Şimdi Ara

SAMSUNG OMNIA II GT-i8000 'Yapılandırma ve Yazılım Destek' (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
841
Cevap
5
Favori
180.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nebze

*# ye gerek yok direk isim kodlaması yaparsanız o isimler çıkıyor doğru :)

Alıntıları Göster
    :))...bak bunu farketmemiştim :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: digiman2

merhabalar bende i8000 'imi dün elime aldım ve hemen güncellemeler ile başladım wm6.5 güncellemesi rehberim vs.

Gerek i900, gerekse i8000i kıyaslarsanız her iki telefondan da elimde mevcut birbirlerine karşın farklı üstünlükleri var bence

i900 da bulunan joyistik pad i8000 de olmaması bence çok büyük eksiklik ben yapamadıysam ayrı bir konu :D

onun dışında soft reset tuşunu keşke kapağın altına koymasalardı, ama i8000 bariz bir şekilde daha hızlı özellikle 6.5 a yükselttikten sonra keşfettikçe artılar eksiler ortaya çıkıyor,

ben yaşadığım sıkıntılar şunlar sorunlara çözümü olan varsa memnun olurum. bu arada henüz harici hiç bir program yüklemedim onlarıda bu akşam hallediceğim inşallah

Java Sorunu - 6.5 e yükseltme yapmadan bankalaın java şifre prgramcıklarını kurmuştum ilk yüksetlmeden sonra gitti şimdi wm6.5 de kuramıyorum indiriyorum ama kurulumu yapamıyorum.

Ayarlar bölümü - yükseltmeden önce ayarlar da istersek standart Ayarlar görüntüsüne geçebiliyorduk pc de olduğu gibi denentim maması gibi bunda yani 6.5 e geçtikten sonra bu kalktı ve başlata bastığımda temalı bölüm çıkıyor ben normal eski halini istiyorum :)

operada da flash ı da yuklemedim daha ama eskiden ekranın sağ tarafında ekran boyutunu ayarlayabiliyorduk şimdi o yok.

yardımcı olabileceklere şimdiden teşekkürler

Alıntıları Göster
    SPB Mobile Shell son sürümünü nereden ücretsiz olarak indirebilir ve kurabilirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: infsphinx

SPB Mobile Shell son sürümünü nereden ücretsiz olarak indirebilir ve kurabilirim?

Alıntıları Göster
    trial ve purchased çıkıyor... kırılmış hali var mıdır bunun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: infsphinx

trial ve purchased çıkıyor... kırılmış hali var mıdır bunun?

Alıntıları Göster
    vardır elbet..
  • quote:

Orijinalden alıntı: volcano2K

vardır elbet..

Alıntıları Göster
     SAMSUNG OMNIA II GT-i8000 'Yapılandırma ve Yazılım Destek'

Düzenlenmiş imaj dosyası sayesinde tüm menüleri deneyebiliyoruz.

Gerekli Programlar;
    Windows Phone Developer Tools CTP
    Windows Mobile 7 image

Deeloper Tool'u kurduktan sonra "C:\Program Files\Microsoft XDE\1.0\" klasörünü açıyoruz indirdiğimiz WM70Full.bin dosyasını buraya koyuyoruz. Çalıştırmak için WM70Full.bin dosyasını tutup XDE.exe 'nin üzerine bırakmamız yeterli olacak.

ayrıca masaüstüne sağ tıklayıp yeni>kısayol oluştur diyerek açılan ekranda Öğe konumu kısmına ;

"C:\Program Files\Microsoft XDE\1.0\XDE.exe" “C:\Program Files\Microsoft XDE\1.0\WM70Full.bin”

yazıp kaydersek.Not: Tırnak işeretleri dahil. Bize WinMO7 'yi direk açan bir kısayolda yapabiliriz...

• quote:

SAMSUNG OMNIA II GT-i8000 'Yapılandırma ve Yazılım Destek'

Düzenlenmiş imaj dosyası sayesinde tüm menüleri deneyebiliyoruz.

Gerekli Programlar;
    Windows Phone Developer Tools CTP
    Windows Mobile 7 image

Deeloper Tool'u kurduktan sonra "C:\Program Files\Microsoft XDE\1.0\" klasörünü açıyoruz indirdiğimiz WM70Full.bin dosyasını buraya koyuyoruz. Çalıştırmak için WM70Full.bin dosyasını tutup XDE.exe 'nin üzerine bırakmamız yeterli olacak.

ayrıca masaüstüne sağ tıklayıp yeni>kısayol oluştur diyerek açılan ekranda Öğe konumu kısmına ;

"C:\Program Files\Microsoft XDE\1.0\XDE.exe" “C:\Program Files\Microsoft XDE\1.0\WM70Full.bin”

yazıp kaydersek.Not: Tırnak işeretleri dahil. Bize WinMO7 'yi direk açan bir kısayolda yapabiliriz...

Alıntıları Göster
    bu nedir volcano..ben anlamadım :)) windows phone 7 yi yüklüyebiliyormuyuz i8000?..c: noktadan kastın nedir..bilgisayaramı kuracaz..telefonamı :S

• quote:

Orijinalden alıntı: emre3kardes

bu nedir volcano..ben anlamadım :)) windows phone 7 yi yüklüyebiliyormuyuz i8000?..c: noktadan kastın nedir..bilgisayaramı kuracaz..telefonamı :S

Alıntıları Göster
    pcye kurup tüm arayüzde dolaşabiliyorsunuz.Ben açıkcası ısınamadım bu windows mobo7 ye...
  • quote:

pcye kurup tüm arayüzde dolaşabiliyorsunuz.Ben açıkcası ısınamadım bu windows mobo7 ye...

