Şimdi Ara

Fallout 1 ve 2'nin Türkçe Yama Çalışması [İPTAL] (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
348
Cevap
16
Favori
34.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki

Fallout 1 ve 2'nin Türkçe Yama Çalışması [İPTAL]

(En Son Oy Tarihi: 14.3.2025)
Giriş
  • Fallout 4 çıkmadan tamamlansa da şu oyunları ağız tadıyla oynayabilsek :)
  • Sabırsızlıkla bekliyoruz son durumu yüzde olarak belirtme imkanınız var mı ?

Tahmini olarak ne zamana bitebilir , yaz geldi malum çeviride hızlanma olacak mı?

Çok şey sordum gibi çok sabırsız olduğumdan olsa gerek. Kolay gelsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazın biraz daha hızlanma olabilir, herkes ufak ufak çeviriyor, asıl önemli olan bittikten sonraki çeviri içindeki uyumluluk. Küçük bir ekip olduğumuz için o kısımlarda sıkıntı çıkabilir editör eksikliğinden dolayı. İmkanım olursa bir iki SS yollarım birkaç güne kadar, biraz gaz almak amaçlı.
  • Harika bir calisma ellerinize saglik , mutlaka Fallout Tactics icinde Turkce yama bekliyoruz.

Beyler imza kampanyasi baslatilmis , bende simdi tesadufen gordum belki hepimiz desteklersek basariya ulasabilir.

https://www.change.org/p/bethesda-softworks-fallout-4-t%C3%BCrk%C3%A7e-altyaz%C4%B1-istiyoruz
  • killnOd kullanıcısına yanıt
    Fallout Tactics'i düşünmüyoruz şu an takım olarak. Bu arada boşuna kampanya açmayın Fallout 4'ün kesinlikle çevrileceğine eminim.
  • Pusuya yatmış bekliyoruz.
  • Uluç. U kullanıcısına yanıt
    Ben acmadim tesadufen rastladim baska biri 2 ay kadar once acmis bende linki paylastim.

Umarim 1 ve 2 den sonra Tactics icinde takim olarak dusunursunuz , olmadi tactics icinde ilerde bir anket acariz.
  • Nasil gidiyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sabırsızlıkla bekliyoruz.
  • Bu çeviri ne zaman bitecek? Konuyu okumaya fırsatım yok şuan ama tahminen 1 ve 2'nin çevirisi ne zaman biter? Hep oynamak istediğim bir seri hatta 1. oyunu baya bir zorladım ama ingilizce olunca ne yapacağınızı bile bilmiyorsunuz. O yüzden şimdiden ellerinize sağlık diyip çevirileri bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uluç.

Fallout Tactics'i düşünmüyoruz şu an takım olarak. Bu arada boşuna kampanya açmayın Fallout 4'ün kesinlikle çevrileceğine eminim.

Kesinlikle katılıyorum Fallout New Vegas çevrildi bu da çevrilir.

Bu arada size size kolay gelsin, çeviriyi sabırsızlıkla bekliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aseuz -- 16 Haziran 2015; 10:26:04 >
  • Arkadaşlar çeviri hakkında son durum nedir? Fallout 1 ve 2'yi ne zaman Türkçe oynayabiliriz?
  • Karakter oluşturma ekranından vs. bir kaç SS getirdim size. Bu arada orada "Zırf" diye gözükmüş ama çeviriden kontrol ettim Zırh yazmışım. Oyunun kendisiyle ilgili hata olsa gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uluç. -- 16 Haziran 2015; 17:48:52 >

• up up up up up up up up up up up up up up up up up up up :DD
  • Kodumu oturtur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merakla bekliyorum. Düşünün 2008'de çıkan Fallout 3'e dayanamadım artık başladım çıkmadı oyunun Türkçe yaması. Bunlara da çok şükür.
  • Feci şekilde bekliyorum bayadır, çocukluğumun oyunu abim sayesinde senaryoyu az çok kavrayıp oynuyorduk diyaloglarda soruyorduk bu ne diyor şu ne diyor diye hehe, deli gibi oynayasım geldi şimdi, hayalimdi lan türkçe olması
  • up yaptığınız işi takdir ediyorum arkadaşlar umarım kısa sürede biter
  • Merakla bekliyoruz beta tester lazımsa buradayım :D
  • İlk sayfada yüzde 20 diye belirtiliyor baya çok var anlaşılan yamanın çıkmasına. Birde Fallout 2 Restoration Project moduna uyumlu olacak mı?
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.