Bildirim
iTunes Backup sorunu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
bu banada lazım ya. sıkıcı bir durum -
evet 1 tane dosya atmak için yarım saat bekliyorum çok sıkıcı bir durum -
Beklemek zorunda değilsiniz , hani üst tarafta Backup yazarken bi bar ilerliyor ya, orada barın sağ tarafında küçük bi çarpı işareti var,ona basarsanız backup işlemini sonlandırır direk senkrona geçer... -
tşk.kyle arkadaş artık böyle deneriz olmadı ben bunu yaptım ama ilerde backup almak istersem belki hata verir diye düşünmüştüm yinede fikrin için tşk. -
quote:
Orjinalden alıntı: kyle007
Beklemek zorunda değilsiniz , hani üst tarafta Backup yazarken bi bar ilerliyor ya, orada barın sağ tarafında küçük bi çarpı işareti var,ona basarsanız backup işlemini sonlandırır direk senkrona geçer...
hocam sen itunesten ipa türü dosya atabiliyormusun ben hata alıyorumda -
Yok bi sorun olmaz, backup almak istediğin zaman izin verirsin alır,onun dışında iptal edersin... Apple bu işe bi çare buluncaya kadar galiba en iyi yol bu...
@Méxes , evet atıyorum...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyle007 -- 13 Ağustos 2008; 2:51:41 > -
tşk.arkadaşım kolay gelsin
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X