Alıntıları Göster
    -bazı eksiklikleri gidermişlerse güzel olur..peki bu winmo7 yi ne zaman yüklüyebilecez yada yüklüyebiliyormuyuz??..

-sanırım wifideki sorun operadan kaynaklanıyormuş bu arada ..wifi profilles yükledim..işe yarıyor..kayboldugunda açıyorum wifi profillesi..dhcp yes diorum apply yapınca wifi taskbarda gözüküyor..sonra bağlantılardaki yerinde görünmeye başlıyor..en kolay yolu bu..

-neyse nisandan sonra samsung bada ve iphone 4g çıkıyor arasından birini seçecem artık..çok yormaya başladı bu winmolar :))

• quote:

-bazı eksiklikleri gidermişlerse güzel olur..peki bu winmo7 yi ne zaman yüklüyebilecez yada yüklüyebiliyormuyuz??..

-sanırım wifideki sorun operadan kaynaklanıyormuş bu arada ..wifi profilles yükledim..işe yarıyor..kayboldugunda açıyorum wifi profillesi..dhcp yes diorum apply yapınca wifi taskbarda gözüküyor..sonra bağlantılardaki yerinde görünmeye başlıyor..en kolay yolu bu..

-neyse nisandan sonra samsung bada ve iphone 4g çıkıyor arasından birini seçecem artık..çok yormaya başladı bu winmolar :))

Alıntıları Göster
    Bluetooth sorununu bu program ile aştım eğer denemek isteyen ve aynı sorundan yakınan arkadaşlar varsa.

Program aktarımın ne kadar kaldığını falan da gösteriyor.

http://rapid share.com/files/233369361/PBlue_21.zip

• quote:

Orijinalden alıntı: nebze

Bluetooth sorununu bu program ile aştım eğer denemek isteyen ve aynı sorundan yakınan arkadaşlar varsa.

Program aktarımın ne kadar kaldığını falan da gösteriyor.

http://rapid share.com/files/233369361/PBlue_21.zip

Alıntıları Göster
    şu widget ları bulabileceğimiz bir yer yok mu?

• quote:

şu widget ları bulabileceğimiz bir yer yok mu?

Alıntıları Göster
    widgetlarda fazla bi şansımız yok sanırım..widgetların olduğu yerde ayarlar var ..en üste widget bi orda eklenebildiğini gördüm..
    bu arada benim cameranın flash tuşu kayboldu..yani varda sönük..ideo kayıtta çalışıyor..foto çekerken çalışmıyor..ayarlara girdiğimdede beyaz dengesi , efekt, iso..hiçbirine ayar yapamıyorum..sorun nedir ??
  • quote:

widgetlarda fazla bi şansımız yok sanırım..widgetların olduğu yerde ayarlar var ..en üste widget bi orda eklenebildiğini gördüm..
    bu arada benim cameranın flash tuşu kayboldu..yani varda sönük..ideo kayıtta çalışıyor..foto çekerken çalışmıyor..ayarlara girdiğimdede beyaz dengesi , efekt, iso..hiçbirine ayar yapamıyorum..sorun nedir ??

Alıntıları Göster
    *#2470#* dene bir...
  • quote:

*#2470#* dene bir...

Alıntıları Göster
    arkadaşlar hiç deneyen oldumu? telefonla uğraşmadan ve konuşmadan bekleme süresi ne kadardır?lütfen bana fabrika verilerini söylemeyin.teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: smurf1971

arkadaşlar hiç deneyen oldumu? telefonla uğraşmadan ve konuşmadan bekleme süresi ne kadardır?lütfen bana fabrika verilerini söylemeyin.teşekkürler.

Alıntıları Göster
    Benim en fazla 4 gün gidiyor arkadaşımın 7gün gitmiş fakat hiç bir özelliği kullanılmadan .Onunki 2gb bnmki 16gb.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kir-pi

Benim en fazla 4 gün gidiyor arkadaşımın 7gün gitmiş fakat hiç bir özelliği kullanılmadan .Onunki 2gb bnmki 16gb.

hocam ben deniyorum, 1.6 gün geçti şarj şu an %83 te, 2-3 tel görüşmesi ve msjlara baktım. beklemedeyim(benimki 16 gb)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kir-pi

hocam ben deniyorum, 1.6 gün geçti şarj şu an %83 te, 2-3 tel görüşmesi ve msjlara baktım. beklemedeyim(benimki 16 gb)

Alıntıları Göster
    Çok az kullanımda ve telefonu kurcalamazsan 1 hafta gider.

• quote:

Orijinalden alıntı: eranmania

benim için yeterli, eski n 95 im 1.5 gün gidiyordu yaw. eşekten inip ata bindim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eranmania

benim için yeterli, eski n 95 im 1.5 gün gidiyordu yaw. eşekten inip ata bindim.

Alıntıları Göster
    camera update i denedim..ihtiyaç yok dior..ya bu 6.5 e yükselttikten sonra oldu..cameranın cab. dosyasını bulabilirmiyizki?? bu öndeki kameradan foto çekmek için girdiğimiz ayarların olduğu yerde flash flnda vardı..onları 1 yaptım işe yaramadı :S

• quote:

Orijinalden alıntı: digiman2

sıralı sms modunu kapatabiliyoruz bu arada Mesajlara giriyorsunuz klasörlerin göründüğü ekranda Menü->Görüşme kısmına giriyorsunuz. Oradan devre dışı bırakabiliyorsunuz

Alıntıları Göster
    Selam I8000 ile koordinatli (geotag) foto çekebilen var mi aranızda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnTheWay

Selam I8000 ile koordinatli (geotag) foto çekebilen var mi aranızda?

Alıntıları Göster
    Kamera fwsini 6.1deki ile değiştirebilirmiyiz 6.5ta fotoğraf çekimleri acayip kötü geliyor bana.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.