Bildirim
Sony tüplü tv
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
sony tüplü TV ve monitör üretimini bırakalı çok oldu diye biliyorum. -
Önerebileceğiniz başka bir marka varmı peki, arçelik beko gibi markalardan illallah ettim yalnız, her sene arıza vs. _____________________________ -
Sony bilindigi gibi Trinitronla bambaska bir urun sunuyor. Spot piyasada yada depoda kalmıs urunler cıkabiliyor. Gectigimiz aylarda bu forumda biri kapalı ambalaj sony tv satıyordu mesela.
Sony bulamazsanızda philips, panasonic olabilir. Ozellikle panasonic bir donem cok ama cok iyi crt tv ler cıkarmıstı. Tup kalitesi cok iyiydi. CRT de 72 ekran uzerinede cıkmayın cunku buyuk ekran crt lerin zaafıdır.
Lcd, plazma gibi urunler malesef yeterince gelismediler ve ortada onların standardında yayın da yok. Alamıyorum diye hic uzulmeyin. Yani siz lcd yada plazma alırsanız sd yayınla crt den daha kotu bir goruntu alacaksınız zaten. Sd yayın daha devam edecek ve sd yayın devam ettigi surecede o yayın icin tasarlanmıs ve mukemmel seviyeye ulasmıs CRT de en iyi sonucu verecek. Bilincsiz, bilgisiz ve tuketim cılgını olan bir toplum olarak kolayca kandırılıp birilerini fazlasıyla zengin edip duruyoruz malesef.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikarahal -- 8 Temmuz 2008; 9:41:32 >_____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: ikarahal
Sony bilindigi gibi Trinitronla bambaska bir urun sunuyor. Spot piyasada yada depoda kalmıs urunler cıkabiliyor. Gectigimiz aylarda bu forumda biri kapalı ambalaj sony tv satıyordu mesela.
Sony bulamazsanızda philips, panasonic olabilir. Ozellikle panasonic bir donem cok ama cok iyi crt tv ler cıkarmıstı. Tup kalitesi cok iyiydi. CRT de 72 ekran uzerinede cıkmayın cunku buyuk ekran crt lerin zaafıdır.
Lcd, plazma gibi urunler malesef yeterince gelismediler ve ortada onların standardında yayın da yok. Alamıyorum diye hic uzulmeyin. Yani siz lcd yada plazma alırsanız sd yayınla crt den daha kotu bir goruntu alacaksınız zaten. Sd yayın daha devam edecek ve sd yayın devam ettigi surecede o yayın icin tasarlanmıs ve mukemmel seviyeye ulasmıs CRT de en iyi sonucu verecek. Bilincsiz, bilgisiz ve tuketim cılgını olan bir toplum olarak kolayca kandırılıp birilerini fazlasıyla zengin edip duruyoruz malesef.
+1000
her nekadar 106 bir LCD televizyonum varsa da hala SD yayın için en uygun ürünlerin tam düz ekranlı 100 hz CRT ler olduğuna katılıyorum
-
-
Bir philips mağazasınıda aradım ama ordada lcd ve plazma var sadece, yerli ve kalitesiz markalara mahküm ediliyoruz malesef. _____________________________ -
Bende bir tane 72 sony tüplü tv var eğer ilgilenirseniz aksam model numarasını yazarım sehpasıyla birlikte satmayı düşünüyorum.(Lcd alınca TV boşa cıktı) _____________________________ SHARP LC-52XL2E LCD TV / PS3 40GB / PSP / Toshiba EP-30 HD DVD / YAMAHA RX-V1800 / Definitive Technology---Center CLR 2002 / Front BP 10B / Rear BP 6B / SuperCube I / INTEL E4300 1,8 @ 3,24 / ASUS P5B / SAPPHIRE X1950Pro Ultimate / GEIL PC2-6400 DualUltra 2x1GB; DDR2-800Mhz4-4-4-12 /Noctua NH-U12 / WESTERNDIGITAL 250GB SATA300 7200rpm; 16MB / NEC DRW / ENERMAX Chakra Big Tower / FSP BLUESTORM 500W / ZALMAN FB123 / Logitech 510 / SAMSUNG - 226BW WideScreen / Ipod 80Gb Video -
1992 yılında aldığımız sony trinitron geçenlerde bozuldu. migros'tan ucuza bir tv aldık. renkleri ve tv'nin şekli şemali hiç hoşuma gitmemişti. bu tv 1 ay sonra bozuldu.
ben de bir kaç gündür sırf sd yayın için tv arıyorum. özellikle sony trinitron bulabilseydim parası mühim değil alacaktım.
hala kararsızım 300-400'e bir tv mi alsam yoksa ben ince tv isterim diyen annemi memnum mu etsem. 1500 ytl verip memnun kalmama ihtimali hiç içime sinmiyor..
tüplü tv olarak aklımda şu var
http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=153528&productid=evsamcw21z413nc_____________________________ Riding for Adventure
-
quote:
Orjinalden alıntı: Temren
1992 yılında aldığımız sony trinitron geçenlerde bozuldu. migros'tan ucuza bir tv aldık. renkleri ve tv'nin şekli şemali hiç hoşuma gitmemişti. bu tv 1 ay sonra bozuldu.
