Şimdi Ara

MORTAL KOMBAT 9 VE MK ARCADE COLLECTION (261. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.485
Cevap
4
Favori
289.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 259260261262263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mortal kombatta ki şifreyi menudeki reedem code amı yoksa online girdigimizde karşımıza çıkan code yerine mi yazıcaz?
  • @evilknight2002 mesajın biraz karışık tam anlayamadım ama şu an kod girilen bir yer yok. Store açılınca zaten kendisi kodu ister oraya girersin isteyene kadar keyfine bak oyunun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arsenic -- 28 Mayıs 2011; 2:12:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: evilknight2002

mortal kombatta ki şifreyi menudeki reedem code amı yoksa online girdigimizde karşımıza çıkan code yerine mi yazıcaz?

Oyuna girdiğinde, menü'den onlineyi seçtiğinde zaten kodu girmeden geçiş izni vermeyecek, o sırada gireceksin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: DragMeToHell

quote:

Orijinalden alıntı: Arsenic

quote:

Orijinalden alıntı: Affliction

Bundle iyi gider kostüm paketi. Alacaklara şimdiden hayırlı olsun diyeyim.

Sen almıyorum deme inanmam. Yoksa komple oynamayı mı bıraktın MK'yı. :P

1. bölge onun psdeki oyun oynamıyor haliyle

Yok la şakasına yazdım onu. Ben ve DLC'ler, ayrılmaz ikililer. Kaçar mı. Tabiki alıyorum.

Live için Scorpion ile Kitana'nın klasik kostümlerini fahiş fiyatlara alan ben bundle olarak çıkacak paketi mi almayacam yahu.

Oyun 1.bölge evet ama bi yerden yüklü para geçti elime. PAL versiyonu almamam için hiçbir neden kalmadı. O kadar uleeeeeeen.

• Arkadaslar bi önceki yazımı kimse dikkate almadı heralde onlıneda millet hile yapıyor hiç denk gelen olmadımı.Daha yeni adamın biri ile dovustum.John Cage i aldı.Biliyorsunuz onun x ray ı vurunca baslıyor.Adam ardarda 3 kere x ray yaptı bana.Şasırdım kaldım.Adamı 2.raund full uzaktan ates atarak yendım.Şimdi ilk 5 sırada greyfox diye bi lavuk var oda kullanıyor aynı hileyi ama o ardarda x ray yapmıyor o adam akıllı sadece R2 li hareketli ardarda yapıyor.Bende diyorum bu adamlar nasıl bu kadar yükselmis.Boyle oyun oynanmazki bir an once bisey yapmaları gerekiyor.Oyundan iyice sogudum ya :(
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Yok la şakasına yazdım onu. Ben ve DLC'ler, ayrılmaz ikililer. Kaçar mı. Tabiki alıyorum.

Live için Scorpion ile Kitana'nın klasik kostümlerini fahiş fiyatlara alan ben bundle olarak çıkacak paketi mi almayacam yahu.

Oyun 1.bölge evet ama bi yerden yüklü para geçti elime. PAL versiyonu almamam için hiçbir neden kalmadı. O kadar uleeeeeeen.

Tahmin ettimdi zaten al PAL versiyonu da yalnız kalma artık. Benim de dönüşüm yaklaştı.

quote:

Orijinalden alıntı: LiuKang

Arkadaslar bi önceki yazımı kimse dikkate almadı heralde onlıneda millet hile yapıyor hiç denk gelen olmadımı.Daha yeni adamın biri ile dovustum.John Cage i aldı.Biliyorsunuz onun x ray ı vurunca baslıyor.Adam ardarda 3 kere x ray yaptı bana.Şasırdım kaldım.Adamı 2.raund full uzaktan ates atarak yendım.Şimdi ilk 5 sırada greyfox diye bi lavuk var oda kullanıyor aynı hileyi ama o ardarda x ray yapmıyor o adam akıllı sadece R2 li hareketli ardarda yapıyor.Bende diyorum bu adamlar nasıl bu kadar yükselmis.Boyle oyun oynanmazki bir an once bisey yapmaları gerekiyor.Oyundan iyice sogudum ya :(

Cage'in xray'inde bug var eğer xray'i yapar yapmaz guarda basar ve hiç bırakmazsa (eğilmesi de gerekiyor olabilir tam bilmiyorum) her vuruş üstüne xray tekrarlanıyor, şu videodaki olay;

