum, şu an tüm bölümler elimde ama başlamadım.

belli değil ama bence 4 sezon sürer, aslında 3 sezon derdim de 3. sezonun finalinin adı "his last vow" muş, yani o'nun son yemini demek bu. o denilen de sherlock olsa benim tahminime göre sherlock'a veya sevdiklerine 3. sezon finalinde bir şey olacak ve intikam yemini edecek, 4. sezonda da intikamını alır ve diziyi bitirirler.

watson bıyık bırakmış. hadi bakalım cidden patladık artık. normalde bu kadar ara olmayacaktı da benedict&martin ikilisinin projeleri yüzünden böyle oldu, 4. sezonu bu kadar beklemeyiz gibi geliyor.

• Droogie D kullanıcısına yanıt
    Çok sabırlı ve sadık bir izleyci kitlesi var adamların. Bu kadar araya rağmen ufak bir videoda tav olduk
  • quote:

Orijinalden alıntı: nasozby

Çok sabırlı ve sadık bir izleyci kitlesi var adamların. Bu kadar araya rağmen ufak bir videoda tav olduk

o zaman sherlock'a türk kızı diyebilir miyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Droogie

quote:

o zaman sherlock'a türk kızı diyebilir miyiz?

İyi güldürdün hocam

Mükemmel tespit

• teaser 1 günde 1m izlenmiş
  • Sherlock holmes' ün en iyi uyarlaması bu dizidir. Her sahnesiyle şaşırtıyor izleyiciyi.

Benedict Cumberbatch; Sherlock karakterine en iyi seçim...
  • Karakter için seçim iyi ancak Sherlock biraz fazla temiz gösterilmiş. Tek eksik bu bence biraz kafanın kıyak olması lazım Sherlock için.
  • quote:

Karakter için seçim iyi ancak Sherlock biraz fazla temiz gösterilmiş. Tek eksik bu bence biraz kafanın kıyak olması lazım Sherlock için.

Aynen, tam anlamıyla uyarlanmamış Dizi de biraz daha kahraman gibi gösterilmiş. Gerçek sherlock her türlü yola başvuruyormuş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aaron Paul -- 3 Ağustos 2013; 23:36:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Big Fan BSC

Sherlock holmes' ün en iyi uyarlaması bu dizidir. Her sahnesiyle şaşırtıyor izleyiciyi.

Yapimci sherlock rolünde onda israrci oldugu icin kadro icinde seçmelere girmeyen tek oyuncuymus. Hatta watson rolü seçmeleri yapilirken ondan fikir bile almışlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gollory

quote:

Orijinalden alıntı: Big Fan BSC

Sherlock holmes' ün en iyi uyarlaması bu dizidir. Her sahnesiyle şaşırtıyor izleyiciyi.

Yapimci sherlock rolünde onda israrci oldugu icin kadro icinde seçmelere girmeyen tek oyuncuymus. Hatta watson rolü seçmeleri yapilirken ondan fikir bile almışlar.

Bunu bilmiyordum seçmelere girmemesi de çok şaşırtıcı. Yapımcı kendinden çok emin demek ki... iyi seçmiş.

Benedict' le yapılan bir söyleşide en rahat ettiği set'in Sherlock ekibi olduğunu söylemiş. Neden bunu söylediği de anlam kazanmış oldu

• Yapımcıya helal olsun, Benedict çok iyi seçim gerçektende.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sercann35 -- 4 Ağustos 2013; 3:09:51 >
  • Diziye daha yeni başladım ama türünün tek örneği sanırım mini dizi tamamda 2 bölüm nedir yav
  • süperdi teaser,watson resmen bıyıklı voyvoda olmuş

çıksında izleyeeeeek.
  • Teaser güzeldi, Watson bıyık bırakmış çok iyi olmuş 1 Kasıma kadar nasıl bekliycez yav
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozcan61

Müziğini bile özlemişim

yaminle duyunca tüyler diken diken oldu.. offf... özlemişiz be..

ilk 2 sezonu internetten download edip tekrar havaya girmem lazım.. malum VUSLAT'a az kaldı..

ahey ahey aheyyy

• quote:

Orijinalden alıntı: asparuh

quote:

Müziğini bile özlemişim

ilk 2 sezonu internetten download edip tekrar havaya girmem lazım.. malum VUSLAT'a az kaldı..

ahey ahey aheyyy

Bu kadar hasta olan,bu kısa videoyla manyağa bağlayan tek ben değilmişim .Selam kardeş

• moriarty ile biten 3 bölümlük sezon ilk sezon ? irene adler in bulunduğu bölümler 2.sezon içerisnde değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeşimizdeBiriVar

quote:

Orijinalden alıntı: asparuh

quote:

Müziğini bile özlemişim

ahey ahey aheyyy

Bu kadar hasta olan,bu kısa videoyla manyağa bağlayan tek ben değilmişim .Selam kardeş

ve aleyküm selam..

• 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.