Şimdi Ara

x64 için en verimli MacOS X dağıtımı nedir? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Şimdi işlemci mimarisi istediği kadar 64 bit olsun, senin kullandığın işletim sistemdi dışında kalan yazılımların 64 bit desteği olmadığı sürece bunun farkını anlayacak kadar bir hızlanma söz konusu olması mümkün değil, bu yüzden ki zaten artık x64 diye geçmiyor çoğu yerde, intel kurnazlık yapıp core2 yaptı adını. Örnek: Ati HD4870x2 gpu ancak oynanılan oyun çift gpu için yazıldıysa performans gösteriyor. Zaten artık dediğim gibi x86/x64 muhabbeti kalmadıki, varsa core2 işlemcin zaten 64bit işletim sistemi kurabilirsin, ama bu 32 kuramasın demek değilki onuda kurabilirsin. Burdan intel 64bit kullanan cpu ları görebilirsin.

http://www.intel.com/products/processor/core2duo/specifications.htm?iid=prod_core2duo+tab_spec

Gördüğün gibi core 2 olması yetiyor. Ama bir çoğumuz 32bit kurup kullanıyoruz.

Neticede işlemci 64bit, işletim sistemi de öle, ama uygulamalar 32bit olunca çakılıp kalırsın. Yani demem o ki, şu an piyasada olan 10.5.7 yi de kurabilirsin geyet güzel ve hızlı çalışır, veya beklersin snow loapard çıkınca onunda pc versiyonu çıkar, onu kullanırsın.

Netice OSX in her türlüsü windows tan kat kat hızlı çalışır, en azından UNIX olduğu için, herhangi şişen bir registry kaydı olmadığı için, örnekler çoğalabilir. Bunlar en basitleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2smoke -- 30 Haziran 2009; 19:38:55 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.