Şimdi Ara

html ile bi sayfa yaptım nasıl sipariş ver yaparım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar html ile bi web sitesi kurdum şimdi ürünlerin siparişinin verilmesi için
    bi şeyler yapmam lazım yani şipariş yazılacak ve direk benim @ maillime gelecek bunu nasıl yapabilirim diyelimki ürünün altına sipariş ver yaptım buna tıkladımı siparişlerini direk @ maillime atımasını nasıl sağlarım şimdiden yardımlarınız için saolun

• <a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&messageId=3871524&url=mailto:siparis@seninsiten.com " data-href="mailto:siparis@seninsiten.com "> Sipariş ver!!! </a>
  • reisem arkadaş jmail olayından bahsedio
  • aynu mantıkla olabilir ki direk mail sayfası cıkar ve size mail gelir...

Oda olmadı bi iletişim sayfası koy
  • ReiSeM milleti yanıltmayalım arkadas ne sordu verdigin cewaba bak cok alakasız.

bilmiyorsan cewaplama.

www.scriptci.com burdan bulabilirsin kurulumu gayet kolay eger yapamazsan bana pm at yardımcı olurum.. "Formmail" diye arat karşına asp,php olarak çıkar artık tercih sana kalmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tobin -- 27 Ağustos 2005, 7:12:42 >
  • quote:

Orijinalinden alıntı: soLaris_sky

ReiSeM milleti yanıltmayalım arkadas ne sordu verdigin cewaba bak cok alakasız.

bilmiyorsan cewaplama.

www.scriptci.com burdan bulabilirsin kurulumu gayet kolay eger yapamazsan bana pm at yardımcı olurum.. "Formmail" diye arat karşına asp,php olarak çıkar artık tercih sana kalmış

katılıyorum..

yardımcı olurus sonuna kadar..

• quote:

Orijinalinden alıntı: soLaris_sky

ReiSeM milleti yanıltmayalım arkadas ne sordu verdigin cewaba bak cok alakasız.

bilmiyorsan cewaplama.

Kusura bakmayın arkadaslar yanlıs anlamısım zaten bildiğim seyi yazarım...

Kusura bakmayın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    E-Kayıt yaptım ama bu ne?
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aspindir.com dan formmail scriptlerini araştırıp kendine uygun olanı seçip sitene uygulayabilirsin.
  • tama arkadaşlar çok saolun ben biraz araştıtrırım takıldığım yerde yine
    sorarım size
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.