Video: Kratos'un ilk gözüktüğü world premier trailerı
yorum:
scorpion: get over here! oh crap its kratos. stay over there!
Güzelmiş.
yer bizi mileena boşver. :D
quote:
Orijinalden alıntı: TMF
quote:
Orijinalden alıntı: Affliction
Bugün demoyu oynarken Dan Forden reis çıktı sağ alt köşeden. Oyuna renk katıyor herif ya. Toasty !!
He bugün milenayı dövüyodum bende birden çıktı noluyo oldum biran dikkatte edemedım kımın olduguna
ben demiştim bir ara Toasty! olacak mı diye :D Toasty! siz olmaz :D
quote:
Bugün demoyu oynarken Dan Forden reis çıktı sağ alt köşeden. Oyuna renk katıyor herif ya. Toasty !!
bende gerçek mi diyordum çok iyi olmuş
Resmen köklerimize döndük diyorlar
quote:
Orijinalden alıntı: facemaker
ahanda gerçek mileena mezdeke grubuyla anlaşmış :D
Yeni resimler fırından yeni çıktı
quote:
Orijinalden alıntı: paypay88
Yeni resimler fırından yeni çıktı
Bunlar ne yav şaka mı
Oyunu oynayanlar var işte ama hala beklediğimiz yerlerde yok nedense. İlginç.
bu ne çözen varmı
bu resimler ne böyle hiç bişey anlamadım insan cyrax ve sektor birde palyaço bunlar kim yahu feykmi gerçekmi çözemedim orjinal gibi görünüyor,eğer gerçekse daha önce neden duymadık
insan sektor ve insan cyrax alternatif kostümlerde palyonço kim bilinmiyor yabancı forumlarda stryker'in alternatif kostümü diyorlar ama bana inandırıcı gelmedi baraka diyenler varda baraka silah kullanmıyor çok belirsiz palyanço herif.
Bu tür şaklabanlıklar ile oyunun içine etmeseler bari. :/
Palyaço kostümü, insan Cyrax ne yahu. Hiç olmamış valla.
quote:
Bu tür şaklabanlıklar ile oyunun içine etmeseler bari. :/
Palyaço kostümü, insan Cyrax ne yahu. Hiç olmamış valla.
Sadece ek karakterdir bence yoksa bu kim olabilir bu kıyafette
Paylaço bence baraka, ağzına bakarak anlarsınız cyrax ile sectoru görünce yusuf yusuf oldum
resimler ilginçmiş millet oynuyor hala bekliyoruz ilginc olanı xbox veya ps3 cfw ye düsmemiş daha.
quote:
Orijinalden alıntı: dimitradon
resimler ilginçmiş millet oynuyor hala bekliyoruz ilginc olanı xbox veya ps3 cfw ye düsmemiş daha.
Yarına bekliyorum ben bakalım. Yarın daha düşmezse kafadan 1 hafta daha var oyunun gelmesine. :/
Bu arada Tronixweb'de oyunun çıkışına tam 9 gün kaldı. ShopTo'da da Pre-Order için 10 gün var diyor ama önce USA sürüm geçecek gibi elime.
Bekle bekle sıkıntı basıyor valla.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: dimitradon
Yarına bekliyorum ben bakalım. Yarın daha düşmezse kafadan 1 hafta daha var oyunun gelmesine. :/
Bu arada Tronixweb'de oyunun çıkışına tam 9 gün kaldı. ShopTo'da da Pre-Order için 10 gün var diyor ama önce USA sürüm geçecek gibi elime.
Bekle bekle sıkıntı basıyor valla.
shopto pre orderleri hep 2-3gün önce gönderiyor genelde.
2-3 gün önce gönderiyorlar ama elimize geçişi postacı yüzünden 1 haftayı buluyor.
Tronixweb'den gelecek olan ise direk elime geçicek inşallah. O yüzden kaygım yok.