Şimdi Ara

Superpower 2 Soru (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
12.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Aksine oyunun kendi resmi yamaları oyun içerisindeki hataları gideriyor. Ben ilk patchle oynarken sürekli oyundan atıyordu üstüne yapay zeka sıfırdı. Son patch de oyundan atma sorunu minimuma indirilmiş, yapay zeka daha gelişmiş.
  • buraya 1.4 patch linkini koyarmısın lütfen?kendim indirince hep yanlış bişi oluyor.oyun bozuluyor falan.lütfen yardım et.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdReN@LiN

buraya 1.4 patch linkini koyarmısın lütfen?kendim indirince hep yanlış bişi oluyor.oyun bozuluyor falan.lütfen yardım et.

pm attım.
  • kardeş çok teşekkür ederim.bide bişi daha sorcm 1.4 cracki nin nerden bulabilirim?
  • quote:

kardeş çok teşekkür ederim.bide bişi daha sorcm 1.4 cracki nin nerden bulabilirim?

pm attım.
  • çok sağol.valla Allah ne muradın varsa versin.ikisini de yükledim çalışıyor.şimdi de türkçe yamayı yüklicem
  • ilgilenenlere duyurulur, oyunun türkçe yaması var ve çalışıyor.boşuna neyin ne olduğunu anlamaya çalışmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NintendoWiiXbox

quote:

kardeş çok teşekkür ederim.bide bişi daha sorcm 1.4 cracki nin nerden bulabilirim?

pm attım.

bana da atar mısın lütfen? win7'de çalıştıramadım bir türlü :(
  • ben Superpower 2 oyunu doğru bir şekilde kurdum oynadım... ilk girdiğinde oynayabiliyorsun ama oyunu kaydedince joshua.exe hatası veriyor kafayı yiceem
  • beyler 1.04 patch ve crack lınkı verırmısınız
  • birimlerim denizde hareket etmiyor lutfen acil yardiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
  • Arkadaşlar ben oyunu açmaya çalışıyorum ancak msvcp100.dll e doğru yoldan bulanamdı diyor ancak oyun dosyalarında bu dosya var.
    Bilgisyarım win 10 ve oyu nbu işteim s'timini desteklemiyor ancak uyumluluk win 8 yapınca çaılışması gherekiyormuş .
    Lütfen cevap veririmisiniz.
    Windows 10
    Dual-Core E3400
    Atı Radeon 5200
    2.50 ghz
    2gb ram
  • Arkadaşlar bu oyunu hala oynayan var mı? Yani ben de oynuyorum. Multiplauer oynamak isteyen varsa oynayabilir. PM atmanız yeterli. Birlikte oynayabiliriz. Steam Edition kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi David Rockefeller -- 14 Ocak 2017; 15:9:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.