Şimdi Ara

8600 GT Pipeline Ve Overclock

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gece gece nerden gördüysem aklıma pipeline açmak geldi galiba açtım :D ss'leri yükledim 128 bit 384 bit oldu :D paralel işlemcisi sayısı 32'den 64e ropda 8den 16ya çıktı

• öyle bir dünya yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgacem

öyle bir dünya yok

nasıl yani ??????
  • 8600 deki gpu bişeyin kırpılmışı degil.yani olmayan bişeyi açamassın. mesela eskiden bazı kartlar diyelim 4pp geliyor ama 8pp li kartın dusurulmusu. ozaman 8oo ye acabiliyorsun. atide eskiden bi suru kart modlayan vardı.
    ama dedigim gibi 8600 de acabilecegin bir iş hattı yok. gerci dx10 serisi kartlarda pipeline adlandırmasıda kapandı..

açma ihtimaliniz yok everest yalnıs yapmıstır
  • peki niye o zaman 32den 64e çıktı ordaki kapalı olanlara tik koyunca ???? rivatunerde 384 bit gözüküyor kart ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.hahn91 -- 26 Mart 2010; 1:18:41 >
  • bi test yapsan daha iyi anlıycan açıldımı açılmadımı
  • gpu-z den bakın baska programlardan bakın.. everest hatalı seyler cıkarabiliyor..

bende cok eskiden celeron vardı 3ghz e clockamıstım p4 goruodu arkları yiyordum :=)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTS 450 Overclok
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • performans en iyi göstergedir yaparsın bi test koyarsın eski sonuçlarla yeni sonuçları herkes anlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgacem

gpu-z den bakın baska programlardan bakın.. everest hatalı seyler cıkarabiliyor..

bende cok eskiden celeron vardı 3ghz e clockamıstım p4 goruodu arkları yiyordum :=)

• quote:

Orijinalden alıntı: Solitude

performans en iyi göstergedir yaparsın bi test koyarsın eski sonuçlarla yeni sonuçları herkes anlar

altta gta 4 açık dandik soğutucusu var
    max 74-75 derece oluyor zaten masaüstü 52-53
  • gpu-z de böyle ...

• Arkadaşım şu an gpu-z 0.3.9 ya da daha versiyonunda. Senin görüntü neden 0.1.5 gibi çok eski bir sürümden. Bir çakallık olmasın sakın
  • quote:

Orijinalden alıntı: white_predator

Arkadaşım şu an gpu-z 0.3.9 ya da daha versiyonunda. Senin görüntü neden 0.1.5 gibi çok eski bir sürümden. Bir çakallık olmasın sakın

güncellesin mi sordu hayır dedim bi çakallık yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.