Şimdi Ara

SAMSUNG OMNIA II GT-i8000 'Yapılandırma ve Yazılım Destek' (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
841
Cevap
5
Favori
180.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fikrim yok... HTCnin sms ekranını bulup kur olmadı veya ben bakarım eve gidince..
  • netbookumdan wifi vasıtası ilecep telefonumun 3g bağlantısına ulaşmak ve internete girmek istiyorum. geçen gün arkadaşımın iphoenunda gördüm çok kullanışlı geldi. bu omnia 2 için mümkünmü. yardımcı olursanız sevinirim. netbooktan internete girmek için bluetooth kablo v.s. uğraşmaya geek kalmıyor. wifirouter diye bir program buldum internette fakat o adındada olduğu gibi yalnızca wifi router olarak kulllanılabiliyor. yani cep telefonumun 3g şebekesini kullanmama izin vermiyor.

istediğim gibi programın varlığından haberdar olanınız varsa ve yardımcı olursa çok sevinirim.
  • bulamadım htcnin programını?? upload etme şansın varmı?
  • benim sıkıntımı çözemedi ama sizin için işe yarayabilir..yapılabilecek her ayar için tuş yapmışlar..daha basiti olurmudu bilmiyorum..dosya yükleyemedim o yüzden linki alta yazıyorum

http://www.modaco.com/content/i8000-verizon-sch-i920-omnia-ii-http-i8000-modaco-com/300983/registry-tweaker-updated-28-02-2009/
  • bana buraya program yüklemeyi öğretmelisiniz..hazine buldum :)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre3kardes

bana buraya program yüklemeyi öğretmelisiniz..hazine buldum :)))

bi internet sitesindemı buldun?link verebilirsin eğer internet sitesinden bulduysan.yada rapid share üyeliği olan birine dosyayı at o rapid share a yüklesin herkes ordan indirsin
  • ..http://www.careace.net/
    adamlar sırf bize çalışmış :))

bu arada telefondaki sorunum hala bitmedi..msglara çözüm bulamadım..bi msglar düzelsin istiyorum bide full screen caller..onun haricinde telefonun touchwizmidir onundan memnunum.. :)) bide neden tcmpm yi yükledikçe sorun çıkıyor hiçbi fikrim yok..
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre3kardes

..http://www.careace.net/
    adamlar sırf bize çalışmış :))

siteyi şuan incelemekteyım bakalım neler var
  • selam herkese,

i450 ve i900 kazalarından sonra i8000 8gb almaya karar verdim...lakin sorun su olacak..

BM Swisscom lu bir versiyona sahip teli türkçe ve 6,5 versiyonuna yuklemem mumkun mu acaba...
  • dün abimin i8000 inine 6.5 yükledim..tertemiz kız gibi telefon..fakat aynı msg sorunu ondada oldu..ilk mesaj hep en altta..threaded msgı yapmasanda olmuyor..bide herkeste var galiba sadece bende var sanıyordum..telefon zil+titreşim ayarındayken gelen aramada cevapladıktan sonra bi kerede kulağımda titriyor.. :))çözüm bulan varmı??
  • ilk mesajın altta olması daha mantıklı değil mi?25 mesajlık bir konuşmada en son ne demişti bu diye taaa aşağıya gitmemek lazım
  • Arkadaşlar i8000 içinde gelen bubblebreaker denilen baloncuk patlatma oyunun kurulum dosyasını nereden bulabiliriz?
  • arkadaşlar telefondan wifi ile canlı tv izlemenin bir yolu var mı? win 6,5 orjinal rom yüklü. opera ve explorer da bilgisayarda açılan siteler açılmıyor. flash desteği yok sanırım. bu işe bir çözüm bulan olursa çok makbule geçer valla.
  • internet trayıcılar üzerinden değil de tv izlemeyeyarıyan programlar var veya.stream adresleri üzerinden tv izleyebilirsin.. PC de media playerdan izlemek gibi.
  • volcano yanlış anlattım sanırım..
    ilk mesaj hep en altta..2. mesaj 3. mesaj ise yukardan aşağı sıralanıyor..yani ilk mesaj alakasız şekilde aşağıda ..sorunum o..sıralı olsunda..hangisi üstte hangisi altta önemli diil :))
  • yen smslerdede oluyormu sorun bazen eskilerde sorun olabiliyor.
  • mesela 3 4 kişide sohbet tarzı msglaşmam var..hepsi aynı..
    ya bide bu podcasttir..akıcı oynatıcıdır..stream fln..nasıl çalışır..nasıl aktif olarak kullanabilirim yardımcı olabilirmisin?
  • izleyeceğin kanalın stream adreini bulup media player'a yazacaksın açacak..veya podcat desteği varsa podcasti ekleyip izliceksin.
  • merhabalar bende i8000 'imi dün elime aldım ve hemen güncellemeler ile başladım wm6.5 güncellemesi rehberim vs.

Gerek i900, gerekse i8000i kıyaslarsanız her iki telefondan da elimde mevcut birbirlerine karşın farklı üstünlükleri var bence

i900 da bulunan joyistik pad i8000 de olmaması bence çok büyük eksiklik ben yapamadıysam ayrı bir konu :D

onun dışında soft reset tuşunu keşke kapağın altına koymasalardı, ama i8000 bariz bir şekilde daha hızlı özellikle 6.5 a yükselttikten sonra keşfettikçe artılar eksiler ortaya çıkıyor,

ben yaşadığım sıkıntılar şunlar sorunlara çözümü olan varsa memnun olurum. bu arada henüz harici hiç bir program yüklemedim onlarıda bu akşam hallediceğim inşallah

Java Sorunu - 6.5 e yükseltme yapmadan bankalaın java şifre prgramcıklarını kurmuştum ilk yüksetlmeden sonra gitti şimdi wm6.5 de kuramıyorum indiriyorum ama kurulumu yapamıyorum.

Ayarlar bölümü - yükseltmeden önce ayarlar da istersek standart Ayarlar görüntüsüne geçebiliyorduk pc de olduğu gibi denentim maması gibi bunda yani 6.5 e geçtikten sonra bu kalktı ve başlata bastığımda temalı bölüm çıkıyor ben normal eski halini istiyorum :)

operada da flash ı da yuklemedim daha ama eskiden ekranın sağ tarafında ekran boyutunu ayarlayabiliyorduk şimdi o yok.

yardımcı olabileceklere şimdiden teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.