ben de bir kaç gündür sırf sd yayın için tv arıyorum. özellikle sony trinitron bulabilseydim parası mühim değil alacaktım.
hala kararsızım 300-400'e bir tv mi alsam yoksa ben ince tv isterim diyen annemi memnum mu etsem. 1500 ytl verip memnun kalmama ihtimali hiç içime sinmiyor..
http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=153528&productid=evsamcw21z413nc
Sony, samsung yada philips satan bir mağaza bulamadım, bulabilen bilen varsa , buraya yazarsa sevinirim._____________________________
-
quote:
Orjinalden alıntı: .Link
quote:
Orjinalden alıntı: Temren
http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=153528&productid=evsamcw21z413nc
Sony, samsung yada philips satan bir mağaza bulamadım, bulabilen bilen varsa , buraya yazarsa sevinirim.
doğubankta dikmen elektronik var orda bi tane 82 crt philips yatıyo istersen git bi bak zaten philps bayii o firma doğubankın girişinde köşede görürsün zaten,eğer bakarsan bizide bilgilendirirsin ,sd,nin babası crt dir saygılar_____________________________ next ye2000cx süper -sony playstation 2
kodak m1063 easy share
-
Carrefour gibi mağazalarda değişik markaların 100 hz olan CRT lerini görmüştüm oralarada bakabilirsiniz -
LEZMAN 72 ekran sony televizyonunun özellikleri nelerdir yazarmısın ciddi olarak alıcıyım. piyasada sony crt arıyorum ne zamandır _____________________________ -
Kusura bakmasınız ben yazdığınızı yeni farkettim.
Ben modelini yazsam sizin için daha faydalı olur diye düşündüm SONY KV-29FX30E. Sehpasıda mevcut.
Eger isterseniz resimde yollamaya calışırım. -
Bir ara şoklarda satıldı 72 ekran 29fx66. Fiyatıda çok uygundu. Oradan araştırılabilir.. _____________________________ -

-
quote:
Orjinalden alıntı: .Link
Sony tüplü tv bulmak mümkünmü, birkaç bayiye sordum ancak sonuç alamadım, lcd ve plazma varmış, herkesin gücü yetmezki lcd almaya, nasıl iş bu anlamadım.
Sn.Link
Sana önce şöyle bir bilgi vereyim;
-2002/2003 ten sonra neredeyse bütün büyük ana üreticiler CRT üretimini bitirdiler,zaten o yıllarda
yapılanlarda Çin montajlı CRT lerdi!
-Son yıllara gelen en kaliteli CRT ler ise;
1-Toshiba(model no.sunu unuttum>>en iyi CRT buydu)
2-Sony HQserisi(diğer Sony ler 90/2000 li yıllar hikaye!!)
3-Panasonic(yine model no.sonu unuttum)
4-Philips(buda hem tasarım hemde görüntüde süperdi,en son efsane CRT bu idi
)modl no.sunu yine unuttum
Bu dediklerimi "sıfır" bulman sadece "mucize"!!
Ama geçenlerde bir üye TF de Phil in o dediğim modelini satıyordu,daha sonra ben ikna ettim
ve sattırmadım
istersen sen yinede bir TF nin satış bölümüne git bak,olmadı PM at ve benden
bahset!
Ancak 2.elden bulsan bile çoğu TV kötü durumda olabiliyor,işin şansa kalmış,ama sıfır diye yerli montaj
TV lere filan para verme!
Ama örneğin bendeki Sony 2100WX modeli 55 ekran TV hala aldığım günkü gibi(1987 de almıştım,dikkatini çekerim)
120.000 saate herhalde yaklaştı artık
dünyada rekoru ben kıracağım bu CRT ile!!gören şaşırıyor görüntüsünü!
Selamlar_____________________________ Panel tavsiyesi yapmıyorum! bana ulaşmak isteyenler eMail atabilirler; canozy@yahoo.com/ozyman20002001@yahoo.com
Panel;Toshiba FALD 46SV685/Toshiba 42WL863 UHD-Receiver;TechniSat STC+UHD 4k/Humax 4tune+UHD
FHD-Receiver;Kathrein-913/Kathrein-916 BluRay;Sony BDP-S790/Panasonic DMP-BDT320/Samsung H6500
-
Merak edip google'de "sony tüplü" ve "philips tüplü" diye aradım. Sony'in 100hz i pek yok, olanlar da 1.000 YTL'den fazla. Philips ise daha fazla var. Örnek:
PHILIPS 29PT8521/12 72 cm 100 Hz.Real Flat Televizyon 930 YTL
http://www.hizlial.com/UrunInceleme.aspx?UrunID=05.014.1245.0004_____________________________ -
ya bende LCD tvler ıcın oyle dusunuyordum kotu yayını olur dıye ama guzel bır uydu alıcısı aldım samsung 32s71b benımkısının modelı tum kanllar uydudan valla super gosterıyor
tavsıyem uyduyla beraber kullanın gercekten o zaman LCD nın tadına doyulmaz_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Hızlı