Diğer glitch'i bilmiyorum daha önce ex'lerin hileli olduğunu duymamıştım ama oyunda glitch ve bug çok acil yama şart.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Tahmin ettimdi zaten al PAL versiyonu da yalnız kalma artık. Benim de dönüşüm yaklaştı.

quote:

Arkadaslar bi önceki yazımı kimse dikkate almadı heralde onlıneda millet hile yapıyor hiç denk gelen olmadımı.Daha yeni adamın biri ile dovustum.John Cage i aldı.Biliyorsunuz onun x ray ı vurunca baslıyor.Adam ardarda 3 kere x ray yaptı bana.Şasırdım kaldım.Adamı 2.raund full uzaktan ates atarak yendım.Şimdi ilk 5 sırada greyfox diye bi lavuk var oda kullanıyor aynı hileyi ama o ardarda x ray yapmıyor o adam akıllı sadece R2 li hareketli ardarda yapıyor.Bende diyorum bu adamlar nasıl bu kadar yükselmis.Boyle oyun oynanmazki bir an once bisey yapmaları gerekiyor.Oyundan iyice sogudum ya :(

Cage'in xray'inde bug var eğer xray'i yapar yapmaz guarda basar ve hiç bırakmazsa (eğilmesi de gerekiyor olabilir tam bilmiyorum) her vuruş üstüne xray tekrarlanıyor, şu videodaki olay;

Diğer glitch'i bilmiyorum daha önce ex'lerin hileli olduğunu duymamıştım ama oyunda glitch ve bug çok acil yama şart.

Evet dostum bunun aynısını yaptı adam bana egiliyor x raydan sonra 3 kere yedim bunu.diger dedigim adam ise greyfox diye biri ilk 5deydi scorpionu kullanıyor mk1 deki kostumu falan var hatta.Full R2 İle ısınlanma hareketini yapıyor savunamıyosun :(

• quote:

Evet dostum bunun aynısını yaptı adam bana egiliyor x raydan sonra 3 kere yedim bunu.diger dedigim adam ise greyfox diye biri ilk 5deydi scorpionu kullanıyor mk1 deki kostumu falan var hatta.Full R2 İle ısınlanma hareketini yapıyor savunamıyosun :(

İlk başta bu olayları ve bazı spamcı karakterleri çözene kadar çok maç kaybetmiştim, ama çoğunun olayını çözmüştüm ve birçoğunu adam gibi oynamak zorunda bırakabiliyordum.

Kural 1: Xray'i dolu Johnny Cage'e combo girme ya da xray'i tetiklemeyen bir hareketle başla, önemli olan o xray'i gümletmek. Ben mesela Sindel'le oynarken xray'i dolau Johnny Cage'leri önce saçıyla yakalamaya çalışıyorum, xray vastığı an yakalanıyor sonrasında normal oyununa döner tehlike ortadan kalktı. Ayrıca şu ana kadar 6-7 Cage gördüm henüz yenildiğim olmadı hile üzerine kurduklarından tıkanıp kalıyorlar, bir de seri yumruk kullanıyorlar ve eğer karakterinde iyiysen onu halletmek kolay.

Kural 2: Spamcı Scorpionlara karşı eğilerek oyna, sürekli teleport, zincir, aparkat modunda oynayan başka bir halt yapmayan Scorpion'lara karşı eğilmek yeterlidir, bırak teleportu xray'ini bile yemezsin. Tabi burada eğilip beklemekten bahsetmiyorum yoksa o yerden ateşine guard dahi işlemiyor. Kang'in eğilerek ateşini at, Scorpion'ın yerden ateşinden daha hızlı çıkar ve bir yerden sonra adam gibi oynamak zorunda kalır. Sonrasında olay yakın dövüşe girer ve Kang'le rahat alırsın. Scorpion'la adamakıllı oynayan pek olmadığından yenmesi kolay rakiplerden birisi olarak görüyorum çünkü bu spamlarla bilmeyenleri rahat yeniyorlar ve kendilerini geliştiremiyorlar.

Bu ikisini yazmışken devam edeyim.

Kural 3: Karşında Smoke var ve teleport makinası mübarek, olay tamamen kitlemeye bakıyor, guardda bekle teleportun arkasına en sağlamından bir kombo gir %20 %30'luk kombolar yeterli olacaktır bir süre sonra zaten kontrolü tamamen kaybediyorlar. Bunların gerçek anlamda kombo yapabilenleri tehlikeli sadece ama sende Kang var kombo mevzusunda her türlü Smoke'a baskın çıkman lazım. Ben Sindel ve Ermac'la dahi bunu yapabiliyorum. Yine de Smoke diğer ikisinden çok daha zor bence.

