Şimdi Ara

Malwarebytes Anti-Malware 4.0.4.96 Final (11.11.19)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
2
Favori
6.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Malwarebytes Anti-Malware 4.0.4.96 Final (11.11.19)
    quote:

Malwarebytes' Anti-Malware programı isminden anlaşılacağı gibi bir malware temizleme programı. Küçük boyutuna rağmen bilgisayarınıza herhangi bir yol ile bulaşmış kötü niyetli yazılımları bulmak ve temizlemek için kullanabileceğiniz bu güçlü güvenlik aracı en güncel tehditlere karşı bilgisayarınızı korumanızda en büyük yardımcılarınızdan biri olabilir.

İster hızlı bir arama ile bilgisayarınızın önemli sistem bölümlerindeki zararlı yazılımları tarayabileceğiniz isterseniz de derin bir araştırma ile bilgisayarınızın her noktasını kötü niyetli programlardan temizlemek için kullanabileceğiniz Malwarebyte's Anti-Malware sürekli olarak güncellenen veritabanı ile en son çıkan tehditlere karşı hazır durumda bulunuyor.

Virüs, worm, trojan, spyware, adware ve rootkit gibi zararlı yazılımlara karşı güçlü bir çözüm aracı olan bu ücretsiz program Türkçe dil seçeneğine de sahip. Programın gelişmiş tam sürümü ise ücretsiz versiyona göre anlık koruma seçeneğine ve bazı ek özelliklere sahip.

Program Özellikleri:

• Hızlı ve detaylı derin tarama seçenekleri
    • Geliştirilmiş tarama motoru
    • Virüs, solucan, truva atı vb. zararlı dosya ve program temizleme
    • Donanım sürücülerini tarama
    • Güncellenen veritabanı ile en son çıkan tehditlere karşı savunma
    • Türkçe dahil çoklu dil desteği
    • 64-bit işletim sistemi desteği

quote:

Malwarebytes for Windows 4.0 released on November 4, 2019.

Performance/protective capability
    New Malwarebytes Katana engine provides improved malware detection.
    Now registers as primary cybersecurity program in Windows Defender Security Center.

Usability
    User interface redesign for improved user experience.
    New Threat Center integration to learn more about any threats detected.
    New lightweight installer ensures the latest version is always installed.

Stability/ issues fixed
    Improved performance and faster scans.
    Numerous miscellaneous improvements and fixes.

İndir: Malwarebytes Anti-Malware 4.0.4.96 Final

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT_ -- 12 Kasım 2019; 11:47:35 >

• Bu programı bilinçli anlayan kişiler kullanmalı aksi halde pc niz için kötü olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CambazTr

Bu programı bilinçli anlayan kişiler kullanmalı aksi halde pc niz için kötü olabilir.

Neden kötü olsun ki?
    Bilgisayarında zararlı bulunan biri programı kullandığında zararlı dosyalar silinicektir. Bu zararlıların bilgisayarında kalması mı iyi yoksa silinmesi mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT_ -- 5 Aralık 2009; 13:27:18 >
  • İNDİRMEDİ SİTEDE SORUN VAR HERHALDE USTAM
  • quote:

Orijinalden alıntı: aRşİmET

İNDİRMEDİ SİTEDE SORUN VAR HERHALDE USTAM

Linki değiştirdim şimdi indirmeyi deneyin. Tıkladıktan sonra 5-6 sn kadar bekleyin
  • Sürekli kullandığım ve memnun kaldığım, boyutu küçük mahareti büyük bir program :)
  • Bilgilendirme için teşekkürler....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    One-x Yeni yazılım 1.29.707.11
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • forumda teşekkürler butonu olsa güzel olmazmıydı EY ADMİNLER DUYUN SESİMİZİ
  • Valla süper bir program Antivirüslerin bulamadıklarını buluyo geçende virüs girdi pc çökçekti nod la,kaspersky uyuyo bereket bu program yardım etti herkese tavsiye ederim
  • bu programla temizlediğim bilgisayarın sayısını unuttum antivirüslerin baş edemediği dişli virüslerin canını ot tıkıyor
  • Arşive ekliyorum... Sağol usta.
  • link ölü..
  • Teşekkürler. Yeniledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT_ -- 21 Aralık 2010; 23:51:26 >
  • full mu..
    key v.b.
  • Ücretsiz versiyonu fakat bazı özellikleri kısıtlı. İsterseniz belli bir ücret ödeyerek daha üst versiyona geçiş yapabiliyorsunuz.
  • Her güvenlik yazılımının güçlü-zayıf yönleri vardır. Alet çantasında bulundurulması gereken ücretsiz kaliteli bir güvenlik yazılımı.
  • Antivirüs yerine bunu kullanıyorum.. Başarılı.
  • Deneyelim, teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: CambazTr

Bu programı bilinçli anlayan kişiler kullanmalı aksi halde pc niz için kötü olabilir.

Galiba sen ComboFix ile HijackThis'le karıştırdın.@CambazTr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türkçesever -- 20 Şubat 2017; 14:33:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.