Şimdi Ara

Donanım Haber Metin2 Facebook Grubu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Ichigo...Yağmurdan nefret ederim.Bu dünyaya da yağmur yağıyor.Kalbin karmaşa içindeyken, bu gökyüzü bulutlanıyor.Üzgün olduğun zaman, korkunç derecede yağmur yağıyor.Bu yalnız dünyada...Yağmura tutulmanın dehşetini anlayabiliyor musun?Sadece yağmuru durdurmak için, sana istediğin gücü veririm.Eğer bana güvenirsen, bu dünyaya yağmur yağmasına izin vermeyeceğim.Ichigo, bana güven.Yalnız dövüşmüyorsun.
  • Yukarı

Ichigo...Yağmurdan nefret ederim.Bu dünyaya da yağmur yağıyor.Kalbin karmaşa içindeyken, bu gökyüzü bulutlanıyor.Üzgün olduğun zaman, korkunç derecede yağmur yağıyor.Bu yalnız dünyada...Yağmura tutulmanın dehşetini anlayabiliyor musun?Sadece yağmuru durdurmak için, sana istediğin gücü veririm.Eğer bana güvenirsen, bu dünyaya yağmur yağmasına izin vermeyeceğim.Ichigo, bana güven.Yalnız dövüşmüyorsun.
  • Yukarı

• Bloodbath
  • şu sayfayı canlandıralım beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

1,5 yıllık konuyu hortlatmana gerek yoktu.

can sıkıntısı yaaaa :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi design.code -- 5 Eylül 2013; 21:45:09 >
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.