Kural 4: Raiden alan bir spamcı var (spam yapmayanına denk gelmedim çok fena) gerekirse bırak ana karakterini Kano ya da Kung Lao gibi karakterler kullan, spamını yedirirsin o Raiden'a. Bunların da köşede yakalayıp sağlam kombo çekebilenleri var spam yapamayınca onlar tehlikeli sadece uçanlarından bir zarar görmedim henüz, sadece sinir bozuyorlar hepsi bu.

Halen karşısında oynayamadığım iki karakter var birisi Ermac (aslında çok ağır ve bu yukarıda saydılarıma göre zayıf bence ama ters geliyor) çare olarak Ermac'ı sık kullanmaya başlamıştım ve de Ermac mirror şeklinde devam ettim ve pek yenilgi almadım açıkçası, Ermac gördün Ermac al nasıl bir çözüm bulduysam işe bak. Diğeri ise Kung Lao zaten bariz şekilde en güçlü karakter son ulusal MK9 turnuvasında da gördük, sevdiğim bir karakter ama hızının biraz kesilmesi şart, daha xray ile %60 kombo yapamayan charlar varken adamla %90 kombolar türüyor, forumda bir arkadaş %100 kombo bulduğunu iddia ediyordu hatta, o sebeple ayar lazım millet kendini geliştirip %80-%90 kombo yapmaya başlarsa oyunu oynayan adam kalmaz. Kung Lao'ya karşı nasıl oynanacağını çözemedim ama yine aynı mantıkla Kung Lao kullanmaya mı başlasam bilmiyorum, henüz 2 kez kullandım rankte ve bir tanesinde rakibi duvar dibinde kıstırıp baya uzun kombo çektim hem de tesadüfen, evet adam o kadar seri ki hareketlerini bilmeden dahi sağlam kombolar çıkarılabiliyor, tabi rakipte Kung Lao idi ve de 2-1 maçı rahat almıştı.

Ben bir de Sektor ve Nightwolf görmedim hiç, bunlar çok sağlam karakterler neden kullanan yok anlamadım. Sindel kullanan da görmemiştim ama en çok kullandığım karakter olduğundan sevdiğim bir durumdu.

• Ben hiç kombo falan bilmem kafadan dalıyorum ne olursa
  • quote:

quote:

İlk başta bu olayları ve bazı spamcı karakterleri çözene kadar çok maç kaybetmiştim, ama çoğunun olayını çözmüştüm ve birçoğunu adam gibi oynamak zorunda bırakabiliyordum.

Kural 1: Xray'i dolu Johnny Cage'e combo girme ya da xray'i tetiklemeyen bir hareketle başla, önemli olan o xray'i gümletmek. Ben mesela Sindel'le oynarken xray'i dolau Johnny Cage'leri önce saçıyla yakalamaya çalışıyorum, xray vastığı an yakalanıyor sonrasında normal oyununa döner tehlike ortadan kalktı. Ayrıca şu ana kadar 6-7 Cage gördüm henüz yenildiğim olmadı hile üzerine kurduklarından tıkanıp kalıyorlar, bir de seri yumruk kullanıyorlar ve eğer karakterinde iyiysen onu halletmek kolay.

Kural 2: Spamcı Scorpionlara karşı eğilerek oyna, sürekli teleport, zincir, aparkat modunda oynayan başka bir halt yapmayan Scorpion'lara karşı eğilmek yeterlidir, bırak teleportu xray'ini bile yemezsin. Tabi burada eğilip beklemekten bahsetmiyorum yoksa o yerden ateşine guard dahi işlemiyor. Kang'in eğilerek ateşini at, Scorpion'ın yerden ateşinden daha hızlı çıkar ve bir yerden sonra adam gibi oynamak zorunda kalır. Sonrasında olay yakın dövüşe girer ve Kang'le rahat alırsın. Scorpion'la adamakıllı oynayan pek olmadığından yenmesi kolay rakiplerden birisi olarak görüyorum çünkü bu spamlarla bilmeyenleri rahat yeniyorlar ve kendilerini geliştiremiyorlar.

Bu ikisini yazmışken devam edeyim.

