Şimdi Ara

FORUMA SAYFA EKLEME

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    lycos server'inden aldığım sayfaya phpBB2 formu yerleştirdim. Herşey güzelde bu forum'a dosya ekleme bölümü eklemek istiyorum. Bu mümkünmüdür ve nasıl. Cevaplar için şimdiden teşekkürler. Bu arada forumun bulunduğu site;
    http://members.lycos.co.uk/mscaglayan/caglayan ziyaret ve görüşlerinizi beklerim.

• Bir Bölüm Yapıp İsmini Download veya Dosyalar Gibi yaparsan ve Oraya Sadece Üyelerin Girmesini Sağlarsan Forum Yönetici Ayarlarından Oraya Sadece Üyeler Girebilir O Bölümdede Linkler Eklersen olur
  • PHPbb ile ilgili eklentiler var. modlar var. bunları canver.net de bulabilirsin. indirirsin ordan, çoğunun türkçe kurulum klavuzuda var. forumuna eklenti olarak yüklersin hiç bir sorun çıkmaz..

Teşekkürler.
  • attachment modu kurabilirsin(ama acemiysen uğraşma biraz uzundur,hata yaparsın)(isteyen mesajlarında dosya ekleyebilir bu modla)

yada senin dediğine daha yakın pafiledb var, o moduda kurabilirsin, download bölümü oluyor forumda
  • ekleyeceğin modu bul dediğim yerden yada başka yerden eğer ingilizce ise ve sorun çıkaracağına inanıyorsan dosyayı bana yolla hakan@adamerweb.net adresine yolla. ben onu sana türkçeye çevirir yapacaklarını net bir şekilde yazar yollarım.

Görüşmek üzere..
  • adına yonlendirme alırsan daha mutlu olacaz.....!!!!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.