Şimdi Ara

Need For Speed : World Online (39. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.524
Cevap
9
Favori
310.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: pplhntr

quote:

Orijinalden alıntı: YrkndrY

Bu 10 levela ulaşmak ne kadar sürer? Ona göre indirecem 1-2 günlükse hiç uğraşmayayım

bikaç günlük iş. 40 yarış filan yapınca 10 lvl olursun büyük ihtimal

İyiymiş yine de, peki serbest dolaşma olayı var mı? Yarıştan çok o ilgimi çekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dragonborn

quote:

Orijinalden alıntı: pplhntr

quote:

Orijinalden alıntı: YrkndrY

Bu 10 levela ulaşmak ne kadar sürer? Ona göre indirecem 1-2 günlükse hiç uğraşmayayım

bikaç günlük iş. 40 yarış filan yapınca 10 lvl olursun büyük ihtimal

İyiymiş yine de, peki serbest dolaşma olayı var mı? Yarıştan çok o ilgimi çekiyor.

Alıntıları Göster
    Serbest dolaşabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Magilum

Serbest dolaşabilirsin.

Alıntıları Göster
    Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: K@ptan41
    Most Wanted Terminal Otobüslerin üstündeyiz

Köprüden uçuş

Terminalde Lelya adında kıza rasladık Ukraynalı 22 yasinda

kızın arabasıda pembe millet yanından ayrılmıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: fk_entertainment

quote:

Orijinalden alıntı: K@ptan41
    Most Wanted Terminal Otobüslerin üstündeyiz

Köprüden uçuş

Terminalde Lelya adında kıza rasladık Ukraynalı 22 yasinda

kızın arabasıda pembe millet yanından ayrılmıyor

Alıntıları Göster
    beyler benim kart ile sp alımına bi yardım edin ya .denedim bekleyen işlemlerde 1.00$ işlem görünüodu.1-2 hafta geçti işlem kayboldu.neden bekleyen işlemlerde görünüyor bu banka onaymı bekliyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: KORSAN_TR

beyler benim kart ile sp alımına bi yardım edin ya .denedim bekleyen işlemlerde 1.00$ işlem görünüodu.1-2 hafta geçti işlem kayboldu.neden bekleyen işlemlerde görünüyor bu banka onaymı bekliyor?

Bankanın sitesinden giriş yapıp bi bak. Orada yazar ne işlemi olduğu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ashc

quote:

Orijinalden alıntı: KORSAN_TR

Bankanın sitesinden giriş yapıp bi bak. Orada yazar ne işlemi olduğu.

Alıntıları Göster
    Parasını verip oynayan oynar neden para verenlerin verdiği para vermeyen kimi kişilere dokunuyor rahatsız ediyor ? (: Oyun hoşunuza gittiyse sizde para verirsiniz beğenmediysen oynama çık git konuyu da çöplüğe çevirmeyin şahsi luzumsuz fikirlerinizle ok oyun eski yemeğin ısıtılıp yeniden önümüze konmasıymış vs vs. İşine gelmiyosa yeme çek git birader. Zevk alanların zevk aldığı şeylere ne . yemeye dil uzatıyosun ki ?

Para verip oynayan ve pişman olan durumundan memnun olmayan var mı burada eminm yoktur.( 10 level' e kadar oynayıp deneyip beğenip alıyor millet zaten , beğenmeyenlerde bilgisayarından kaldırıyor , sende kaldır uzatma. )

• quote:

Orijinalden alıntı: kurt_eren_1993

ARKADAŞLAR İLERDE BU LEVEL 10 DAN SONRASINA BİŞEY BULURLAR HERALDE PARA VERMEDEN OYNAYABİLİRİZ HERALDE PROGRAM FALANLA

Arkadaş saçma sapan konuştuğunun bilmem farkındamısın? Koskoca EA online oyun yapacak sonra hem para veren hem vermeyen crack'le lvl 10'u geçecek. Yok ya sen bunu 5 yaşındaki çocukmu yaptın sandın? Zamanında aynı şeyi WOW içinde söylemişlerdi noldu kim kırabildi? Dünyanın en iyi crack'çisi bile para vermeden oynanmıcağını kabullendi.