Kural 3: Karşında Smoke var ve teleport makinası mübarek, olay tamamen kitlemeye bakıyor, guardda bekle teleportun arkasına en sağlamından bir kombo gir %20 %30'luk kombolar yeterli olacaktır bir süre sonra zaten kontrolü tamamen kaybediyorlar. Bunların gerçek anlamda kombo yapabilenleri tehlikeli sadece ama sende Kang var kombo mevzusunda her türlü Smoke'a baskın çıkman lazım. Ben Sindel ve Ermac'la dahi bunu yapabiliyorum. Yine de Smoke diğer ikisinden çok daha zor bence.

Kural 4: Raiden alan bir spamcı var (spam yapmayanına denk gelmedim çok fena) gerekirse bırak ana karakterini Kano ya da Kung Lao gibi karakterler kullan, spamını yedirirsin o Raiden'a. Bunların da köşede yakalayıp sağlam kombo çekebilenleri var spam yapamayınca onlar tehlikeli sadece uçanlarından bir zarar görmedim henüz, sadece sinir bozuyorlar hepsi bu.

Halen karşısında oynayamadığım iki karakter var birisi Ermac (aslında çok ağır ve bu yukarıda saydılarıma göre zayıf bence ama ters geliyor) çare olarak Ermac'ı sık kullanmaya başlamıştım ve de Ermac mirror şeklinde devam ettim ve pek yenilgi almadım açıkçası, Ermac gördün Ermac al nasıl bir çözüm bulduysam işe bak. Diğeri ise Kung Lao zaten bariz şekilde en güçlü karakter son ulusal MK9 turnuvasında da gördük, sevdiğim bir karakter ama hızının biraz kesilmesi şart, daha xray ile %60 kombo yapamayan charlar varken adamla %90 kombolar türüyor, forumda bir arkadaş %100 kombo bulduğunu iddia ediyordu hatta, o sebeple ayar lazım millet kendini geliştirip %80-%90 kombo yapmaya başlarsa oyunu oynayan adam kalmaz. Kung Lao'ya karşı nasıl oynanacağını çözemedim ama yine aynı mantıkla Kung Lao kullanmaya mı başlasam bilmiyorum, henüz 2 kez kullandım rankte ve bir tanesinde rakibi duvar dibinde kıstırıp baya uzun kombo çektim hem de tesadüfen, evet adam o kadar seri ki hareketlerini bilmeden dahi sağlam kombolar çıkarılabiliyor, tabi rakipte Kung Lao idi ve de 2-1 maçı rahat almıştı.

Ben bir de Sektor ve Nightwolf görmedim hiç, bunlar çok sağlam karakterler neden kullanan yok anlamadım. Sindel kullanan da görmemiştim ama en çok kullandığım karakter olduğundan sevdiğim bir durumdu.

Şuan tek uyuz oldugum karakter scorpion ya %70 scorpionu secıyor coguda aynen dedigin i yapıyor.uzaktan dovusuyorlar yanına gideyim diyorum ısınlanıyor bi anca.uzakta durayım diyorum asagıdan yakıyorlar.Ama yanına gittim mi Liu kang ile komboya bi baslıyorum adam maçtan soguyor.Ermacda cok yavas bi karakter ama normal combosuyla %46 damage yapıyorum.X-ray ile %50 bunları onlıne cok rahat denk getiriyorum.Ama mesela comboya baslamakta sol+kare hareketini yapana kadar rakip vuruyor yavas kalıyor ermac.O yuzden guard da bekliyorum iste scorpionda alttan yakıyor uyuz oluyorum :)

• Playstation 3'te harici diskten mortal kombat'ı oynuyorum ama hiçbir hareketi yapamıyorum örnek scorpion'un zincir atma hareketi ve fatalty'ler vb. Söylendiğine göre oyun hatalıymış onun içinde playstation'a 40 mb lık bir yama kurmamız gerekiyormuş. Ben yamayı kurdum ama yine de zincir atamıyorum bilen birisi yardımcı olsun lütfen oyundan hiç bi zevk alamıyorum. Harici diskten oynadığım için mi yama işe yaramadı acaba? Trophyleri silip yükleyin dediler onları silip yükledim yine olmadı avrup aversiyonunu indirdim oyunun netten.
  • cfw mi oynuyosun? online olamasan da interneti bağlı tut belki güncellemeyi indirir oyun, çünkü cfw kullananların internete girebildiğini, yamaları da indirebildiğini duydum, sadece online yokmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REAL MADRID -- 28 Mayıs 2011; 19:47:00 >
  • Vallah 2 gün önce aldıp ps3'ü, yanlışlıkla 3.61 versiyonuna günceller diye internet kablosunu hiç takmadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tufan1986

Vallah 2 gün önce aldıp ps3'ü, yanlışlıkla 3.61 versiyonuna günceller diye internet kablosunu hiç takmadım.

yanlışlıkla güncellemez, sorar önce, sen net kablosunu takıp ta gir bakalım oyuna, oluyo diye söylüyolardı
  • Geldim denizden sezonu açtık, sağnak yağışta deniz'e girdik..

