Şimdi Ara

iTunes Backup sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iTunese telefon baglandıktan sonra iTunes storeden bir oyun yada program indirdikten sonra iphone senkronize sırasında hemen Backup dosyalarına bakıyor ve bu dakikalarca sürüyor iTunes üzerinden backup almamsı için bir ayar varmıdır bilen varsa paylaşalım,tşk.

• bu banada lazım ya. sıkıcı bir durum
  • evet 1 tane dosya atmak için yarım saat bekliyorum çok sıkıcı bir durum
  • Beklemek zorunda değilsiniz , hani üst tarafta Backup yazarken bi bar ilerliyor ya, orada barın sağ tarafında küçük bi çarpı işareti var,ona basarsanız backup işlemini sonlandırır direk senkrona geçer...
  • tşk.kyle arkadaş artık böyle deneriz olmadı ben bunu yaptım ama ilerde backup almak istersem belki hata verir diye düşünmüştüm yinede fikrin için tşk.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kyle007

Beklemek zorunda değilsiniz , hani üst tarafta Backup yazarken bi bar ilerliyor ya, orada barın sağ tarafında küçük bi çarpı işareti var,ona basarsanız backup işlemini sonlandırır direk senkrona geçer...

hocam sen itunesten ipa türü dosya atabiliyormusun ben hata alıyorumda
  • Yok bi sorun olmaz, backup almak istediğin zaman izin verirsin alır,onun dışında iptal edersin... Apple bu işe bi çare buluncaya kadar galiba en iyi yol bu...

@Méxes , evet atıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyle007 -- 13 Ağustos 2008; 2:51:41 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iCloud Yedekleme Sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tşk.arkadaşım kolay gelsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.