Şimdi Ara

Split/Second Video İnceleme (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
18.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet o kadar cok oyun varki xbox360la incelenen Split secondı bile önyargıyla kesin onla incelemişsindir diye izlemişim

tmm yukarıdaki yorumumu genel olarak soyluyorum ozaman

o incelemedeki bazı aksaklıklarını bence sende eRDinç İyikul gibi video incelerken arasıra videoda kamera karsısında gözükerek atabilirsin
    bence gittikçe düzeltiyorsun biyerden okur gibi değilde eRDinç İyikul gibi cool rahat sekilde anlatırsan eminim daha iyi olacaktır
  • blur vs split/second bakalım hangisi daha cok tutacak!
  • 2 günde 1000 achievement yaptığım ender oyunlardan biri, çöp Blur dan sonra ilaç gibi geldi valla, ayrıca inceleme için thx.
  • blurun video incelemesini yaptinizmi ? bu 2 oyunda tipatip ayni o yüzden karar veremedim blurun incelemesini yapmadiysaniz bir ara yapabilirmisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xXxKaNGaLxXx

blurun video incelemesini yaptinizmi ? bu 2 oyunda tipatip ayni o yüzden karar veremedim blurun incelemesini yapmadiysaniz bir ara yapabilirmisiniz?

Blur incelendi zaten.

http://forum.donanimhaber.com/m_40416657/tm.htm
  • Oyun tam aradıgım tarzda. Uzun zamandır araba yarıslarına nfs underground dan beri aradığımı bulamamıstım.
  • Burnout'tan kusası gelen oyuncuları kandırmak için son çareyi oyunun ismini değiştirmede buldular

bi de yıkım vs getirerek

geri kalan herşeyi burnoutla birebir aynı

ki paradise city'i bile zar zor "eğğğh" modunda oynamıştım

artık yeter harbi kusucam

Burnout 2
    Burnout 3 Takedown
    Burnout Revenge
    Burnout Domination
    Burnout Paradise City

hepsini oynadım
    artık harbi istemiyorum
    oyun ismi farklı olsa da yemezler

ortamlar ve arabalar bu kadar mı "AYNI" yapılır yeni bi oyunda

börgghhhh

ha ama hiç Burnout oynamamış ya da zevkini alamamış biri şanslı çünkü patlamalar çatlamalar zevklidir mutlaka
    ama sırf onun için katlanamam ben bu oyuna daha fazla
  • 2 günde bitirdiğim tek yarış oyunu :D
  • Olumsuz yorumlara kulak asmayın derim.Oyunda göze batan en büyük kusur otomobillerin os...ktan markalarla adlandırımlası,mesela(HANZO GT)

Geri kalan her şey dört dörtlük.
  • Teşekkürler çok güzel olmuş elinize sağlık:)
  • burnouttaki kadar çarpmadaki efektler olmasa da gerçekten aksiyonla yarışı birleştiriyor.sıkılana kadar en azından bayaa heyecanlı :)

• http://www.vtunnel.com/index.php/1010110A/6fcf1f89e326b8bd34473baf3d1d7cdee80b7c70d3588ac789c9c54976b64b5c5d122f7ab82b1e1a17873
    (Türkiye de youtube sanırım hala yasaklı bu da vtunnel linki)

böyle bir yarıs heyecanı varmı son saniyeye kadar 1.mi 8.mi olacagınız belli olmuyor her an yarıstasınız mutlaka izleyinnn

uamrım Split second 2 en yakın zamanda gelir motostrom 3 cıkana kadar arcade de en iyisi..

online ' ı oldukca zevkli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BERGX -- 20 Haziran 2010; 0:35:32 >

• bu oyun tamamen izlediğim "ölüm yarışı" filminden esinlenerek yapılmış.
  • bu oyun tamamen izlediğim "ölüm yarışı" filminden esinlenerek yapılmış.
  • S/S'de 1. sıradayım eski nick:CoolManiaC,PCye format attıkdan sonra yeni nick:[TR]CoolManiaC

[sizer=red]Split/Second Video İnceleme
  • arkadaşlar beni oyundan arasıra atıyor mavi ekranla..
    sonrada girdiğimde save dosyalarım gitmiş oluyor
    tamamlanmış save dosyası bulsam nereye atmam gerekiyor bunu?
    core2 işlemci
    3gb ram
    x1950 ekran kartım var..
  • Ben isterim ki gercek arabalar olsu. Tek spor arabalar değil Renault Clio bile olsun. Cok gercekci olmasa da gercekci olsun... Aradığım Forza'da var galiba. Onun için denemedim bile. Forza'yı oynamak için de HDD gerekiyormuş. Daha doğrusu zevk alabilmeni için. Ama elimde Arcade pack var
  • Çok güzel bir oyun. Online oynamak harika.
  • online nasıl oynanıyor
  • Bu videolar neden 1.45-46 saniyeden sora devam etmiyor sadece bu deil bütün videolarda bu sorunu yasıyorum :? DÜn böyle bisey yoktu
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.