1.liğimi almış greyfox elimden 50 fark atayım bari
  • quote:

Şuan tek uyuz oldugum karakter scorpion ya %70 scorpionu secıyor coguda aynen dedigin i yapıyor.uzaktan dovusuyorlar yanına gideyim diyorum ısınlanıyor bi anca.uzakta durayım diyorum asagıdan yakıyorlar.Ama yanına gittim mi Liu kang ile komboya bi baslıyorum adam maçtan soguyor.Ermacda cok yavas bi karakter ama normal combosuyla %46 damage yapıyorum.X-ray ile %50 bunları onlıne cok rahat denk getiriyorum.Ama mesela comboya baslamakta sol+kare hareketini yapana kadar rakip vuruyor yavas kalıyor ermac.O yuzden guard da bekliyorum iste scorpionda alttan yakıyor uyuz oluyorum :)

Oyunda kombo yapmak kolay zaten Ermac'le yapmak daha da kolay, xray'le birleştirdin mi kafadan en kötü %60 hit yaparsın, ama aşırı yavaş olduğu için birçok karaktere aşırı zayıf kalıyor. Millette çözmüş artık Ermac'ı direk yakalayıp girişiyorlar, hareket dahi edemiyor Ermac özellikle rakip Kung Lao ya da Liu Kang'se sıkıştın mı bittin yerinden dahi kalkamıyorsun. Ermac yamayla hızlandırılsın diyeceğim ama bu sefer de aşırı güçlü olur, damage'leri azaltılsın hızı artsın öyle olabilir.

Bugün sonunda oyuna girebildim ama sağolsunlar tiksindirdiler, iyice saçma sapan bir hale gelmiş, %70 Scorpion olmuş dediğin gibi. Herkes aparkat ya da uzaktan spam derdinde, kombo deneyen yok. Ana psnimde oynamadım. Yeni bir PSN hesabıyla oynadım (PS3'le ilgili bşr durum). Bugün 70 küsür ranked maç kazandım ve son baktığımda yeni PSN'im 217. sıraya çıkmıştı bir seferde iyi derece sanıyorum. Bir ara da KoH moduna girdim en son 14 wins'teyken rakipler kaçtı, aslında hep kaçıyorlardı da sürekli birileri geliyordu en son kimse kalmadı, ana hesabımda olmayan 10 wins KoH trophysini de almış oldum, keşke ana hesaptan oynayabilseydim, KoH'ta hiç maç vermememe rağmen daha orada sinir oldum herkes 2 hareketle oynuyor tiksinme noktasına geldim. En son rankte bir elemanla oynuyordum adamın galibiyet rakamı yanlış olmasın 300lerde malubiyetse 40 falandı, Jax aldı ama pek biliyor gibi değildi, bilmiyorum beni kekmi sandı da bilmediği karakter aldı yoksa spamlamı o kadar galibiyet aldı bir fikrim yok ama adamı darmadağın ettim 2. roundun ortasında fişi çekti, maçın bitmesine kadar dahi dayanamadı aslında mesajla sert şeyler yazacaktım da vazgeçtim. Bir ara da Türkiye odasına girdim açıkçası pek rankten farkı yok zincir müptelası Scorpionlar kaynıyor, eğer durum hep böyleyse daha da Türkiye odasına girmem, KoH oynayan yabancılar da en azından karakter çeşitliliği vardı.

Oyuna bir süre daha zaman vereceğim ve bu şekilde gittikçe ezik oyunu haline gelmeye devam ederse tereddütsüz bırakırım yemin ediyorum MvsC3 oynayan kesim dahi genel anlamda çok daha becerikliler, forumdaki arkadaşlar üzerine alınmasın burada çok iyiler var, genel oynayan kitle ortamından bahsediyorum. Ciddi anlamda zevk alabildiğim tek şeyse Ermac'ın 2. fatalitysini kulanıp Smoke ve Scorpionları böcek gibi ezmek artık ne kadar nefret noktasına geldiysem bu karakterlerden. Tüm gün boyunca zaten adamakıllı oyanayan 2 kişi çıktı 1. Kitana'cı ki daha malubiyeti yok ama yeni başlamıştı galibiyeti ise 3-5 adet ama baya sağlamdı, diğeri de Sub Zero ile oynuyordu ve galibiyet oranı baya iyiydi, 2 roundu da son vuruşla verip 2-1 yenildim Ermac'le adam mesaj atıp tebrik etti ve friendship attı, arada oynayalım kesinlikle dedi, ben de olur dedim , arada bu adamla oynarım harbiden Sub Zero ile baya sağlamdı yenilmeme rağmen oynadığımdan haz aldım.

