Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (2392. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (4 Mobil) - 1 Masaüstü4 Mobil
5 sn
66.599
Cevap
442
Favori
2.587.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
77 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23902391239223932394
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oh var ya bir kral Joffrey öldüğünde bu kadar sevinmiştim, bir de şu Ramsay ölünce içimin yağları eridi valla

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

quote:

Orijinalden alıntı: Circassian81

Melisandre ölmesin bee görünce gözümüz gönlümüz aciliyor

Bu mesaja eklenen görseller:

Hatunun buradaki hali fena değil ancak dizide çok itici duruyor.

Bölüm çok iyiydi yav.
    Ramzey'in acı içinde ölmesine sevindim. Keşke bunları sadece Sansa değil aynı zamanda Jon Snow da görseydi. Küçük Stark'a yazık oldu ama bir pislik yapacağını bekliyordum. Neyse ilk defa şu dizide istediğim bir gelişme oldu. Nerde kansız şerefsiz var hep hayatta kaldı ya da hiç acı çekmeden öldü, nerde onurlu delikanlı var pisi pisine ya da acı çekerek gitti ve öcleri de alınmadı. Arya'yı bu bölümde göremedik, onun akıbetini de merak ediyorum. Hançerini Cercei'ye saplayabilecek mi? Önce yobaz sorununu çözmeleri lazım tabi. Muhtemelen Arya bizimkileri bulur, bütün Starklar toplanır. Aradan bu kadar zaman geçtikten sonra Cercei Yobaz sorununu çözer. Valla Cercei'nin ölümü Arya'nın elinden olursa mükemmel olur, tadından yenmez.

Bu arada spoiler sayılır mı sayılmaz mı bilmem ama garanti olsun diye spoiler içine yazıyorum, yine 15 gün bölüm uzaklaştırması yemeyelim. Sizce
    toplanan ve gerilen bu güç dengelerinde kim galip çıkar. Muhtemelen Khaleese olacaktır ama ben yine de Akyürüyenleri tutuyorum. Akyürüyenler akar aga.

Çarpılacan nasıl itici duruyor ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Braveheart LOTR yogh aaa warcraft... biraz apocalypse now var filmde sanki, hatta evil deathde arak var

by donanimhaber.com

• 6. sezonun tamamına ait spoiler yazısı vardı arkadaşlar lütfen paylaşabilir misiniz ben okumamıştım o yazıyı

şu an tek derdim sansa nın hamilelik durumu. bu boltonların soyu kurumuştur inşallah. sansa çok vurgu yaptı. ilerde hamileyim demesinde.
  • nitroture N kullanıcısına yanıt

Oyle bir sey olmaz kanimca. Ramsay orda iskence yapmisti. Sansa nin tutumu da belli Ramseye karsi. Onun cocugunu doguracagina dusuk yapacak durumda.

Arrow # Band Of Brothers # Boardwalk Empire # Breaking Bad # Da Vinci's Demons # Daredevil # Game Of Thrones # Gotham # It's Always Sunny in Philadelphia # Leyla İle Mecnun # Mr.Robot # OZ # Person Of Interest # The Blacklist # The Strain # True Detective # Sherlock Holmes # Spartacus # Vikings

• quote:

Orijinalden alıntı: HEISENBERG

Gelecek bölüm Khalesii Westeros a doğru yola koyulur mu acaba elinde 100 ün üstünde gemi var artık yola çıksın bi zahmet

Bir ihtimal sezon finali o sahneyle yapılabilir.

Teorim sudur burada dursun:

Demir tahta Daenerys Targaryen oturcak.
    Demir adalara Yara Greyjoy hukmedecek.
    Winterfell Sansa Stark tarafindan yonetilecek.
    Yuksek bahcede Margaery Tyrell egemenligini surdurecek.
    Dorne topraklarina Ellaria Martell hukum surecek.

5 kadin oldu bile diger kralliklarada biseyler uydurulur. Dizi finalinde yedi kralligi yedi kralicelik olarak goruruz

Yazdigim teoriye kendim bile inanmadim he ama olsa ne hos olur. Starklarin erkek varisi kalmadi zaten. Marteller de ayni sekilde. Loras onumuzdeki bolum olur Tyrellerinde erkek varisi kalmaz. Targaryenlerin yok zaten erkek varisi. Jonun olmasi bir seyi degistirmez, Branin Jona sen Targaryensin demesi Jonu herkesin gozunde mesru yapmaz bence.

• savaş sahnesi mükemmeldi benim için.o nefes almaya çalıştığı yerde bende sıkışmış gibi hissettim valla çok garipti
    ancak bölümün vasatlığı tüm sezon kaynaklı sanırım.6 sezonda 9 bölüm izledik aklımda kalan en net şey hodor.Bölümler cidden kötü diğer sezonlara kıyasla.

