Şimdi Ara

MORTAL KOMBAT 9 VE MK ARCADE COLLECTION (71. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.485
Cevap
4
Favori
289.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Exhell

quote:

Orijinalden alıntı: PracticeMan

Neden kimse kombo paylaşmıyor. Arcade salonularındaki tipik durumlara benzettim bunu ben bilen bilir

evet bende merak ettim komboları, fatalityleri nasıl yapacağız?

oyunu şimdi indirmeye başladım akşam bakarım sizde şimdiden komboları yazsanız fena olmaz hani.

Exhell tüm hareketler mevcut move list içinde ama yanılma sakın move list ilk açıldığında basic moves var o menüde Joystick de ki OK (X yada O hangisi aktif ise onay tuşunda) tuşuna basman lazım

Eyv Zack06
  • Buda benim çektiğim video,biraz görüntü kötü ama :)

• quote:

Orijinalden alıntı: facemaker

http://media.photobucket.com/image/recent/tejasclone/raidenliu.png

HUMAN SMOKE

MORTAL KOMBAT 9 VE MK ARCADE COLLECTION

KABAL

Hele şükür güzel olmuş zaten iğrenç biri olduğu için maske takıyor adam

• Bu arada Demo UK PSN'e de düştü (söylendiyse sorry). İlk defa bi dövüş oyunu beni sardı (MK 4 ve Tekken 3'ten sonra) PS3'e alacağım galiba. Bu arada Elite'te oynamama rağmen her seferinde finale kadar yükseldim zorlanarakta olsa. Allah ne verdiyse bastığım içinde olabilir tabi.

• Arkadaşlar ps3 firmware sürümleriniz nedir acaba?
  • Hey gidi günler be nerde ugruna okuldan kactıgım babamdan yalanlar uydurarak para çarpıp jeton manyagı yaptıgım mk2 demoyu çok büyük bi hevesle indirdim yıllar önceki oyundan aldıgım tadın yarısını vermedi...oyun firmaları oyunu konsola entegre etmek icin yıllardır geriye gidiyo zamanında bu oyunu oynamak için atari salonun önünde nöbet tutup dükkanın açılmasını beklerdik nerden nereye yazık...
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

• quote:

iyiydi

• quote:

Orijinalden alıntı: Unzerstörbar

quote:

MÜKEMMEL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zülkif gonzo -- 18 Mart 2011; 18:17:28 >

• Çok iyi.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Exhell

quote:

Neden kimse kombo paylaşmıyor. Arcade salonularındaki tipik durumlara benzettim bunu ben bilen bilir

evet bende merak ettim komboları, fatalityleri nasıl yapacağız?

oyunu şimdi indirmeye başladım akşam bakarım sizde şimdiden komboları yazsanız fena olmaz hani.

Exhell tüm hareketler mevcut move list içinde ama yanılma sakın move list ilk açıldığında basic moves var o menüde Joystick de ki OK (X yada O hangisi aktif ise onay tuşunda) tuşuna basman lazım

Eyv Zack06

quote:

Orijinalden alıntı: zack06

quote:

Orijinalden alıntı: zack06

Scorpion la

UBDBFFDBFFDBB X-RAY

Bunlarda yapılabilir ki benim yaptıklarım

Combo 1;

UFF ,B U DB U DBUDBBB ,,+ (X RAY)

Combo 2 :

,,D+,BB B U DB BB,,+ (X RAY)

paylaşmıştım kendi yaptığım komboları ama bir önceki sayfada kaldığından kimse görmüyor
    sadece en üstteki bnmki2 nickli arkadşın paylaştığı kombo

Teşekkürler.

• Arkadaşlar Sub Zero ile yapabileceğimiz comboları biliyor musunuz? Biliyorsanız yardımcı olursanız sevinirim...
  • Demo sardı baya, grafik eksiklikleri normal sürümde kendisi atar umarum. Bi de eski MK 4 müziklerinden bir kaç parça var galiba?, umarım daha fazla da kullanırlar. Ana Menü çok vasat, kan efekti falan ketçap daha gerçekçi durur oradaki.

Ek olarak Story Mod hakkında neler biliyoruz?

Bi de biraz retro yapalım, dinleyin yalnız korkmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Büyük İskender -- 18 Mart 2011; 19:50:54 >

• video iyiydi
  • yeni video çıkmış sanırım hata düzeltme ile ilgili

ED Boon confirms Mortal Kombat AI glitch fixed in final build

http://www.maxconsole.net/content.php?45147-Weak-Mortal-Kombat-AI-exposed-in-demo-lazy-programming-to-ruin-the-game&s=3ddf5dfe998b2f33ea541f596e91d1e4&

• Off kabal'a bak beeee
  • Demo guzel ama birseyler eksik yine,UMK3'deki o kanli,renkli ve gizemli atmosferi bulamadim bu oyunda.Hey gidi gunler,Arcade salonlarinda UMK3'de Noob Saibot'u zamandan yenince oyuna yeniden baslama vardi,sabahdan aksama kadar oyna allah oyna,hicbiri o Arcade solanlarindaki zevki veremiyecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: V

Demo guzel ama birseyler eksik yine,UMK3'deki o kanli,renkli ve gizemli atmosferi bulamadim bu oyunda.Hey gidi gunler,Arcade salonlarinda UMK3'de Noob Saibot'u zamandan yenince oyuna yeniden baslama vardi,sabahdan aksama kadar oyna allah oyna,hicbiri o Arcade solanlarindaki zevki veremiyecek.

Bu malaklar oyunu 3 değilde 2 boyutlu yapsa o havayı alacağızda adamlar dik kafa
    Güya eski oyuncular için geldi bu oyun hantal yapısı var oyunun beni çok tatmin edemedi.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: V

Demo guzel ama birseyler eksik yine,UMK3'deki o kanli,renkli ve gizemli atmosferi bulamadim bu oyunda.Hey gidi gunler,Arcade salonlarinda UMK3'de Noob Saibot'u zamandan yenince oyuna yeniden baslama vardi,sabahdan aksama kadar oyna allah oyna,hicbiri o Arcade solanlarindaki zevki veremiyecek.

Bu malaklar oyunu 3 değilde 2 boyutlu yapsa o havayı alacağızda adamlar dik kafa
    Güya eski oyuncular için geldi bu oyun hantal yapısı var oyunun beni çok tatmin edemedi.

2d oyun yapmak zordur 3d'ye gore,artik bizim yapimcilar useniyor galiba 2d oyun yapmaya midir nedir anlamadim,dedigin gibi hantal ve ayrica renkler çok soluk.

• 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.