Yav arkadaş ne zaman gelecek şu kostume pack TR psn e, daha gelemedi, bakalım karakterler ne zaman gelecek.
arkdaşlar psn adresimis nasıl gözükcek 1.sayfada ? psn adresim:yss_23
kenshi rain filan nasıl indircez gelince ?
@capriccio PSN'i imzana ekle o daha iyi olur. Karakterler gelince PSN'den satın alacaksın sonra PS3'e indirecek0 sonra kuracaksın ve oyunda karakter açılacak, Scarlet oyunun içinde gömülü onda download bile yapmayacaktır.
arsenic nasıl eklenio imza bilmiyom ki yeniyim :) scarlet zaten daha acamıyoz bide demi ? ayrıca bişey daha dicem kuzenim arcade kontrollerle oynuyo acayip rahatmış türkiyede bulacağımız yer varmı ?
@capriccio mesaj kutuna bak, 2 adet mesajın var.
tmm :D bi işim vradı kaçırdım :D
ARKADAŞLAR LÜTFEN SORUNUMA ÇARE BULUN SCORPİON FELAN MK1 KOSTMLE OYNAMAK İSTİYRUM FAKAT KODU YAZINCA KABUL ETMİYOR AMA ONLİNE OYNAYABİLİYORUM SORUNSUZ.. MORTAL KOMBAT MK1 COSTUME VE FATALİTYLERİ NASIL AÇABİLİRİM.. ŞİMDİDEN HERKESE TEŞEKKÜRLER..
PSN: TheKinq07 MK9 ODA : 000TURK...
iyi geceler arkadaşlar bu You Found Me trophy sini açabilen varmı shng tsungu flawles yenmek gerekiyor ama adi yaşlı en az bir kere vuruyor bozuluyor varmı bunun bir açığğı 100 kere denedim gene nafile yardım arkadaşlar kafayı yiyeceğim
quote:
Orijinalden alıntı: Yasinbilgin
ARKADAŞLAR LÜTFEN SORUNUMA ÇARE BULUN SCORPİON FELAN MK1 KOSTMLE OYNAMAK İSTİYRUM FAKAT KODU YAZINCA KABUL ETMİYOR AMA ONLİNE OYNAYABİLİYORUM SORUNSUZ.. MORTAL KOMBAT MK1 COSTUME VE FATALİTYLERİ NASIL AÇABİLİRİM.. ŞİMDİDEN HERKESE TEŞEKKÜRLER..
PSN: TheKinq07 MK9 ODA : 000TURK...
Senin girdiğin kod büyük ihtimal Avrupa(PAL) PSN içindir. Senin kayıtlı olduğun PSN de amerika(NTSC) içindir. Bende de öyle oldu. Üyeliği zamanında US diye seçmişim. Türkiyenin bölgesi UK. Bende bir üyelik daha açtım avrupa için(UK). Girdim redeem codu kabul etti.
Ya arkadaşlar mortal kombat 9 un klasik kostüm paketi PSN US(AMERİKA) de var da UK(Avrupa)' ye veya TR(Türkiye)' ye gelecek mi ya da ne zaman gelecek kimsenin haberi yok mu bu olaydan?
quote:
Orijinalden alıntı: baro26
iyi geceler arkadaşlar bu You Found Me trophy sini açabilen varmı shng tsungu flawles yenmek gerekiyor ama adi yaşlı en az bir kere vuruyor bozuluyor varmı bunun bir açığğı 100 kere denedim gene nafile yardım arkadaşlar kafayı yiyeceğim
Perfect i bozduğu an yenil, Sektor ile dene ve en basite al
Ben Sektor ile 2 round perfect aldım fakat tam rakip ölürken Shang Tsung-Cyrax ile ağ atmıştı kaçırmıştım öyle enerjide gitmedi ama 2 round perfect de saymadı.
BEYLER YANİ BENİM KODU KABUL ETMESİ İÇİN YENİ BİR UK HESABIMI AÇMAM LAZIM ? VE PSN HESABI NASIL SİLERİZ ??
quote:
BEYLER YANİ BENİM KODU KABUL ETMESİ İÇİN YENİ BİR UK HESABIMI AÇMAM LAZIM ? VE PSN HESABI NASIL SİLERİZ ??
Hesap değil oyunla bağlantılıdır o kod. Oyun hangi bölge ve kod hangi bölge, onu söyle sen.
quote:
Orijinalden alıntı: PracticeMan
quote:
Ben Sektor ile 2 round perfect aldım fakat tam rakip ölürken Shang Tsung-Cyrax ile ağ atmıştı kaçırmıştım öyle enerjide gitmedi ama 2 round perfect de saymadı.
perfect bozulduğu zaman yeniyorum fatality yapcagın zaman adam değiştirdiğin zaman yenilmiş sayılmıyorsun kaç kere denedim nafile beginnerda deniyorum yok gizli trophy bi o kaldı sektor le yaptığın belli bir hareket varmı peki??
quote:
Orijinalden alıntı: PracticeMan
quote:
Bu iş için en kolayda 2 round Scorpion ile perfect alınıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Arsenic
quote:
Hesap değil oyunla bağlantılıdır o kod. Oyun hangi bölge ve kod hangi bölge, onu söyle sen.
Hocam ben hangi bölge olduğunu tam bilmiyorum fakat doğubnktan aldm ben psn US UK Mi kurmam lazım birde psn nasıl silcez ??
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Arsenic
quote:
Hocam ben hangi bölge olduğunu tam bilmiyorum fakat doğubnktan aldm ben psn US UK Mi kurmam lazım birde psn nasıl silcez ??
arkasına bak kutunun
quote:
Orijinalden alıntı: Copy Cat
Rain ve Kenshi ve bir karakter daha yazın kesin olarak geliyor (videonun sonu)
ek olarak cyrax ve sektor klasik kostümleri geliyormuş (umk3'deki kostümleri)
yenilikler iyi oluyor tabi
quote:
Orijinalden alıntı: Reptile--TR
quote:
Orijinalden alıntı: Copy Cat
Rain ve Kenshi ve bir karakter daha yazın kesin olarak geliyor (videonun sonu)
ek olarak cyrax ve sektor klasik kostümleri geliyormuş (umk3'deki kostümleri)
yenilikler iyi oluyor tabi
Hocam galiba 2. bölge oyunun arkasında dünya resmi var üstünde 2 yazıyor olabilir mi ??