• inşallah hocam. geçen haftalarda burada bir arkadaş şuna yakın bir şey yazmıştı; sansa, serçeparmak'a diyordu ki "ramsey vücuduma neler yaptı biliyomusun vs"

bu lafları ilerde hamileliğe bağlamazlar diye umuyorum.
  • Bence savaş sahnesi bildiğin fiyaskoydu. Bumu yani kaç ay ölüp ölmediği tartışılan john snow. Yardım gelmeseydi zaten herşey bitmişti.Ne bir taktik var adamda ne bir strateji. Hemen gaza geldi. Bu bölümden sonra Snowdan bir halt olmayacağı belli oldu bence.

Orijinalden alıntı: talhagezer

quote:

Orijinalden alıntı: Asil Türk Kanı

savaş sahnesi bildiğin braveheart çakması la . Orda da wallace öne çıkıyordu jon gibi . Sonradan gelen süvariler falan var bir de .

Braveheart>Game of Thrones .

Bu dizinin senaristleri kim Allah aşkına ?

Ha bu arada Wallace >Jon

Yorumuna saygi duyuyorum, mukemmel tespitler, bravo.

Birini eleştirmeden önce 2 dakika düşüneceksiniz .

Ben GOT oradan buradan kopya yapıyor diye konuşmadım , özgün senaryo namına bize bir şey vermedi onun tasasındayım.Özgün olmadığını göstermek için de örnek verdim braveheart filmiyle .

Anasını satim sezon başında jon snow u dirilt , sonra savaşta yerin dibine sok gelsin tam zamanında yardımcılar (zaman hiç de şaşmaz ha ) adam kurtulsun savaştan .

Birader bu senaryoyu imdb 5 puanlık filmler de yapıyor ,şöyle kahraman tam zordayken bi yardımcısı geliyor kurtarıyor onu falan filan klasik hollywood . Aklınıza geliyor muydu yani jon snow 'un savaşta öleceği ?

Bu diziye böyle senaryo yakışmıyor .

Dünya kadar para kazanıp böyle klasik hollywood senaryoları çekeceklerse bıraksınlar işi daha iyilerine . Ticari kar için kurguda zıçtılar artık .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asil Türk Kanı -- 21 Haziran 2016; 1:53:02 >

• Lews Therin Telamon kullanıcısına yanıt
    Bırak hocam biz bize beğeniriz işte

Hatun ateş ediyor be
  • Herkes vadi gelmese ramsey yeniyordu diyorda...Arkadaş en sonda bizimkilerin etrafını çeviren askerlerden başka bolton askeri kalmamıştı ki ayrıca yukardan görüntüde zaten bolton askerleriyle bizim jonlar sayısı eşit...Kuşatmayı bir şekilde yarsalardı kazanırlardı..Wun wun istese bir tekmeyle yarardıda iste senaryo icabı oyun oynar gibi elliyor mızraklıları

Vikings
    Ragnar Lothbrok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lews Therin Telamon

quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

quote:

Orijinalden alıntı: Circassian81

Melisandre ölmesin bee görünce gözümüz gönlümüz aciliyor

Bu mesaja eklenen görseller:

Hatunun buradaki hali fena değil ancak dizide çok itici duruyor.

Bölüm çok iyiydi yav.
    Ramzey'in acı içinde ölmesine sevindim. Keşke bunları sadece Sansa değil aynı zamanda Jon Snow da görseydi. Küçük Stark'a yazık oldu ama bir pislik yapacağını bekliyordum. Neyse ilk defa şu dizide istediğim bir gelişme oldu. Nerde kansız şerefsiz var hep hayatta kaldı ya da hiç acı çekmeden öldü, nerde onurlu delikanlı var pisi pisine ya da acı çekerek gitti ve öcleri de alınmadı. Arya'yı bu bölümde göremedik, onun akıbetini de merak ediyorum. Hançerini Cercei'ye saplayabilecek mi? Önce yobaz sorununu çözmeleri lazım tabi. Muhtemelen Arya bizimkileri bulur, bütün Starklar toplanır. Aradan bu kadar zaman geçtikten sonra Cercei Yobaz sorununu çözer. Valla Cercei'nin ölümü Arya'nın elinden olursa mükemmel olur, tadından yenmez.

Bu arada spoiler sayılır mı sayılmaz mı bilmem ama garanti olsun diye spoiler içine yazıyorum, yine 15 gün bölüm uzaklaştırması yemeyelim. Sizce
    toplanan ve gerilen bu güç dengelerinde kim galip çıkar. Muhtemelen Khaleese olacaktır ama ben yine de Akyürüyenleri tutuyorum. Akyürüyenler akar aga.

Çarpılacan nasıl itici duruyor ya

Dizideki hali öyle maalesef.

• Keşke son sahnede Theon da olsaydı

Boltonlarin gelenegi deri yuzme olayini ve iskenceyi bashetmistir orda o da olmadi zarar verici bir cinsel iliski olmustur(tarif edemiyorum ek)

Arrow # Band Of Brothers # Boardwalk Empire # Breaking Bad # Da Vinci's Demons # Daredevil # Game Of Thrones # Gotham # It's Always Sunny in Philadelphia # Leyla İle Mecnun # Mr.Robot # OZ # Person Of Interest # The Blacklist # The Strain # True Detective # Sherlock Holmes # Spartacus # Vikings

• as bayrakları as as as

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.