Bırakın bu tür mesajları lütfen. Biz para verip oynarken para vermeden geçenleri bir güzel dövmek lazım. Kaldı ki EA'da buna göz yumacak değil. Ona göre önlemlerini almıştır. Adam akıllı paranı verir oyununa devam edersin. Öteki türlü hem geçemezsin hadi diyelim geçtin yakalanırsanda süresiz ban yersin arabanda gider hesabında ...

• grafikler çok kötü ya çevreninkiler ne o otobüsler kalıp peynir gibi camlar fln :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: enreka_tr

grafikler çok kötü ya çevreninkiler ne o otobüsler kalıp peynir gibi camlar fln :S

oyunu otosbüsle mi oynuyorsun?

araç grafikleri çevre grafikleri gerçekten benim hoşuma gitti.1920x1080 maximum da oynuyorum gayet güzel gözüküyor.otobüslere fazla özenilmemiş doğru ama önemlide değil zaten.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: enreka_tr

grafikler çok kötü ya çevreninkiler ne o otobüsler kalıp peynir gibi camlar fln :S

oyunu otosbüsle mi oynuyorsun?

araç grafikleri çevre grafikleri gerçekten benim hoşuma gitti.1920x1080 maximum da oynuyorum gayet güzel gözüküyor.otobüslere fazla özenilmemiş doğru ama önemlide değil zaten.

Alıntıları Göster
    @fk_entertainment sana katılıyorum 240 km de giderken sadece yol çizgilerine odaklanabilirim :) Grafiklere söz söylemeden önce bu oyunun online olduğunu unutmayalım arkadaşlar bu oyun tüm dünyadaki bilgisayarlardan oynanmak istenen bir oyundur umarım demek istediğimi anlatabilmişimdir...

• quote:

Orijinalden alıntı: Runoart

@fk_entertainment sana katılıyorum 240 km de giderken sadece yol çizgilerine odaklanabilirim :) Grafiklere söz söylemeden önce bu oyunun online olduğunu unutmayalım arkadaşlar bu oyun tüm dünyadaki bilgisayarlardan oynanmak istenen bir oyundur umarım demek istediğimi anlatabilmişimdir...

Alıntıları Göster
    Oyunu pek sevemedim. Tamamen casualcılara yönelik arcade bir oyun yapmışlar. Çok kolay olmuş. Oyunun fizik motoru da çok kötü. Arabaya arkadan dokunuyorum 4-5 metre birden ileri gidiyor. Hele kalkışta fazla gaza basmayın arkadan gelip vursunlar size, daha avantajlı oluyorsunuz... Yarışı bitirseniz de kadar kaçıncı olduğunuzu bilemiyorsunuz. Bakıyorsunuz 5.ci olarak bitiriyorsunuz 7. olduğunuz görünüyor. 3. olarak bitiriyorsunuz 1. olduğunuz söyleniyor.

Bu arada ea'nın da; daha beta aşamasında olan oyunu bile satmaya çalışarak ne kadar paracı bir şirket olduğunu hatırlamış olduk.

• quote:

Oyunu pek sevemedim. Tamamen casualcılara yönelik arcade bir oyun yapmışlar. Çok kolay olmuş. Oyunun fizik motoru da çok kötü. Arabaya arkadan dokunuyorum 4-5 metre birden ileri gidiyor. Hele kalkışta fazla gaza basmayın arkadan gelip vursunlar size, daha avantajlı oluyorsunuz... Yarışı bitirseniz de kadar kaçıncı olduğunuzu bilemiyorsunuz. Bakıyorsunuz 5.ci olarak bitiriyorsunuz 7. olduğunuz görünüyor. 3. olarak bitiriyorsunuz 1. olduğunuz söyleniyor.

Bu arada ea'nın da; daha beta aşamasında olan oyunu bile satmaya çalışarak ne kadar paracı bir şirket olduğunu hatırlamış olduk.