Acaba diyorum bende mi spam karakterlere sarsam böyle sırf çirkefliğine, yok Sindel yok Ermac bir saat adamın sapmını nasıl aşarım ona kasıyorum. Herife özellikle Ermac'le sağlam kombolar yapıyorum havada saydırıyoruım resmen buna rağmen 2 aparkattan başka birşey yapamayıp bir de sövüyor rezillik. Kung Lao ya da Smoke alıp spamın kralını göstermek var da neyse. Ama şey çok güzeldi Koh modunda 14 wins aldığımda başta hep 0 puan vermeye başladılar sonraları puanlar yükseldi 8-9. maçlara doğru yarısı sürekli 10 puan vermeye başladı sanırım takdir ettiler neden bilmem çok hoşuma gitti bu durum. Aklıma gelmişken "user statics" yerinde player maç sayısı 1 galibiyet diyor bu KoH maçları o kısıma girmiyor mu? Yoksa yine mi yazmadı sistem, hayır 10 wins in a row KoH trophysini de aldım orada saymadan nasıl verdi onu da anlamadım, gerçi 10da değil de 11. winste verdi o da garipti. Sistem halen baya arızalı anlaşılan. :S

Ah ulan SSF4'teki gibi maçlar kayıt altına alınabilse bugün çok deli maçlar çıktı baş parmağım artık su topladı zaten dpade alışık değilim yoksa yine dalardım oyuna da neyse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arsenic -- 28 Mayıs 2011; 21:47:48 >

• quote:

Playstation 3'te harici diskten mortal kombat'ı oynuyorum ama hiçbir hareketi yapamıyorum örnek scorpion'un zincir atma hareketi ve fatalty'ler vb. Söylendiğine göre oyun hatalıymış onun içinde playstation'a 40 mb lık bir yama kurmamız gerekiyormuş. Ben yamayı kurdum ama yine de zincir atamıyorum bilen birisi yardımcı olsun lütfen oyundan hiç bi zevk alamıyorum. Harici diskten oynadığım için mi yama işe yaramadı acaba? Trophyleri silip yükleyin dediler onları silip yükledim yine olmadı avrup aversiyonunu indirdim oyunun netten.

Önce 3.61 versıyonu yükle sonra 100 lira verip oyunu al hıc bır problemın kalmaz dostum

• quote:

Orijinalden alıntı: kmlyurdabak

quote:

Playstation 3'te harici diskten mortal kombat'ı oynuyorum ama hiçbir hareketi yapamıyorum örnek scorpion'un zincir atma hareketi ve fatalty'ler vb. Söylendiğine göre oyun hatalıymış onun içinde playstation'a 40 mb lık bir yama kurmamız gerekiyormuş. Ben yamayı kurdum ama yine de zincir atamıyorum bilen birisi yardımcı olsun lütfen oyundan hiç bi zevk alamıyorum. Harici diskten oynadığım için mi yama işe yaramadı acaba? Trophyleri silip yükleyin dediler onları silip yükledim yine olmadı avrup aversiyonunu indirdim oyunun netten.

Önce 3.61 versıyonu yükle sonra 100 lira verip oyunu al hıc bır problemın kalmaz dostum

Online olmadan şu oyunun bir olayı da yok zaten, hiçbir dövüş oyununun yok.

• Sonya ile guzel seyler yapmaya basladım çok keyıf vermeye başladı :) Dediğiniz gibi çok kişi scorpıon seciyor ama benım sonya ıle ısıme gelıyor gercekten aslında teleportcular işime gelıyor korumada teleportu yaptınmı adam , genelde teleport yapmasına musade eder sekılde oynuyorum ama korumada kalıyorum kabak gıbı onume dusuyor verıyorum coskuyu sonra :) SOnyanın d b hareketınıde kalıpcı sub zero ve yakan scorpıoncular cok yıyor.Daha yenı basladım oynamaya MK ama 1 ay sonra sıkı bır rakıp olucam gıbı arkadaslar.
  • ölümüne ermac :) selam arsenic
  • 
Sayfa: önceki 259260261262263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.