Şimdi Ara

PVP SEVENLER !!! BAKMADAN GECME LUTFEN!! L2Dragonlance!! (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
314
Cevap
0
Favori
12.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cumcumx

quote:

Orjinalden alıntı: PaRTy_TiMe

beyler bu oyun update yapmaya başadı anlamadım daha sabah girmiştim :S

Emre ne yazık kı update yaptıysa gracia nın updatesını yapmıstır Dun admın duyuru yaptı bugun ıtıbarıyle offıcal updater gracia oldu gıbısınden ... oyunu lıneage2/system/l2.exe den acin dıe duyuru yapmıstı sımdı senın sorunu nasıl hallederıs ona bakalım sanırım saglam system dosyası ısını gorur heralde eger system texture de deısıklık yapılıosa o szaman ıs yas cunku o dosya 1.5gb
    giremiosan bence oyunu yenıden kur updateyapmadan bızım system dosyalarından bırını koy ole oynayabılırsın sanırım!!!!

Alıntıları Göster
    ztn update de 1gram doldu hemen kapattımayrıca emre kim

• quote:

Orijinalden alıntı: Wirm

Alıntıları Göster
    quote:

sorry mert karısıklık oldu kusura bakma ayrıca bende bugun ıtıbarıyle gıremıorum acc kabul etmıo ve etc ye baktım bır hosts daha var ve ıcınde bır ton ıp var 200 kusur kb bı dosya sastım kaldım

• quote:

quote:

sorry mert karısıklık oldu kusura bakma ayrıca bende bugun ıtıbarıyle gıremıorum acc kabul etmıo ve etc ye baktım bır hosts daha var ve ıcınde bır ton ıp var 200 kusur kb bı dosya sastım kaldım

Alıntıları Göster
    ben bugün sorunsuz girdim senin girmeni bekliyordum :S bi tane sub TH yaptım onu 80e kastım ama seni hiç göremedim oyunda...bu arada önemli deil

• quote:

ben bugün sorunsuz girdim senin girmeni bekliyordum :S bi tane sub TH yaptım onu 80e kastım ama seni hiç göremedim oyunda...bu arada önemli deil

Alıntıları Göster
    quote:

İşte o dedıgım sorun ortaya cıktı daha cozemedım o yuzden gıremıorum bırden bıre cıktı pıyasaya dun oynamıstım halbukı

• quote:

quote:

İşte o dedıgım sorun ortaya cıktı daha cozemedım o yuzden gıremıorum bırden bıre cıktı pıyasaya dun oynamıstım halbukı

Alıntıları Göster
    istersen sana benim hostsu gönderiyim vista kullanıyorsan

edit:ben yemek yemeye gidiyorum sen pmden msni yolla ben yollarım sana hosts dosyasını

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wirm -- 13 Ağustos 2008; 14:47:08 >

• quote:

edit:ben yemek yemeye gidiyorum sen pmden msni yolla ben yollarım sana hosts dosyasını

Alıntıları Göster
    quote:

Yok mert ısletım sıstemım xp yaw sımdı bu nerden cıktı durup dururken anlamadım

• quote:

quote:

Yok mert ısletım sıstemım xp yaw sımdı bu nerden cıktı durup dururken anlamadım

Alıntıları Göster
    olsun sen yolla msn i bi denemekte fayda var

• quote:

olsun sen yolla msn i bi denemekte fayda var

Alıntıları Göster
    ok msn: cum_cum20@hotmail.com
  • quote:

ok msn: cum_cum20@hotmail.com

Alıntıları Göster
    ekledim

edit:offlinesin :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wirm -- 13 Ağustos 2008; 16:12:57 >
  • quote:

ekledim

Alıntıları Göster
    quote:

ekledim

yenı geldı uyarı bende oyuzden gec kabul edebıldım kusura bakma mert

• quote:

quote:

ekledim

yenı geldı uyarı bende oyuzden gec kabul edebıldım kusura bakma mert

Alıntıları Göster
    up!
  • quote:

up!

Alıntıları Göster
    Beyler L2DragonLance artık gracia oldu oyuna girebilmek için full update yapmanız lazım!
  • quote:

Beyler L2DragonLance artık gracia oldu oyuna girebilmek için full update yapmanız lazım!

Alıntıları Göster
    quote:

saol arkadaşım.. update ne zaman apabilirsem o zaman geri döneceğim servera!

Nick: XxONURxX

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Way way way serverıma bak bea bu ne hız neyse artık gracıa olarak oynıcaz haa Format attım pc ye bugun eksıklerı kuruorum bugun yarın oyunda olurum

• quote:

quote:

Way way way serverıma bak bea bu ne hız neyse artık gracıa olarak oynıcaz haa Format attım pc ye bugun eksıklerı kuruorum bugun yarın oyunda olurum

Alıntıları Göster
    walla update yaptım ama oyunu acıorum kucuk resımden sorakı sıyah ekran gelmeden pc restart atıo sebebını anlamadım

• quote:

walla update yaptım ama oyunu acıorum kucuk resımden sorakı sıyah ekran gelmeden pc restart atıo sebebını anlamadım

Alıntıları Göster
    Yaw ne guzel noblesse yapıodsum yarıda kaldı sımdı gracıa ındırıorum bugun ıner yarında oyuna gırerım heralde ınsallah yarın tekrar gorusucez arkadaslar özledım yaw
  • quote:

Yaw ne guzel noblesse yapıodsum yarıda kaldı sımdı gracıa ındırıorum bugun ıner yarında oyuna gırerım heralde ınsallah yarın tekrar gorusucez arkadaslar özledım yaw

Alıntıları Göster
    Server a yenı katılan arkadaslar nıcklerını yazarsa ıletısım kopuklugu olmadan rahat rahat yardımlasırız ...Nicklerinizi yazın lutfen
  • quote:

Server a yenı katılan arkadaslar nıcklerını yazarsa ıletısım kopuklugu olmadan rahat rahat yardımlasırız ...Nicklerinizi yazın lutfen

Alıntıları Göster
    Gracia olması bozdu beni
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death Note

Gracia olması bozdu beni

Alıntıları Göster
    gracia olsun ne fark etcekebn pek bir fark göremedim ayrıca update yapmasanda girebilirsin servere onur

• quote:

gracia olsun ne fark etcekebn pek bir fark göremedim ayrıca update yapmasanda girebilirsin servere onur

Alıntıları Göster
    quote:

uptade yapmadan giriliyor mu ?

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.