Alıntıları Göster
    Sanıyorum o çarpınca senin yavaşlaman yada hızlanman oyunda çok fazla çapışma olmasın diye yapılmış bir durum çünkü single playerda yada cadde de gezerken öyle bir durum söz konusu değil çok çarpışma yaşanmaması oyunu daha zevkli bir hale getiriyor hem yarışıp hemde objelere ve rakiplere çarpmamaya dikkat ediyorsunuz. Oyun beta dan çıktı diye biliyorum acaba yanlışmı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: kuatromen

quote:

ARKADAŞLAR İLERDE BU LEVEL 10 DAN SONRASINA BİŞEY BULURLAR HERALDE PARA VERMEDEN OYNAYABİLİRİZ HERALDE PROGRAM FALANLA

Arkadaş saçma sapan konuştuğunun bilmem farkındamısın? Koskoca EA online oyun yapacak sonra hem para veren hem vermeyen crack'le lvl 10'u geçecek. Yok ya sen bunu 5 yaşındaki çocukmu yaptın sandın? Zamanında aynı şeyi WOW içinde söylemişlerdi noldu kim kırabildi? Dünyanın en iyi crack'çisi bile para vermeden oynanmıcağını kabullendi.

Bırakın bu tür mesajları lütfen. Biz para verip oynarken para vermeden geçenleri bir güzel dövmek lazım. Kaldı ki EA'da buna göz yumacak değil. Ona göre önlemlerini almıştır. Adam akıllı paranı verir oyununa devam edersin. Öteki türlü hem geçemezsin hadi diyelim geçtin yakalanırsanda süresiz ban yersin arabanda gider hesabında ...

ARKADAŞ KOSKACA WİNDOWS 7 YE PARA VERMEDEN YÜKLÜYOZ BUNAMI BULAMICAKLAR YHAAAAAAAAA

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kuatromen

quote:

ARKADAŞ KOSKACA WİNDOWS 7 YE PARA VERMEDEN YÜKLÜYOZ BUNAMI BULAMICAKLAR YHAAAAAAAAA

kızdırmayın arkadaşı

biz zaten salağız oyuna para veriyoruz adam uyanık hemen birisi kıracak buda oynayacak vay anasını sayın seyirciler

böyle uyanık geçinlere uyuz oluyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: nohackmove

merhaba arkadaşlar oyuna daha yeni başlıyorum.
    1 kere oynadım daha. ve bir sorum var oyunun yüklenmesi ile ilgili.
    ben oyunu okulumuzun yüksek hızlı internetinden yararlanarak oyunu Netbook bilgisayarıma kurdum. ve güncelledim. oyuna giriyorum ama haliyle 64mb dahili ekran kartı ile trafikte gez<erken bile takılmalar oluyor.

şimdi tekrar güncelleme derdine düşmemek için bu kurulmuş oyunu masaüstü pc me nasıl aktarırırm?
    biraz yardımcı olursanız sevinirim.

arkadaşlar internetten sitesinden oyunun launcher ı ile kurulumu yapınca dosyaların nereye atıldığını bileniniz varmı acaba?

evdeki masaüstünden oynamak istiyorum artık.
    ve kotam yok tekrardan kurulum yapacak kadar.
  • quote:

arkadaşlar internetten sitesinden oyunun launcher ı ile kurulumu yapınca dosyaların nereye atıldığını bileniniz varmı acaba?

Ben de "C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Electronic Arts\Need For Speed World\Data" burada.
  • quote:

quote:

Ben de "C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Electronic Arts\Need For Speed World\Data" burada.

Alıntıları Göster
    Yeni kurdum oyunu. Aşağıdaki ekranda takıldı kaldı. Nedeni nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: sp@wn

hayır taklılmadı bekle biraz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sp@wn

hayır taklılmadı bekle biraz

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar oyunda kesinlikle hile var !!! Az önce tam 5 kez MULTIPLAYER yarıştım çoğundada araçlar sivil araçlara vurmasına duvarlara sürtmesine rağmen 1 km bile yavaşlamadı. Hatta ben tam arkasındaydım ama rakip araç arabaya duvara çarpttığı halde ben hiç bir şeye çarpmadığım halde o önde gitti. Lütfen aramızda ingilizcesi iyi olan EA'ye şikayet maili atabilirmi. İsteyen olursa FRAPS'la hile olduğunu kanıtlayabilirim. Gerçekten var !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kassablanka -- 9 Ağustos 2010; 19:25:29 >

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.