Şimdi Ara

burun tikanikligina çare ?????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
3.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oreilly -- 6 Şubat 2010; 9:10:04 >

•  burun tikanikligina çare ?????
  • vicks kullanabilirsin. mentollü olmasından dolayı burun tıkanıklığında kullanıldığında rahatlama sağlar. direk kullanabilir veya suya karıştırıp buharını teneffüs edebilirsiniz.
  • otrivine burun spreyi alcan bırak sümüğü betonu bile açar meret
  • önce bir kaç damla yaş...
  • Tuzlu su çek. En etkili yöntem. Vicks bana işlemiyor
  • iciyorsan, naneli nargile.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tuzlu su hiç bir şekilde işe yaramıyor.Buğuseptil iyi geliyor deneyin.Oldukça ucuz önce bi suyu kaynatıyosunuz demir bi kasenin içinde.(öyle bişeye girişirseniz artık o kap buğuseptil kapı olur)Sonra buğuseptili suyun içinde az damlatıyorsunuz kasenin içine girip çekebildiğiniz kadar çekiyosunuz.Deneyin görün.
    ulan kışın başından beri burnum tıkanık geziyorum.
  • burun spreyi diyorum ama alışkanlık yapmıstı bende sürekli yanımda dolaşıyordu 2-3 sene böyle geçti,sonra burun spreyide fayda etmemeye başladı ameliyat oldum.burun spreyini uzun süre kullanmayın
  • suya tuz ekle cok fazla olmasın cezvede kaynat lavaboya gittiğinde ilk önce burnuna çek.sonra sümkür 2. sefer de burnuna çek fakat burnunda kalsın yani sümkürme.
    %100 işe yarıyor :)
  • uğraşmayın suyla falan.otrivine kullanın.anında etkili ben hayatımda böyle bi ilaç görmedim.gavur yapıyor valla
  • bengay kokla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mjollnir

Tuzlu su çek. En etkili yöntem. Vicks bana işlemiyor

cektim bir kac saat ise yaradi simdi tekrar tikandi
  • Parnağınlan burun deliğine abanıyorsun ve olay bitiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ©hessmaste®

Eben varmı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ©hessmaste®

• en iyisi deniz suyu.

ilaçlar zararlı, çok kullanılmamalı.
    deniz suyunun etkisi muazzam.

Otrivine diye bir ilaç var. Kesin çözüm.
  • Ya ben de Tatilde Ankaraya gittim. Ankaralılar bilir oranın kuru soğuğu vardır.. Tabi hemen çarpıldım ve tatilin ilk günü hastalandım.. Halen de hastayım.. 13 gün oldu. Burnum da 1 haftadır tıkanıyor.. Dün sümkürürken sağ kulağım bi' tıkandı Bi' geçti sonra tekrar tıkandı falan. Şuan da tıkalı.. Nefesimin sesi çok fena geliyor. Konuşmaya başladığımda kulağım patlayacak gibi oluyor.. off
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.